Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

18 Σεπ. 2017 - 05:12 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Η εβδομάδα ξεκινάει λίγο νοσταλγικά αλλά μην σας παίρνει από κάτω. Σήμερα έχετε ενέργεια για να κάνετε ότι θέλετε και σκοπεύετε να πετύχετε πολλά! Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να φέρεστε εγωιστικά με τους γύρω σας αφού θέλετε ότι λέτε να γίνετε.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Είναι Δευτέρα και νοσταλγείτε το σαββατοκύριακο που πέρασε. Προσπαθήστε να επανέλθετε. Όσοι εργάζονται στον κόσμο της ψυχαγωγίας, στον κλάδο της φιλοξενίας, στον επαγγελματικό αθλητισμό και με τα παιδιά, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα!

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) 

Σήμερα η εστίασή σας είναι στο σπίτι, στην οικογένεια και στην ιδιωτική σας ζωή, επειδή συμβαίνουν τόσα πολλά! Οι οικογενειακές συζητήσεις και η αυξημένη δραστηριότητα  σας κρατούν απασχολημένους! Ευτυχώς, η Αφροδίτη σας κάνει να εκφράζετε γλυκά τα λόγια σας και σας κάνει πιο επικοινωνιακούς.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Η εβδομάδα σας ξεκινάει με πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να εκτελέσετε! Σύντομα ταξίδια, μια φιλόδοξη λίστα για να κάνετε, αυξημένη ανάγνωση και γραφή καθώς και συνομιλίες με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες θα γεμίσει την ημέρα σας. Επίσης, θα είστε πολύ επικοινωνιακοί σήμερα.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Σήμερα επικεντρωνόμαστε στα χρήματα και τις ταμειακές ροές, ιδιαίτερα στις μεγάλες αγορές. Πολλοί από εσάς σχεδιάζετε μεγάλες αγορές που σχετίζονται με τις συμφωνίες σας στο σπίτι ή την αγορά ακινήτων. Ωστόσο, προσέξτε γιατί μπορεί να παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να αναλάβετε.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Η μέρα σας, σήμερα, είναι αρκετά γεμάτη και περίπλοκη! Σήμερα τόσο ο Ήλιος όσο και η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας, καθώς και ο Ερμής και η Παρθένος. Αυτό σας δίνει το πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων να πείθετε με αυτά που λέτε. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Επομένως, είναι μία πολύ καλή στιγμή να εκφράσετε ότι θέλετε!

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Από σήμερα είναι πιθανόν να υπάρξουν έντονες αλλαγές στην ζωή σας. Πολύ πιθανό, θα προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας. Ωστόσο, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Χρειάζεται αρμονία στο περιβάλλον σας για να είστε παραγωγικοί. Ίσως υπάρξουν εντάσεις που μπορεί να σας αναστατώσουν αλλά είναι κάτι περαστικό.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Αυτή είναι μια πολυάσχολη για εσάς εβδομάδα. Πολλοί από εσάς αλληλεπιδράτε με τους νεώτερους ανθρώπους καθώς είστε πιο σωματικά ενεργοί – ίσως ακόμη και ανταγωνιστικοί για κάποιο λόγο. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε τους μελλοντικούς στόχους σας. Μπορείτε να πετύχετε πολλά με σωστό πρόγραμμα!

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Σήμερα, τέσσερις πλανήτες βρίσκονται στην κορυφή του χάρτη σας και αυτό σας δίνει προσοχή. Σας κάνει να φαίνεστε υπέροχα στα μάτια των άλλων, ειδικά των αφεντικών και των γονέων. Φυσικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Κάντε το βήμα σας. Ζητήστε έγκριση ή άδεια. Η επιτυχία είναι στο χέρι σας!

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Η επιθυμία σας να ξεφύγετε από το καθημερινό πρόγραμμα σας είναι ισχυρότερη από ποτέ. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα! Μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι για να ανανεωθείτε. Μπορείτε ακόμη και να χαλαρώσετε στο δικό σας κατώφλι και να εξερευνήσετε τοπικούς χώρους. Αυτή η ίδια ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει στην έκδοση, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στην ιατρική, στην ανώτερη εκπαίδευση και στον νόμο.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Ξεκινάτε αυτήν την εβδομάδα με έντονη έμφαση στην κοινή ιδιοκτησία, κληρονομιές, φόρους, λογαριασμούς ή ζητήματα ασφάλισης. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να ολοκληρώσετε. Και ίσως να χρειαστεί να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας για κάποιο λόγο. Ευτυχώς, αυτό είναι κάτι που θα κάνετε πολύ καλά.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Με τέσσερις πλανήτες που εναντιώνονται σήμερα σε εσάς, πρέπει να είστε συνεταιριστικοί και να βοηθήσετε τους άλλους. Είναι μία μέρα που μπορείτε να πετύχετε πολλά αν φερθείτε έξυπνα. Να θυμάστε ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα υλοποιήσετε τους στόχους σας.