Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 9/7/2017

09 Ιουλ. 2017 - 07:43 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 9/7/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή

 ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η καθημερινότητα σε κουράζει και νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις καινούρια πράγματα. Μην ανησυχείς, λοιπόν, γιατί πολύ σύντομα θα σου δοθεί η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς προς αυτή την κατεύθυνση. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι προετοιμασμένος και σε εγρήγορση να αρπάξεις την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Το κίνητρο για την αλλαγή πηγάζει από μέσα σου και αυτό θα είναι ισχυρό για να σε κάνει αποτελεσματικό.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή θα υπάρξει κάποιος προβληματισμός σήμερα. Αυτός θα σχετίζεται με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Όπως και να έχει μην κρίνεις παράλογα και δώσε τα δυνατότητα να σου ξεκαθαρίσει. Αν πάλι είσαι μόνος, μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να προβληματιστείς και θα σε ξεβολέψει από τη μοναξιά σου.

Επαγγελματικές

Ό,τι αφορά στα επαγγελματικά φαίνεται πως έχει στέρεες βάσεις και ευθύνεται η κοπιαστική σου δουλειά για αυτό. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις με προοπτική αύξησης των κερδών σου. Κάποια θέματα φαίνεται να ξεμπλοκάρουν και να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι να διατηρήσεις ψυχραιμία και αποστάσεις από καταστάσεις παράλογες που θα συμβαίνουν γύρω σου. Για κάποιο λόγο θα υπάρξουν παρανοήσεις σε διάφορα θέματα με τους ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν και ως αποτέλεσμα θα δημιουργηθούν ακόμη και διαπληκτισμοί. Εσύ φρόντισε να ελιχθείς ανάμεσα σε αυτό το άστατο σκηνικό και καλό θα είναι να μείνεις αμέτοχος, όσο αυτό σου επιτρέπεται. Έτσι θα προστατέψεις και τις σχέσεις σου και τη μελλοντική εξέλιξη.

Αισθηματικές

Καλό θα είναι σήμερα να στραφείς για βοήθεια στον σύντροφό σου και αυτός θα σου τη δώσει απλόχερα. Ξέρεις πως είναι στο πλάι σου για να σε στηρίζει. Εσύ που είσαι μόνος , δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι να σου δώσει μια ευχάριστη και αναπάντεχη είδηση που θα επηρεάσει την αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, καλό θα ήταν να κινηθείς με σύνεση και αυτοσυγκράτηση σήμερα. Η ημέρα δεν ευνοεί αυθόρμητες κινήσεις που δεν έχεις σκεφτεί καλά εκ των προτέρων. Σχετικά με τα οικονομικά σου θέματα, διατήρησε το ίδιο προφίλ και μην κινείσαι με ρίσκο. Αν χρειαστεί διευθέτησε εκκρεμότητες, αλλά προσοχή στις σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτές οι ημέρες, αγαπητέ Δίδυμε, προωθούν το κοινωνικό σου πρόσωπο και σου δίνουν τη δυνατότητα να βρεθείς ανάμεσα σε ανθρώπους. Θα κληθείς να συμμετάσχεις σε συνεστιάσεις, γεγονός που θα αναδείξει μια ευκαιρία για την προώθηση των σχεδίων. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια των πλανητών και να χειριστείς έξυπνα αυτές τις καταστάσεις , ώστε να οδηγηθείς σε πρόοδο. Πρόσεξε πολύ την εικόνα που θα δώσεις στους άλλους, καθώς από εκεί θα εξαρτηθεί η επιτυχία σου.

Αισθηματικές

Σήμερα καλό είναι να βάλεις στο τραπέζι θέματα που δημιουργούν απόσταση στη σχέση σου. Το ταίρι σου θα ανταποκριθεί πολύ ικανοποιητικά στην κίνησή σου αυτή. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις μια μετέωρη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Το μέλλον σου είναι πολλά υποσχόμενο!

