Βάσια Τριφύλλη: Του έκανα αγωγή και πήρα 40 εκατομμύρια

Βάσια Τριφύλλη: Του έκανα αγωγή και πήρα 40 εκατομμύρια

Η Βάσια Τριφύλλη ήταν καλεσμένη στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο και εξομολογήθηκε στη Ναταλία Γερμανού για την αγωγή που έκανε τη δεκαετία του ’90 σε δημοσιογράφο που έγραψε ότι η ηθοποιός πεθαίνει.

«Το 1992 είχα πάθει καρκίνο στο στήθος. Το 1995 δούλευα 18 ώρες τη μέρα με το Ραντεβού στα τυφλά και βγήκε τότε μια εφημερίδα που την έλεγαν Star και ένας φοβερός δημοσιογράφος, ο οποίος πέθανε πάρα πολύ άσχημα και τη νύχτα έβγαινε σαν τραβεστί στη Συγγρού, και με κυνηγούσε τότε μέχρι τον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Και βγάζει πρωτοσέλιδο: «Άρρωστη βαριά, πεθαίνει η Βάσια Τριφύλλη» και «της αγόρασε σπίτι ο Αλαφούζος».

Εγώ να είμαι στο σπίτι το καινούριο με 30 μαστόρους και να θέλουν να πάνε να τον δείρουν. Το διαβάζει ο αδερφός ο Τάσος στην Κρήτη, ο μόνος επιζών του ολοκαυτώματος του καρκίνου, και πέφτει πάνω στο περίπτερο! Σου λέει πεθαίνει η αδερφή μου.

Του έκανα αγωγή και πήρα 40 εκατομμύρια! Ήρεμα, όταν κάνεις αγωγή δε λες πολλά».

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.