George Clooney-Amal Alamuddin: Αποκαλύπτουν πως αποκτήσαν τα δίδυμα

08 Σεπ. 2017 - 05:16 | Show Biz
George Clooney-Amal Alamuddin: Αποκαλύπτουν πως  αποκτήσαν τα δίδυμα

Ήταν στις 6 Ιουνίου όταν ο George Clooney και η Amal Alamuddin έγιναν πρώτη φορά γονείς, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, Alexander και Ella.

Το ζευγάρι, που κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, απέφυγε τις δηλώσεις για ευτυχές γεγονός, παρά το ότι τα δημοσιεύματα ακόμα και για τον τρόπο με τον οποίο αποκτήθηκαν τα δίδυμα, οργίαζαν.

«Το να αποκτήσω παιδιά δεν ήταν ποτέ στο DNA μου», λέει, στο Hollywood Reporter, ο 56χρονος ηθοποιός και συνεχίζει: «δεν το είχαμε σχεδιάσει. Δεν το είχαμε συζητήσει καν, μέχρι που παντρευτήκαμε. Υπήρχε μία αντίληψη ότι δεν θέλουμε παιδιά. Αλλά, μετά τον γάμο, η Amal και εγώ μιλούσαμε και λέγαμε ότι είμαστε τόσο τυχεροί και θα έπρεπε να μοιραστούμε αυτή την τύχη. Θα ήταν εγωκεντρικό να την κρατήσουμε για εμάς».

Απαντώντας στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να καταφεύγουν στην εξωσωματική γονιμοποίηση, ο γόης του Hollywood ξεκαθαρίζει πως δεν χρησιμοποίησαν καμία θεραπεία γονιμότητας και η σύλληψη έγινε… κατά τύχη. Μάλιστα, όταν ο γιατρός τους ενημέρωσε ότι περιμένουν δίδυμα, κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να το πιστέψει και του απάντησαν πως μάλλον έχει κάνει λάθος!

Η καθημερινότητα του ζευγαριού άλλαξε άρδην μετά τον ερχομό των μωρών και αμφότεροι παραδέχονται στο περιοδικό πως δεν κοιμούνται αρκετές ώρες, αλλά και ότι ο George είναι εξπέρ στο να αλλάζει πάνες.

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν κι άλλο παιδί;

Η Amal είναι κατηγορηματική: «είμαι 39. Τα έκανα ήδη αρκετά αργά».