Επικαιρότητα:

Πασίγνωστη παρουσιάστρια αποκαλύπτει: Μου απαγόρευαν να λέω ότι είμαι ομοφυλόφιλη

07 Σεπ. 2017 - 07:53 | Show Biz
Πασίγνωστη παρουσιάστρια αποκαλύπτει: Μου απαγόρευαν να λέω ότι είμαι ομοφυλόφιλη

Αποτελεί μια από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες με το κοινό να την ακολουθεί πιστά, τόσο για την άνεσή της στον φακό όσο και για τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει. Ο λόγος για την Έλλεν Ντε Τζένερις που μετά από χρόνια επιτυχίας μιλά για τα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Η εκπομπή The Ellen DeGeneres Show γιορτάζει την 15η επέτειό της, έχοντας κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2003. Με αφορμή αυτό, η παρουσιάστρια μίλησε στον ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Seacrest κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν της και στα πρώτα της βήματα στο «γυαλί».

«Στην αρχή ήταν ένα σόου που κανείς δεν ήθελε να αγοράσει», είπε μεταξύ άλλων, εξηγώντας ότι όλοι πίστευαν ότι είναι αδύνατον οι τηλεθεατές να επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια ομοφυλόφιλη, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε της είχε απαγορευτεί ρητά να μιλά δημοσίως για την προσωπική της ζωή όπως και για τις ερωτικές προτιμήσεις της.

«Θυμάμαι ότι με κάποιο τρόπο είχα χτυπήσει το δάχτυλό μου. Τότε ήμουν σε σχέση και καθώς περιέγραφα το γεγονός ετοιμαζόμουν να πω στον αέρα «εμείς» αντί για «εγώ» και με έκοψαν. Οι παραγωγοί πίστευαν ότι με αυτό τον τρόπο όλος ο κόσμος θα έκανε εικόνα εμένα μαζί με μια γυναίκα». 

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι της ήταν πολύ δύσκολο να «κρύβει» τον πραγματικό της εαυτό, καθώς είχε παλέψει σκληρά να μιλήσει ανοιχτά για αυτό που είναι.

 «Ένιωθα απαίσια γιατί είχα δουλέψει σκληρά για να είμαι αληθινή και να διαχειριστώ τα συναισθήματα μου για το ότι έκρυβα κάτι που εγώ μπορεί να ήξερα ότι δεν είναι λάθος, αλλά η κοινωνία μου επέβαλε το αντίθετο», δήλωσε. 

«Αρχικά, έχω χάσει ένα μεγάλο μέρος του κοινού επειδή μίλησα ανοιχτά για το ποια είμαι και τώρα θα χάσω και το κοινό που με στηρίζει γι' αυτό ακριβώς το λόγο επειδή θα το κρύβω» πρόσθεσε. 

«Δεν ήταν εύκολο να το χειριστώ. Ξέρω ότι έτσι είναι αυτή  δουλειά και γνωρίζω ότι χρειάζεται να "ταιριάζω" σε όλους, αλλά αυτό που τελικά σε κάνει πιο αρεστό είναι η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα».