Επικαιρότητα:

Επιστρέφει θρυλικό παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση με παρουσιαστή έκπληξη!

13 Αυγ. 2017 - 10:20 | Media
Επιστρέφει θρυλικό παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση με παρουσιαστή έκπληξη!

 Ή μήπως θα έπρεπε να πούμε ...παιχνίδια;

Τα παιχνίδια χωρίς σύνορα φαίνεται πως κάνουν επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα σύμφωνα με τη Μαρία Ανδρέου και την εφημερίδα Espresso η παραγωγή προορίζει για τη θέση του παρουσιαστή τον Γιώργο Μητσικώστα.

Το τηλεπαιχνίδι είναι ένα πρόγραμμα της EBU, που άρχισε να προβάλλεται το 1965 και συμμετέχουν σε αυτό πόλεις από ευρωπαϊκές χώρες. Η Ελλάδα πήρε μέρος από το 1993 μέχρι το 1999.

«Από τα «παιχνίδια με σύνορα», προτιμώ τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» λέει με νόημα στην Espresso ο Γιώργος Μητσικώστας εστιάζοντας στην ειρήνη των λαών, και συμπληρώνει με χιούμορ:

«Τα παιχνίδια χωρίς σύνορα τα έβλεπα και μου άρεσαν πολύ, όπως παρακολούθησα και το Survivor στον ΣΚΑΙ. Αυτές οι εκπομπές με τα αθλήματα σε παραλίες μου θυμίζουν το τραγούδι του Γιάννη Καλατζή «Στη Χονολουλού, στη Χονολουλού, εκεί θα πάει η τρέλα, δεν πάει αλλού». Φέτος τραγουδούσα «Στον Αγιο Δομίνικο, στον Αγιο Δομίνικο, με τη γενιά των ίντιγκο». Πιστεύω ότι με την οικονομική κρίση οι Έλληνες έχουν βρει τον τρόπο να μην σαλτάρουν: το παιχνίδι. Δεν βλέπετε τους ποδηλάτες που βγαίνουν τα βράδια κομβόι στους δρόμους της Αθήνας; Έχουμε αβνάγκη από την πίεση να γίνουμε παιδιά. Η μόδα του παιχνιδιού λοιπόν επανέρχεται στην τηλεόραση. Οι Έλληνες φέτος παρακολουθούσαν αν θα ισορροπήσει καλύτερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αν θα βάλει στην μπάλα στα δίχτυα ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το παιχνίδι δεν κάνει κακό στην ψυχή. Ξεκουράζει το μυαλό.»

Για τον δημοφιλή μίμο η απόφαση των στελεχών της ΕΡΤ να τον σκεφτούν για τα Παιχνίδια χωρίς σύνορα τον έχει ξαφνιάσει ευχάριστα, αν και με τη διοίκηση μιλούσα για κάποια καθημερινά σατιρικά δεκάλεπτα. Ωστόσο, και αυτή η πρόταση είναι δελεαστική για εκείνον και υπό προϋποθέσεις, είναι θετικός για τη θέση.