Επικαιρότητα:

X Factor – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Παναγιώτης Κουφογιάννης

21 Ιουλ. 2017 - 05:25 | Media
X Factor – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Παναγιώτης Κουφογιάννης

Το μουσικό ταξίδι στο X Factor ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τρεις μήνες! Ο μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ και το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε νικητή τον Παναγιώτη Κουφογιάννη.

Έβαλε «φωτιά» στον τελικό η Ευαγγελία Αραβανή! Κόλασε η παρουσιάστρια!

Ο 28χρονος διαγωνιζόμενος από την Κύπρο κέρδισε ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι επίσης ένα αυτοκίνητο. Στην δεύτερη θέση «τερμάτισε» η Σούλα Ευαγγέλου, ενώ οι Dee Vibes, που πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους, στην τρίτη θέση.

00:44 Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης είναι ο μεγάλος νικητής του X Factor!

00:37 Ο Σάκης Ρουβάς ανακοινώνει πως οι γραμμές μόλις έκλεισαν!

00:03 Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης, με την τέταρτη σημερινή του εμφάνιση, κλείνει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ερμηνεύοντας το «Can’ t feel my face».

23:54 Η Σούλα Ευαγγέλου βγαίνει ξανά στη σκηνή για την τρίτη φάση του διαγωνιστικού μέρους. Η 22χρονη κοπέλα επιλέγει να ερμηνεύσει το τραγούδι που είχε πει και στις οντισιόν, «Δίπλα σε σένα».

23:42 Η Τάνια Μπρεάζου επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στο X Factor, ενώ μαζί της στη σκηνή είναι και οι REC. «Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων για ότι μου έχει προσφέρει το X Factor», είπε η η πρώην παίκτρια.

23:22 Η βραδιά ολοκληρώθηκε νωρίτερα για τους Dee Vibes! Το ντουέτο του Μπάμπη Στόκα, η Εβελίνα και ο Ντομινίκ πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους και τερμάτισαν στην τρίτη θέση. «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά που φτάσανε μέχρι εδώ. Για μένα είναι νικητές έτσι κι αλλιώς και θέλω να τους πω συγχαρητήρια και να τους ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα», είπε ο Μπάμπης Στόκας.