Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 5/7/2017

05 Ιουλ. 2017 - 05:07 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 5/7/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τέτάρτη

 ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται για εσένα, αγαπητέ Κριέ, έπειτα από αρκετό κόπο που έχεις κάνει για να επιτύχεις τους στόχους σου. Ωστόσο, οι μεγάλες εκπλήξεις αναμένονται κάπου παρακάτω ,οι συνέπειες των οποίων θα είναι πιο σημαντικές και μακροπρόθεσμες. Επομένως, μην επαναπαυτείς και θεωρήσεις ότι έφτασες στην πολυπόθητη κορυφή. Καλό είναι να είσαι λίγο επιφυλακτικός και να συνεχίσεις να είσαι τυπικός και συνεπής.

Αισθηματικές

Ιδανική ημέρα για την αισθηματική σου ζωή, μιας και σου δίνεται η δυνατότητα να συζητήσεις σε βάθος με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις θέματα που μπαίνουν ανάμεσά σας. Έτσι τίθενται νέα δεδομένα με καταπληκτικές προοπτικές στο μέλλον. Σε περίπτωση που δεν βρίσκεσαι σε σχέση, θα έχεις πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσεις μια νέα.

Επαγγελματικές

Εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, σχετικά με κάποια σχέδια που έχεις. Θα υπάρξουν συζητήσεις γύρω από αυτά με τους συνεργάτες σου. Σχετικά με την οικονομική σου κατάσταση πρέπει να φανείς προσεκτικός, μιας και έχεις την τάση να ξοδέψεις παραπάνω από ό,τι μπορείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, φαίνεται πως εργάζεσαι σκληρά προς όφελος ενός μεγάλου στόχου και αυτός δεν θα αργήσει να επιτευχθεί. Καταλυτικής σημασίας θα είναι κάποια είδηση που θα σε ξεμπλοκάρει και θα σε κατευθύνει σε λύσεις που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα. Σε κάθε περίπτωση, παρ’ όλο που οι συνθήκες σε ευνοούν, πρέπει να φανείς συγκρατημένος και προσγειωμένος προκειμένου να αποφασίσεις σωστά. Ίσως μια επιπόλαιη κίνηση να γκρεμίσει τα πάντα.

Αισθηματικές

Υπάρχουν προβληματικές καταστάσεις που αναζητούν λύση στη σχέση σου. Για αυτό λοιπόν, επωφελήσου από το γεγονός ότι η επικοινωνία διευκολύνεται και ξεκαθάρισε ό,τι σας χωρίζει. Είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνεις σήμερα.

Επαγγελματικές

Στον τομέα της εργασίας σήμερα, είναι εμφανής η ικανότητά σου να βλέπεις στο μέλλον και αυτό θα σε οδηγήσει πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Στα οικονομικά έχεις πολλές ανοιχτές εκκρεμότητες που καλό είναι να αρχίσεις να τις κλείνεις μια μια. Μην αφήσεις εκκρεμή ζητήματα τώρα, γιατί μελλοντικά δεν θα έχεις τη δυνατότητα να τα διευθετήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, είσαι το αγαπητό παιδί στον κοινωνικό σου κύκλο και η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι μεγάλος και σημαντικός. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχεις καταφέρει να κάνεις το μεγάλο βήμα και συνεχίζεις να κινείσαι με μικρά βήματα, γεγονός που σου φέρνει πρόσκαιρη ικανοποίηση. Άλλαξε ρότα ,λοιπόν, και κάνε ό,τι μπορείς για να προοδεύσεις ουσιαστικά και σταθερά. Σύντομα, δεν θα ανήκεις στους ευνοημένους και τότε θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να αγγίξεις τα όνειρά σου.

Αισθηματικές

Άσε για λίγο στην άκρη το άγχος των καθημερινών υποχρεώσεων και στρέψε το βλέμμα σου στον σύντροφό σου. Το τελευταίο διάστημα τον έχεις παραμελήσει και αναζητά διακαώς την επιβεβαίωση των συναισθημάτων σου.

Επαγγελματικές

Επιτυχίες αναμένονται στην εργασία σου και αυτό συνεπάγεται την κατάκτηση του στόχου σου πολύ σύντομα. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να προσέξεις τι ξοδεύεις. Καλείσαι να ανταποκριθείς σε πολλές υποχρεώσεις και αυτό απαιτεί συνέπεια στον προγραμματισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φαίνεται πως οι αμαρτίες του παρελθόντος σου στοιχίζουν και μάλιστα ακριβά κάποιες φορές. Αν καταφέρεις να εξομαλύνεις τις άσχημες συνέπειες τότε θα μπορέσεις να λάβεις την εύνοια από ένα πρόσωπο που είναι αρκετά ισχυρό. Ό,τι αφορά στις εξελίξεις αυτές θα είναι αναπόφευκτες, αλλά θα κυλήσουν με αργούς ρυθμούς και σταθερότητα. Συνεπώς, άφησε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του…

Αισθηματικές

Η ημέρα σηματοδοτεί μια νέα πορεία στην συναισθηματική σου ζωή. Τα πράγματα γίνονται εμφανώς καλύτερα και τα φαντάσματα του παρελθόντος μένουν πίσω.

Επαγγελματικές

Η πίεση στην επαγγελματική σου ζωή είναι έντονη και αγχώνεσαι για το αν θα καταφέρεις να χειριστείς όλα αυτά τα ανοιχτά μέτωπα. Τα οικονομικά σου εξελίσσονται πολύ θετικά και μάλιστα πολλές εκκρεμότητες αρχίζουν να κλείνουν.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέων, έχεις βιώσει πολύ δύσκολες καταστάσεις μέχρι τώρα και αυτό ήταν το αποτέλεσμα ανεπιτυχούς συνεννόησης με πρόσωπα του στενού σου κοινωνικού κύκλου. Ευτυχώς οι συνθήκες αλλάζουν και τα προβλήματα αυτά ξεπερνιούνται. Μάλιστα θα υπάρξει η δυνατότητα να περάσεις καλά με τους ανθρώπους που αγαπάς. Κάτι νέο θα προκύψει μέσα από τις συναναστροφές που θα δώσει λύση σε μια βαθιά προβληματική κατάσταση.

Αισθηματικές

Οι αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό φέρνουν εύνοια στη σχέση σου και τη δυνατότητα να περάσεις πολύ ερωτικά με τον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου θα είναι εμφανώς βελτιωμένη. Για αυτό μη διστάσεις να φερθείς αυθόρμητα στο ταίρι σου και να το εκπλήξεις ευχάριστα.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά θα σου γίνουν προτάσεις συνεργασίας, για τις οποίες θα πρέπει να σκεφτείς καλά αν συμφωνούν με αυτά που ζητάς και σκοπεύεις. Τα οικονομικά σου υπόκεινται σε μια πίεση που προέρχεται από τα αυξημένα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα νιώσεις μια έντονη επιρροή από εξωτερικούς παράγοντες και τρίτα πρόσωπα. Θα προσπαθήσουν πολλοί να σου επιβληθούν και να σε κατευθύνουν. Καλό θα είναι να φανείς σταθερός στις απόψεις σου έχοντας αυτοπεποίθηση. Μην αφήσεις τον οποιονδήποτε να επιλέξει για εσένα και να σου καθορίσει το μέλλον. Οι συνέπειες των επιλογών βαραίνουν εσένα, γιατί λοιπόν, να μην προέρχονται από εσένα;

Αισθηματικές

Το καλό κλίμα ευνοεί και το δικό σου ζώδιο. Έχεις ανεβασμένη διάθεση ,γεγονός που σου δίνει τη δύναμη να αλλάξεις προβληματικές καταστάσεις που δημιουργούν απόσταση στη σχέση σου.

Επαγγελματικές

Τα θέματα της εργασίας σου έχουν δρομολογηθεί καλώς και οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες. Διώξε το άγχος μιας και τα σχέδιά σου βαίνουν προς την υλοποίηση. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν μικροεμπόδια που θα τα αποσταθεροποιήσουν έστω και παροδικά. Συνεπώς, στρέψε λίγο την προσοχή σου σε αυτόν τον τομέα για να σχεδιάσεις καλά τα βήματά σου.

ΖΥΓΟΣ

Όσο και αν το προσπαθείς βρίσκεις ένα τείχος μπροστά σου, αγαπητέ Ζυγέ. Για να το αντιμετωπίσεις κάνε μια ανάπαυλα και δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να σκεφτεί και να αναθεωρήσει αν χρειάζεσαι όλα τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σου. Μήπως κάποιοι ή κάποια πράγματα είναι τοξικά για εσένα πια; Ήρθε η ώρα να απομακρυνθούν από κοντά σου τότε. Μόλις το συνειδητοποιήσεις θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα που θα έχεις. Όλα σχετίζονται με τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας!

Αισθηματικές

Όμορφες αναμένονται οι εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή και σε αυτό έχεις σύμμαχός σου το πλανητικό σκηνικό. Θα υπάρξουν αλλαγές που θα ευχαριστήσουν και τους δυο σας. Προγραμμάτισε την ημέρα για να περάσετε όμορφα μαζί.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου θα νιώσεις ικανοποίηση μιας και θα δεις ότι τα πράγματα κυλούν πολύ καλά. Βρίσκεσαι σε μια περίοδο που ανταπεξέρχεσαι με μεγάλη αποτελεσματικότητα στις υποχρεώσεις σου. Προσοχή δώσε λίγο μόνο στα οικονομικά σου. Απέφυγε συναλλαγές που θέλεις να κάνεις για σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, νιώθεις ότι έχεις αρκετό χρόνο στη διάθεσή σου και δεν ξέρεις με τι να τον γεμίσεις; Ή μήπως πιστεύεις ότι δεν προλαβαίνεις να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις; Η συμβουλή της ημέρας για εσένα είναι να ξεκουραστείς τώρα που μπορείς και να προσηλωθείς σε αυτά που πραγματικά αξίζουν. Πολύ σύντομα θα κληθείς να εργαστείς σκληρά για πράγματα που θα σου ανατεθούν και τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι όντως ο ελεύθερος χρόνος θα είναι ελάχιστος. Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, την περίοδο για αναζωογόνηση.

Αισθηματικές

Καλά τα νέα για την αισθηματική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου, να μιλήσετε και να ξεδιαλύνετε τα σύννεφα. Το κλίμα είναι ερωτικό και σας προτρέπει να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου θέματα, σε γενικές γραμμές, εξελίσσονται θετικά με μοναδικό εμπόδιο κάποιες μικρές καθυστερήσεις σε σχέδια που έχεις δρομολογήσει. Ό,τι αφορά στα οικονομικά σου απαιτούν υπευθυνότητα και επιμέλεια από την πλευρά σου. Έχεις ξεφύγει από τον προϋπολογισμό και πρέπει να κάνεις κάτι για να ισορροπήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια παροδική νοσταλγία για το παρελθόν θα κάνει την παρουσία της αισθητή σήμερα, αγαπητέ Τοξότη. Για έναν ανεξήγητο λόγο θα σου έρχονται στο νου συναισθήματα και βιώματα που δεν ανήκουν πλέον στο παρόν. Καλό είναι να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση στη διάσταση που της αναλογεί χωρίς να την τροφοδοτείς περαιτέρω. Ίσως το παρόν έχει να σου προσφέρει πιο ενδιαφέροντα πράγματα με πιο θετικά συναισθήματα.

Αισθηματικές

Καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις διαφωνίες στην αισθηματική σου ζωή. Μην αναμοχλεύεις ζητήματα που πονάνε, γιατί δεν θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Αν πάλι είσαι μόνος, το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου και σε βοηθάει να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο.

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά, βρίσκεσαι σε μια πορεία εξέλιξης και βελτίωσης που συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς και συνεχή πρόοδο. Η οικονομική σου κατάσταση είναι ευάλωτη μιας και τα οικονομικά μέτωπα που έχεις ανοίξει είναι πολλά και πρέπει να τα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά. Πρόσεχε τα έξοδά σου, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, το κλίμα στο οποίο κινείσαι απαιτεί συγκέντρωση και προσήλωση στον δικό σου δρόμο. Αφιέρωσε τις δυνάμεις σου στην προσπάθεια που κάνεις να εξελιχθείς και να προοδεύσεις. Υπάρχουν πολλές «Σειρήνες» γύρω σου που προσπαθούν να σου ρίξουν το ηθικό και να σε αποπροσανατολίσουν. Μην ακούς κανέναν ,λοιπόν. Σύμμαχός σου είναι μόνο ο εαυτός σου και μόνο εκείνος μπορεί να σε κρίνει αλλά και να σε καταλάβει.