Επαγγελματικές

Μικροεμπόδια θα βρεθούν μπροστά σου στον χώρο της εργασίας σου. Για να τα ξεπεράσεις καλό είναι να συγκρατηθείς και διατηρήσεις τον έλεγχο. Η οικονομική σου κατάσταση δεν σου επιτρέπει τις σπατάλες, γιατί στο μέλλον θα υπάρξει πρόβλημα. Επειδή θα είσαι επιρρεπής στα έξοδα, προετοιμάσου ώστε να τα περιορίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, οι ημέρες αυτές δοκιμάζουν την αντοχή σου γεμίζοντας ασφυκτικά το πρόγραμμά σου. Την ίδια στιγμή θα κληθείς να επιλύσεις υποθέσεις που δεν είχαν διευθετηθεί. Προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις απαιτήσεις της καθημερινότητας , καλό θα ήταν να χτίσεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να γίνεις αποτελεσματικός. Έτσι θα ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις σου χωρίς χρονοτριβή.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα, δοκίμασε να εκφράσεις τα συναισθήματα που κρύβεις μέσα σου για τον σύντροφό σου και αυτό θα δημιουργήσει ένα πολύ καλύτερο κλίμα ανάμεσά σας. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μη διστάσεις να δεχτείς πρόταση για έξοδο μιας και από τις κοινωνικές σου συναναστροφές προκύπτει ένα πολύ ενδιαφέρον φλερτ.

Επαγγελματικές

Ήρθε η στιγμή να δοθούν οι λύσεις που περίμενες εδώ και καιρό σε θέματα της εργασίας σου. Αν νιώθεις ότι εμπιστεύεσαι κάποια άτομα από το χώρο της δουλειάς, μπορείς να τους μιλήσεις για τα σχέδια που έχεις. Η ημέρα δημιουργεί οικονομικές ανάγκες που σε παρασύρουν σε αγορές και σπατάλες. Για αυτό καλό είναι να οργανωθείς περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Το κλίμα είναι πολύ ευνοϊκό για εσένα, αγαπητέ Λέων, και αυτό σε βοηθάει να συνεχίσεις την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σου. Ακόμη και αν αυτοί είναι μεγαλεπήβολοι, μην απογοητεύεσαι. Τα σωστά πρόσωπα που θα εμπιστευτείς και θα τα αφήσεις να σταθούν πλάι σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι. Μην αφήνεις τις αμφιβολίες να σε κρατήσουν πίσω.

Αισθηματικές

Συνειδητοποιείς και εσύ ότι στην αισθηματική σου ζωή υπάρχουν θέματα που προκαλούν σύγχυση και εκνευρισμό. Το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι απόσταση. Συνεπώς, πάρε την πρωτοβουλία και άνοιξε μια συζήτηση με τον σύντροφό σου προκειμένου να βρείτε μόνιμες λύσεις. Αν πάλι είσαι μόνος, μην απογοητεύεσαι από την μοναξιά σου. Σου αξίζει κάτι καλό στο πλάι σου και δεν θα αργήσει να έρθει!

Επαγγελματικές

Η ημέρα βοηθάει τα επαγγελματικά σου ζητήματα, ώστε να κλείσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Η οικονομική σου κατάσταση αναμένει βελτίωση. Μπορείς να κάνεις κινήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βρεις νέες πηγές χρήματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου , γιατί η κούραση είναι εμφανής πια. Πρόσεξε το σώμα σου και παράλληλα δώσε τροφή στο πνεύμα σου , μέσω της ψυχαγωγίας που σε ευχαριστεί. Όλα αυτά θα σου ξαναδώσουν την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια που έχεις χάσει το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, σήμερα φρόντισε να είσαι λίγο προσεχτικός, γιατί είσαι πιο επιρρεπής σε μικροτραυματισμούς και σε απώλεια αντικειμένων.

Αισθηματικές

Η ερωτική σου διάθεση και η καλή σου ενέργεια είναι έκδηλα προς τον σύντροφό σου και αυτό ανανεώνει τη σχέση σας. Έχεις την τάση να παρασύρεις τον σύντροφό σου σε ρομαντικές στιγμές. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, το πλανητικό σκηνικό σου υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές

Καλύτερα σήμερα συγκεντρώσου στη δουλειά σου αναλώνοντας εκεί την ενέργειά σου. Μην προβείς σε συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου χώρου που αφορούν σχέδια για το μέλλον. Στην παρούσα φάση μάλλον άκαρπες θα αποδειχθούν, για αυτό μην χάνεις το χρόνο σου. Η οικονομική σου κατάσταση δεν φαίνεται να βελτιώνεται. Τα προβλήματα παραμένουν. Μπορείς να κάνεις συναλλαγές που αφορούν οικονομικά ζητήματα, αλλά πάντα με ιδιαίτερη προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, θυμίζεις θηρίο σε κλουβί και νιώθεις έντονα την τάση να αλλάξεις δραστικά τη ζωή σου. Μέχρι εδώ είναι αποδεκτό. Όμως, μην αφήσεις αυτή την εσωτερική σου ανάγκη να σε παρασύρει διώχνοντας τη λογική από τις ενέργειές σου. Θα σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που τελικά δεν θα αποφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Απεναντίας, θα χάσεις ενέργεια και θα απογοητευτείς. Επιστράτευσε ,λοιπόν, τη λογική και κινήσου με ψυχραιμία.

