Επικαιρότητα:

Η Rihanna στο Μέγαρο των Ηλυσίων για τον Emmanuel Macron

27 Ιουλ. 2017 - 12:14 | Show Biz
Η Rihanna στο Μέγαρο των Ηλυσίων για τον Emmanuel Macron

 Στο Μέγαρο των Ηλυσίων βρέθηκε την Τετάρτη η Rihanna καθώς είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron, προκειμένου να συζητήσουν για την χρηματοδότηση στον τομέα της εκπαίδευσης στις αναδυόμενες χώρες!

Η συνάντηση αυτή έγινε καθώς η ποπ σταρ είχε απευθυνθεί προσωπικά στον Γάλλο πρόεδρο μέσω Τwitter, ζητώντας του βοήθεια με το ερώτημα «αν η Γαλλία θα δεσμευτεί για το Ταμείο για την Εκπαίδευση».

Η διάσημη τραγουδίστρια επισκέφτηκε το Ελιζέ ως επικεφαλής του φιλανθρωπικού ιδρύματος Clara Lionel, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που χρηματοδοτεί προγράμματα εκπαίδευσης και υγείας για φτωχές κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Τη Rihanna υποδέχτηκε με θέρμη η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Τρονιέ. Η σύζυγος του Macron είχε μια σύντομη συνομιλία με την Rihanna η οποία της εξήγησε το ρόλο της ως επικεφαλής του φιλανθρωπικού ιδρύματος Clara Lionel.

Tα γαλλικά ΜΜΕ σχολιάζουν εκτενώς και το στιλιστικό μέρος της συνάντησης αυτής και αναφέρονται στο υπερμέγεθες Christian Dior κοστούμι της Riri, τονίζοντας πόσο σεμνή ήταν η εμφάνιση της τραγουδίστριας.  

Όσο για την Μπριζιτ Τρονιέ; Αποχωρίστηκε τις κοντές φούστες και φόρεσε ένα skinny τζιν και ένα λευκό σακάκι.