Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 11/10/2017

11 Οκτ. 2017 - 08:17 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 11/10/2017

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Η άμεση ικανοποίηση είναι ένας από τους πειρασμούς στους οποίους υποτάσσεστε τώρα: θέλετε τα πράγματα και θέλετε να τα κάνετε σε μια στιγμή. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να μην έχετε τα πάντα σωστά αυτή τη στιγμή και γι ‘αυτό μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 -20/5)

Εξακολουθείτε να έχετε αρκετές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.Είστε αντιδραστικοί και πιθανόν χωρίς λόγο. Μάθετε από τα λάθη σας και φροντίστε να μην τα ξανακάνετε στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Η Σελήνη και ο Δίας είναι σε καλή θέση για σας οικονομικά. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για την εξισορρόπηση των λογαριασμών σας και εάν αισθάνεστε ότι είναι καιρός να ζητήσετε από τον εργοδότη σας αύξηση μισθού, είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Τα θέματα εργασίας και σταδιοδρομίας λειτουργούν καλά τώρα, ιδίως όταν απαιτείται συνεργασία και ομαδική εργασία. Μπορεί να φτάσετε σε κάποια συνειδητοποίηση που τώρα συνδέεται με τα οικονομικά και ιδιαίτερα με την πληρωμή των χρεών και να πάρετε μια ανάσα αισιοδοξίας.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Περιμένετε αλλαγές στις μετακινήσεις, την εκπαίδευση ή τα νομικά θέματα. Μπορεί να υπάρχουν καλές ευκαιρίες σε κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα και μπορεί να βρείτε επιτέλους το άλλο σας μισό που τόσο καιρό το ψάχνετε. Είστε όμως έτοιμοι για σχέση;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/ – 22/9)

Μην αφήνετε τα άγχη μέσα στην ερωτική σας ζωή να οδηγούν σε ένα χωρισμό από αυτόν που αγαπάτε. Αυτή η περίοδος είναι τυχερή για την προσέλκυση ερωτικών συντρόφων που θα έχουν όμως ημερομηνία λήξης. Είναι όμως αυτό που πραγματικά θέλετε;

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Τώρα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, τόσο ερωτικά, όσο και επαγγελματικά. Μην αφήσετε αυτή τη στιγμή να πάει χαμένη, την περιμένατε άλλωστε τόσο καιρό. Να είστε διαλλακτικοί με τους φίλους και τους συνεργάτες σας και να αποφεύγετε τις εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Είστε σίγουροι και αισιόδοξοι για το τι μπορείτε να επιτύχετε τους επόμενους μήνες. Αυτή είναι μια τέλεια στιγμή για να ονειρευτείτε -ναι, πολλά από αυτά που θέλετε θα πραγματοποιηθούν. Η πνευματική σας κατάσταση αναπτύσσεται και μπορείτε να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε μια νέα κατάσταση συνειδητοποίησης. Αυτό δεν έχει απαραιτήτως ουσιώδη οφέλη, αλλά τελικά θα σας φέρει μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Κάποιος από ξένο μέρος ή ακόμα και μέσω του Διαδικτύου μπορεί να σας προσεγγίσει και αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας νέας και διαρκούς φιλίας. Μπορείτε να δράσετε με βάση τη διαίσθησή σας σήμερα και να συνειδητοποιήσετε ότι τα γέλια σας είναι σωστά. Η δημιουργία των δικών σας κανόνων είναι ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για μια επιτυχημένη διαπραγμάτευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα νιώσετε αρκετά καλά για τις σχέσεις σας τώρα και θα θέλετε να επιδείξετε αυτά τα συναισθήματα με έναν πρακτικό τρόπο. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες, όμως με το πείσμα σας θα τις ξεπεράσετε όλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε τώρα και το κομμάτι του παζλ θα ολοκληρωθεί με επιτυχία -μέχρι τώρα σας έλειπαν πολλά στοιχεία για να ερμηνεύσετε συμπεριφορές φίλων, συγγενών και συναδέλφων. Άνθρωποι που είχαν απομακρυνθεί από κοντά σας επιστρέφουν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αυτή η στιγμή θα σας δώσει ένα σημαντικό μάθημα. Θα προκύψει μια κατάσταση που θα πρέπει να λύσετε. Προσοχή όμως! Επιλέξτε τη δύσκολη οδό και όχι την ευκολία όπως κάνατε στο παρελθόν σε παρόμοιες καταστάσεις.