Αισθηματικές

Η ημέρα σε βοηθάει να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να συζητήσεις μαζί του θέματα που σε απασχολούν σε ένα κλίμα συνεννόησης και κατανόησης. Άρπαξε την ευκαιρία για να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνος, μη διστάσεις να φλερτάρεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ. Ίσως, η ανταπόκρισή του να σε εντυπωσιάσει.

Επαγγελματικές

Από το χώρο της εργασίας σου δεν θα λείψουν τα λάθη και οι παρεξηγήσεις που θα δημιουργήσουν ένταση και εκνευρισμό. Χειρίσου την κατάσταση με ηρεμία και στρατηγική. Ο μόνος σου στόχος θα πρέπει να είναι η αποτελεσματική επίλυση των θεμάτων που προκύπτουν. Τα οικονομικά σου βρίσκονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν. Ό,τι αφορά σε σημαντικές συμφωνίες , καλό θα είναι να μην τις χειριστείς τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό σε προωθεί, αγαπητέ Σκορπιέ, και σε φέρνει στο επίκεντρο των συναντήσεων και των συζητήσεων. Η παρουσία και η δραστηριότητά σου εκτιμώνται από τους γύρω σου και αυτό σου δίνει πόντους. Γίνεσαι αγαπητός στον κοινωνικό σου περίγυρο και θα υπάρξουν πολλοί που θα θελήσουν να σε βοηθήσουν με τα σχέδιά σου. Φρόντισε να χειριστείς σωστά την κατάσταση , ώστε έχεις ένα πολύ επιτυχημένο μέλλον. Διανύεις μια κομβική περίοδο.

Αισθηματικές

Έχεις πολύ καλή διάθεση σήμερα και αυτό αντικατοπτρίζεται στη συναισθηματική σου ζωή. Παρασύρεις και τον σύντροφό σου σε ένα ευχάριστο κλίμα που σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε πολύ όμορφα μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος, η γοητεία και ο ερωτισμός που διαθέτεις δεν θα περάσει απαρατήρητος. Για αυτό φρόντισε να τα εκμεταλλευτείς σήμερα!

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Μην επαναπαύεσαι και μην δίνεις τη δυνατότητα στα λεγόμενα των άλλων να σε στενοχωρήσουν και να σε απογοητεύσουν. Η οικονομική σου κατάσταση δεν είναι πολύ καλή την περίοδο αυτή. Φρόντισε να πειθαρχήσεις με τα έξοδα, γιατί πρέπει να διευθετήσεις κάποια οικονομικά «ανοίγματα» του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, καλό είναι το παρελθόν να μένει εκεί που ανήκει. Τι σημαίνει αυτό; Σκέψου πολύ σοβαρά τί έχεις περάσει και πόσο έχεις κοπιάσει σε διάφορες περιστάσεις και θα συνειδητοποιήσεις την αξία τους. Αν πρόσωπα που έχουν περάσει από τη ζωή σου επανέρχονται και ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία, μην τα αποδεχτείς αυθόρμητα. Αναλογίσου τις εμπειρίες σου και απόδειξε αν έμαθες το μάθημά σου. Όσο σκληρό κι αν είναι η δεύτερη ευκαιρία δεν είναι για όλους.

