Άντζελα Δημητρίου: Πάντρεψε την κόρη της Όλγα. Φωτογραφίες

16 Σεπ. 2017 - 04:38 | Show Biz
Άντζελα Δημητρίου: Πάντρεψε την κόρη της Όλγα. Φωτογραφίες

Νυφούλα στην εκκλησία συνόδευσε την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, η Άντζελα Δημητρίου και η συγκίνησή της ήταν μεγάλη. Η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού που σε λίγους μήνες θα γίνει γιαγιά από την κόρη της, δεν σταμάτησε να χαμογελά και να δείχνει ευτυχισμένη βλέποντας την Όλγα της, αλλά και τον αγαπημένο της γαμπρό Φώτη Λόση να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος έγινε στις 9 το βράδυ της Παρασκευής στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Γλυφάδα, παρουσία συγγενών και φίλων. Και ακολούθησε μεγάλο γαμήλιο πάρτυ για τους καλεσμένους και το ευτυχισμένο ζευγάρι!

Μετά από δέκα χρόνια σχέσης (και έξι χρόνια αρραβώνα) το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την έγκυο νυφούλα να λάμπει μέσα στο λευκό νυφικό της. Η νύφη, που επιμελήθηκε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, επέλεξε να αφήσει κάτω τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες, αλλά διάλεξε ένα νυφικό – υπερπαραγωγή με ουρά και πέπλο. Μάλιστα, μόλις έφθασε στην εκκλησία τα φωτογραφικά φλας πήραν “φωτιά” με την νύφη να ποζάρει όλο χάρη

.