Αισθηματικές

Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ της αισθηματικής σου ζωής. Η κατάσταση είναι αισθητά καλύτερη και αυτό επηρεάζει και τη διάθεσή σου. Άφησε τον ερωτισμό σου να κατευθύνει τις κινήσεις σου, μετέφερε τις επιθυμίες σου στο ταίρι σου και στο τέλος θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί.

Επαγγελματικές

Τα εργασιακά ζητήματα προχωρούν πολύ θετικά για εσένα και μάλιστα θα υπάρξουν προτάσεις για νέα πράγματα. Αντιμετώπισέ τις με σωφροσύνη και μην προχωράς με κλειστά μάτια. Τα οικονομικά σου απαιτούν και αυτά λογική και σύνεση και τα περιττά έξοδα θεωρούνται πλέον απαγορευτικά. Αν σου γίνουν προτάσεις κοίτα να σκεφτείς σοβαρά πως θα τις χειριστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κομβικής σημασίας αναμένεται η ημέρα για εσένα, φίλε Υδροχόε. Θα βρεθεί μια ευκαιρία στον δρόμο σου και εσύ πρέπει να σκεφτείς καλά αν θα την εκμεταλλευτείς ή αν θα την αφήσεις να φύγει καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν τελικά αυτό που περίμενες. Σε κάθε περίπτωση χειρίσου την περίπτωση αυτή με ωριμότητα και υπεύθυνη στάση. Εξάλλου, δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα τέτοια διλλήματα με τέτοιες δυνατότητες.

Αισθηματικές

Το σύμπαν ενεργεί υπέρ σου στον αισθηματικό τομέα. Τα πράγματα είναι ήρεμα, εσύ έχεις καλή διάθεση και το μόνο που θέλεις είναι να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Άσε ελεύθερη, λοιπόν, την ερωτική σου διάθεση , κάνε τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου και νιώστε όμορφα ο ένας δίπλα στον άλλον.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου σχέδια μπλοκάρονται εξαιτίας της αδράνειας που κυριαρχεί, αλλά μην αγχώνεσαι αφού υπάρχουν τρόποι να πάνε τα πράγματα καλά. Η οικονομική σου κατάσταση χρειάζεται προσοχή και ιδιαιτέρως ό,τι αφορά στα έξοδα που θα είναι αυξημένα και μπορούν να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και ο κοινωνικός σου κύκλος ολοένα και διευρύνεται. Το γεγονός αυτό σε βοηθάει να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου σε διάφορα επίπεδα. Ξέρεις πολύ καλά ότι πρέπει να κινηθείς άμεσα και να επωφεληθείς των καταστάσεων. Τα θετικά αποτελέσματα έρχονται σχεδόν αβίαστα και αυτό σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Όμως, πρόσεχε να μην ξεπερνάς τα όριά σου και να ακούς τις ανάγκες σου.

Αισθηματικές

Ανήκει και το δικό σου ζώδιο ανάμεσα σε εκείνα που ευνοούνται από το σύμπαν σήμερα. Νιώθεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, έχεις ανάγκη να τον πλησιάσεις και αυτό είναι κάτι που στο τέλος οδηγεί σε ωραίες στιγμές συντροφικότητας και ερωτισμού.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται πολύ και μάλιστα αυτά που σχετίζονται με νέα κεφάλαια που θέλεις να ανοίξεις. Έχεις πολλές ιδέες και μετατροπές που θέλεις να υλοποιήσεις και η αρχή θα γίνει τώρα. Παρά το γεγονός ότι οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι αρκετές, εσύ θα καταφέρεις να δώσεις θετική τροπή στην οικονομική σου κατάσταση δεδομένου ότι θα κινηθείς με σύνεση.