Αισθηματικές

Παρά το γεγονός ότι οι άλλοι τομείς της ζωής σου σε πιέζουν και σου δημιουργούν άγχος, εσύ καλό είναι να στραφείς στον σύντροφό σου και να αντλήσεις από εκεί δύναμη. Αυτό θα το κάνεις μόνο αν του αφιερώσεις ειλικρινή χρόνο και χώρο μακριά από σκοτούρες. Αν είσαι μόνος, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να κάνεις σημαντικές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου θα χρειαστεί να επικαλεστείς τον επαγγελματισμό σου προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Μην ανησυχείς, γιατί στο τέλος θα βρεις τις σωστές λύσεις. Η οικονομική σου κατάσταση απαιτεί σωστούς χειρισμούς και μετρημένες κινήσεις προκειμένου να συγκρατήσεις την τάση σου για σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, ήρθε η ώρα που θα αναπνεύσεις με ανακούφιση και αγαλλίαση. Καιρό τώρα παλεύεις με θεούς και δαίμονες για να επιτύχεις τους στόχους σου και αυτό σε έχει εξουθενώσει. Δεν χρειάζεται να συνεχίσεις άλλο πια, μιας και τα πολυπόθητα αποτελέσματα ήρθε η στιγμή να τα απολαύσεις. Μπορείς να το γιορτάσεις με τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και σε έχουν στηρίξει μέχρι τώρα. Όλοι οι άλλοι ας μην είναι καλεσμένοι στη γιορτή σου.

Αισθηματικές

Η ημέρα σε ευνοεί για να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να προσπαθήσετε να επιλύσετε από κοινού προβλήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σας. Η επικοινωνία μεταξύ σας διευκολύνεται και έτσι τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά. Αν είσαι αδέσμευτος, το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να αλλάξεις την κατάστασή σου. Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο.

Επαγγελματικά

Μικροπροβλήματα χρειάζονται διευθέτηση στη δουλειά σου. Όμως, αυτά είναι αμελητέα συγκριτικά με το καλό κλίμα που επικρατεί. Τα οικονομικά σου έχουν επηρεαστεί από το παρελθόν και τώρα προσπαθείς να ισορροπήσεις. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα νέο προγραμματισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, το παρελθόν μπλέκεται με το παρόν με έναν περίεργο τρόπο. Μέσω του παρελθόντος θα σου προταθεί εντελώς αναπάντεχα να ξεκινήσεις κάτι νέο. Θα χρειαστεί, όμως, να είσαι πολύ προσεχτικός και καχύποπτος απέναντι σε αυτή την πρόταση προκειμένου να την αντιμετωπίσεις με λογική και να δεις αν είναι συμφέρουσα για εσένα. Καμιά φορά ο θησαυρός αποδεικνύεται άνθρακας!

Αισθηματικές

Η αισθηματική σου ζωή κυλάει πολύ ομαλά και ο σύντροφός σου κάνει ό,τι μπορεί για να σε αποσυμπιέσει από το άγχος της καθημερινότητας. Καλό είναι να ανταποκριθείς και εσύ αντίστοιχα με ενδιαφέρον και θέρμη. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται για το ζώδιό σου.

Επαγγελματικές

Η ημέρα σου προκαλεί πίεση στα επαγγελματικά σου, καθώς υπάρχουν τρέχοντα θέματα που θέλεις οπωσδήποτε να διευθετήσεις. Μην ανησυχείς, όμως, καθώς στο τέλος θα είσαι άκρως αποτελεσματικό. Στον οικονομικό τομέα πρόσεξε αρκετά τις συναλλαγές που σκοπεύεις να κάνεις. Αν θέλεις να επικυρώσεις συμφωνίες ή να υπογράψεις κάποια νέα συμβόλαια η ημέρα σε ευνοεί.

ΙΧΘEIΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, πολύ ευχάριστο το κλίμα για εσένα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Έχεις την ικανότητα να μεταφέρεις με επιτυχία τις σκέψεις σου και αυτό σε βοηθάει να επιτυγχάνεις όλα όσα σχεδιάζεις. Παράλληλα, διατηρείς χαμηλούς τόνους στη ζωή σου και αυτό δείχνει την αυτοπεποίθησή σου. Είσαι μια ήρεμη και αποτελεσματική δύναμη. Το κέφι σου είναι εμφανές και δεν διστάζεις να το δείχνεις στις κοινωνικές σου συναναστροφές.

Αισθηματικές

Η ημέρα σε βοηθάει να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές μαζί. Αυτό σε βοηθάει να διώξεις τις σκοτούρες ή τις όποιες άσχημες σκέψεις κάνεις. Αν πάλι είσαι μόνος, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, ώστε να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να εμπλακείς σε καταστάσεις που βελτιώνουν την διάθεσή σου.

Επαγγελματικά

Καλά τα νέα στο χώρο της εργασίας σου. Ευνοούνται οι συνεργασίες και έχεις πιθανότητες να δεχθείς συμφέρουσες προτάσεις. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή και σωστό προγραμματισμό, προκειμένου να τα κρατάς σε ισορροπία. Εξάλλου, η προδιάθεση για σπατάλες είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει.