Επικαιρότητα:

Νίκος Μπάρκουλης: Η αποκάλυψη για αυτό που έκανε η Ζωή Λάσκαρη στην κηδεία του πατέρα του

23 Σεπ. 2017 - 15:38 | Show Biz
Νίκος Μπάρκουλης: Η αποκάλυψη για αυτό που έκανε η Ζωή Λάσκαρη στην κηδεία του πατέρα του

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου έδωσε ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη Νίκος, ο οποίος πλέον είναι 16 ετών, είναι μαθητής στη ΣΕΛΕΤΕ στο τμήμα υπολογιστών αλλά το όνειρό του και ο στόχος του είναι να γίνει ηθοποιός, ακολουθώντας τα χνάρια του μεγάλου μας ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη.

Ο Νίκος μίλησε για τον μπαμπά του Ανδρέα, για τα όνειρά του αλλά και για τη σχέση του με τη Ζωή Λάσκαρη που έφυγε για πάντα πριν λίγες ημέρες και ήταν η μόνη από τις ηθοποιούς εκτός από την Άννα Φόνσου που στήριξε τον Ανδρέα Μπάρκουλη στις δύσκολες στιγμές του

Ο Νίκος ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε για πρώτη φορά όσα έκανε η Ζωή Λάσκαρη την ημέρα της κηδείας του πατέρα του: "Η Ζωή ήταν η εξαίρεση. Ήταν διακριτικά πάντα μαζί μας. Αγαπούσε τον μπαμπά και τη μητέρα μου. Θυμάμαι, στην κηδεία του μπαμπά, είχε έρθει και τον φίλησε μέσα στο φέρετρο. Και μετά έψαξε να με βρει εμένα, να με πάρει αγκαλιά. Και τότε μου είπε, θυμάμαι: “Τώρα θα έχεις δυο μαμάδες, αλλά και εσύ τον μπαμπά δεν θα είναι σαν να τον έχασες γιατί θα τον έχεις εδώ πάντα, στην καρδιά σου”. Τα λόγια της, ακόμη και σήμερα, ηχούν στα αυτιά μου. Μοναδικός άνθρωπος, σπάνιος άνθρωπος. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ"