Επικαιρότητα:

Πέθανε ο ηθοποιός Βαγγέλης Κομματάς

05 Σεπ. 2017 - 07:14 | Show Biz
Πέθανε ο ηθοποιός Βαγγέλης Κομματάς

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών στο Γηροκομείο Αθηνών όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό ο ηθοποιός Βαγγέλης Κομματάς.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη στο Νεκροταφείο Ζωγράφου στις 4.00 το απόγευμα.

Ήταν ο θρύλος των μπουλουκιών ενώ η φυσιογνωμία του έγινε γνωστή από τη διαφήμιση στην οποία πρωταγωνίστησε για λογαριασμό γνωστής τράπεζας.

Μιλώντας το 2009 στην Espresso και απαντώντας στο ερώτημα: «Σαν να σας στενοχωρεί λίγο το γεγονός ότι ύστερα από τόσα χρόνια καριέρας στο θέατρο και ειδικά σε περιοδεύοντες θιάσους γίνατε γνωστός μέσα από μια τηλεοπτική διαφήμιση…» είχε πει: «Λογικό δεν είναι; Πενήντα εξήντα χρόνια γύρναγα γύρω γύρω όλη την Ελλάδα, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο χωριό! Και τώρα στη δύση μου με έμαθαν όλοι από τη διαφήμιση. Ας είναι καλά η τηλεόραση! Είναι κι αυτό μια ικανοποίηση. Περισσότερη όμως ικανοποίηση πήρα στην ημέρα του Μπουλουκιού στο Ηρώδειο. Σαν μπουλουξής παρευρέθηκα εκεί. Στο πρόγραμμα αυτό όλες οι ιστορίες ήταν δικές μου, ήταν πραγματικές. Τις οποίες τις πήρε ο Στέλιος ο Γούτης, τις σκηνοθέτησε και παίξανε όλα αυτά σε σκερτσάκια. Οταν βγήκα στο τέλος στη σκηνή, στο Ηρώδειο έγινε χαλασμός από τα χειροκροτήματα. Με αποθέωναν και σκέφτηκα εκείνη τη μαγική μοναδική στιγμή "ας πεθάνω κι εγώ". Γιατί έλεγα "Θεός συγχώρεσ’ τους" μιλώντας για πάνω από ογδόντα φίλους και συναδέλφους που έχουν πια φύγει. Εγινε σλόγκαν στο Ηρώδειο αυτό.

Το παρατσούκλι «Κατσουλίνος» όπως ο ίδιος έλεγε το είχε από μικρός. «Το είχα από μικρό παιδί. Φορούσα έναν σκούφο συνέχεια που μου τον είχε κάνει η μάνα μου και στο πάνω μέρος του είχε μια μεγάλη φούντα. Κάποιος μια φορά με φώναξε έτσι και από τότε έμεινε. Το κράτησα γιατί μου άρεσε κι εμένα. Οι περισσότεροι τώρα έμαθαν το πραγματικό μου όνομα, από την τηλεόραση που με καλούν σε εκπομπές», έλεγε.