Σοφία Μουτίδου: Με διαλυμένο πόδι στο νοσοκομείο. Τι λέει η ίδια για το ατύχημά της

Σοφία Μουτίδου: Με διαλυμένο πόδι στο νοσοκομείο. Τι λέει η ίδια για το ατύχημά της

Δύσκολες ώρες περνά η Σοφία Μουτίδου στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η ηθοποιός είχε ένα ατύχημα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και βρίσκεται με διαλυμένο πόδι στο κρεβάτι του νοσοκομείου εδώ και 4 μέρες. Η ίδια υποβλήθηκε σε επέμβαση και ευχαρίστησε μέσα από το facebook της τους γιατρούς αλλά και τους συναδέλφους της που βρέθηκαν δίπλα της καθώς και την οικογένειά της.

Η Σοφία Μουτίδου επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά για το ατύχημά της καθώς στο ξενοδοχείο αποφάσισαν να πλύνουν τις σκάλες στις 10 το πρώι με αποτέλεσμα να πέσει. Η ίδια, όπως εξήγησε, θα συνεχίσει να συμμετέχει στην παράσταση με την οποία κάνει περιοδεία με τη βοήθεια αναπηρικού καροτσιού αφού έχουν ήδη προσαρμόσει το ρόλο της.

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.