Επικαιρότητα:

Κατερίνα Μουτσάτσου: Παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στην Αίγινα!

10 Σεπ. 2017 - 09:26 | Show Biz
Κατερίνα Μουτσάτσου: Παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στην Αίγινα!

Το θρησκευτικό τους γάμο, τέσσερα χρόνια μετά τον πολιτικό που έκαναν στο Λος Άντζελες πραγματοποίησαν χθες στην όμορφη Αίγινα η Κατερίνα Μουτσάτσου και ο αγαπημένος της Charles Como. Το ζευγάρι είναι εδώ και πολλά χρόνια μαζί, έχει αποκτήσει ένα πανέμορφο γιο και φέτος η Κατερίνα είπε να κάνει το χατίρι τους γονείς της και να παντρευτεί, παρουσία φίλων και συγγενών σε εκκλησάκι της Αίγινας.

“Λίγο νωρίτερα, ορθόδοξος γάμος” έγραψε στο Instagram η Κατερίνα Μουτσάτσου και ανέβασε μια φωτογραφία από το εκκλησάκι του Αγίου Νεκτάριου στην Αίγινα, όπου ντυμένη στα λευκά είναι έτοιμη να πετάξει τη νυφική ανθοδέσμη. Πίσω της βρίσκονται οι φίλοι και οι συγγενείς της, με τους οποίους διασκέδασε σε ένα όμορφο γλέντι στο νησί της.

Όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, το ζευγάρι ήθελε να κάνει κλασσικό γάμο, αλλά δεν είχε χρόνο για τις ετοιμασίες. Και τώρα μετά τη γέννηση του γιου της, βρήκε την ευκαιρία να κάνει και τον παραδοσιακό γάμο που ήθελε. “Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στο να κάνουμε τον κλασικό γάμο και όλοι είχαμε κουραστεί με το πότε θα το κάνουμε και αν θα τα καταφέρναμε λόγω δουλειάς. Στο τέλος μαζεύονταν περίπου 400 καλεσμένοι και αποκλείονταν εκατοντάδες καλοί φίλοι. Οι γονείς μου είπαν “Εντάξει είναι δύσκολο να το οργανώσουμε τώρα, κάνε αυτό και μετά τον κλασσικό γάμο”...”, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της

 

 

Λίγο νωρίτερα. Earlier today #orthodox #wedding #aegina #justfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Moutsatsos (@katmouts) στιςΣεπ 9, 2017, 2:58μμ PDT