Επικαιρότητα:

Ο 16χρονος γιος της Angelina Jolie αποθεώνει τη διάσημη μαμά του. Είναι ένα θαύμα

15 Σεπ. 2017 - 05:55 | Media
Ο 16χρονος γιος της Angelina Jolie αποθεώνει τη διάσημη μαμά του.  Είναι ένα θαύμα

Την πρώτη του συνέντευξη στο αμερικάνικο People παραχώρησε ο γιος της Angelina Jolie, Maddox, ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε και στη σχέση με τη διάσημη μαμά του αλλά και στην εμπειρία να δουλεύει μαζί της σε μια ταινία.

Ο 16χρονος βοήθησε την μητέρα του για την ταινία, «First They Killed My Father», καθώς η ταινία έχει να κάνει με την γενέτειρά του, την Καμπότζη.

O Maddox ανέφερε μεταξύ άλλων για την Angelina Jolie: «Είναι διασκεδαστική, αστεία και εύκολη στη συνεργασία. Είναι ένα θαύμα» και συνέχισε: «Προσπαθούσα να βοηθήσω οπουδήποτε μπορούσα. Από τις συναντήσεις, το σενάριο μέχρι την προετοιμασία των γυρισμάτων και επιβλέποντας το υλικό».

Η ηθοποιός είχε πει για τη συγκεκριμένη ταινία πως: «Η ταινία αυτή είναι ο δική μου δίοδος για να εκφράσω ένα «ευχαριστώ» στους πολίτες αυτής εδώ της χώρας. Χωρίς την Καμπότζη, μπορεί να μην είχα γίνει ποτέ μητέρα. Ένα μέρος της καρδιάς μου είναι και θα είναι για πάντα εδώ . Ένα μέρος επίσης αυτής της χώρας είναι πάντα μαζί μου και αυτό είναι ο…Maddox!».

Να θυμίσουμε πως αφορμή για το διαζύγιο ήταν ένα περιστατικό βίας του Brad Pitt σε βάρος του 16χρονου, όπου ο ηθοποιός κατηγορήθηκε ότι χτύπησε τον έφηβο, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.