Επικαιρότητα:

Η Ελένη Ανουσάκη αποκαλύπτει για τα Κόκκινα Φανάρια. Γιατί δεν γυρίστηκαν σκηνές στην Τρούμπα;

01 Σεπ. 2017 - 16:33 | Media
Η Ελένη Ανουσάκη αποκαλύπτει για τα Κόκκινα Φανάρια. Γιατί δεν γυρίστηκαν σκηνές στην Τρούμπα;

Στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα μίλησε η Ελένη Ανουσάκη, στο πλαίσιο του αφιερώματος για τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα “Κόκκινα Φανάρια”, όπου μίλησε για τα γυρίσματα, το γυμνό που έκανε, αλλά και την πρεμιέρα της ταινίας.

«Στα γυρίσματα υπήρχαν καταπληκτικές συνθήκες. Γυρίζαμε από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα. Οι ηθοποιοί που είχαν θέατρο μετά έφευγαν λίγο νωρίτερα. Κάναμε όλα τα γυρίσματα στο στούντιο Άλφα. Ούτε ένα γύρισμα δεν έγινε στην Τρούμπα. Δεν θέλαμε να δείξουμε τη χυδαιότητα της εποχής και της συναλλαγής. Σε ότι αφορά τις σκηνές που κάποιοι χαρακτήρισαν τολμηρές στα “Κόκκινα Φανάρια”, να πω ότι δεν ήταν καθόλου τολμηρές. Άλλο η πρόκληση και άλλο η τόλμη. Μάλιστα η σκηνή με την πετσέτα που δείχνω το στήθος μου ήταν συμπτωματική. Έπεσε ουσιαστικά η πετσέτα που φορούσα την ώρα του γυρίσματος και λέει ο Γεωργιάδης “θα το κρατήσουμε”.

Όσο για την πρεμιέρα της ταινίας, έγινε στη Σταδίου. Πήγαμε μαζί με τον Φαίδωνα Γεωργίτση με ένα τεράστιο αυτοκίνητο που μας είχε κλείσει η παραγωγή, συνοδεία αστυνομίας, γιατί δεν μπορούσαμε να περάσουμε από τον πολύ κόσμο. Η ταινία βραβεύτηκε στο Σαν Φρανσίσκο. Η Μυρσίνη σφράγισε την παιδική μου ψυχή. Τα “Κόκκινα Φανάρια” ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου ταινία, από τις 57 που ακολούθησαν», είπε η Ελένη Ανουσάκη.