Παντρεύεται η Ελένη Τσολάκη. Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου

27 Αυγ. 2017 - 09:16 | Show Biz
Παντρεύεται η Ελένη Τσολάκη. Αυτό είναι  το προσκλητήριο του γάμου

Γεμάτη νέα ξεκινήματα και αλλαγές θα είναι η φετινή σεζόν για την Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του Alpha που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happh Day, ξεκινά τη δική της εκπομπή -το παιχνίδι Slam- και ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Παύλου Πετρουλάκη.

Το ζευγάρι είναι εδώ και ενάμιση χρόνο μαζί και από την πρώτη στιγμή η χημεία ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία ήταν πολύ δυνατή. Γρήγορα έγινε η πρόταση γάμου και η γνωριμία του μέλλοντα γαμπρού με τους γονείς της Ελένης Τσολάκη και στα μέσα του Σεπτέμβρη, οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Island.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real Life που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το προσκλητήριο του γάμου, το μυστήριο θα γίνει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 7 και μισή στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island στη Βάρκιζα και θα ακολουθήσει δεξίωση στο Island Residence. Η Ελένη Τσολάκη έχει ήδη κάνει πρόβα νυφικού στον οίκο Pronovias, βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών όμως για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του γάμου.

Την εμφάνιση της θα επιμεληθεί ο φίλος της Βασίλης Μπουλούμπασης, ενώ το στυλ του γάμου θα είναι minimal και όσο πιο απλό γίνεται.