Ανυποχώρητη η Μενεγάκη με την Ιακωβίδου: Να μου ζητήσει συγγνώμη!

Ανυποχώρητη η Μενεγάκη με την Ιακωβίδου: Να μου ζητήσει συγγνώμη!

Ανυποχώρητη φαίνεται πως είναι η Ελένη Μενεγάκη όσο αφορά στον δικαστικό «πόλεμο» που έχει με την Τάνια Ιακωβίδου.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε ενοχληθεί από τις δηλώσεις της γνωστής δημοσιογράφου όσο αφορά στην αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή «Ελένη». Μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που είχε απευθύνει η πρώην βουλευτής στην επί χρόνια παρουσιάστρια στον αέρα εκπομπής είναι οι εξής: «πετά τους συνεργάτες του σαν στημένη λεμονόκουπα στα σκουπίδια», «ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη της», «είναι παρτάκιας» και «είναι σίριαλ κίλερ».

Έτσι, λόγω των απρεπών χαρακτηρισμών που χρησιμοποίησε για το πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη, η γνωστή παρουσιάστρια κατέθεσε και άμεσα μάλιστα ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή κατά της Τάνιας Ιακωβίδου.

Οι νέες εξελίξεις

«Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θίξω την κυρία Μενεγάκη. Προσπάθησα να υπερασπιστώ τα εργασιακά δικαιώματα συναδέρφων μου και τίποτα άλλο. Αν αναφέρθηκαν κάποια λόγια, τα οποία θεωρήθηκαν από την πλευρά της, οξύτατοι χαρακτηρισμοί, ειλικρινά έχω να πω ότι δεν ήθελα να τη θίξω σε προσωπικό επίπεδο και θεωρώ ότι είναι επαγγελματίας υψηλού κύρους και ήθους. Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται, εφόσον και η ίδια το επιθυμεί, να ξανασχοληθώ μαζί της και να την κατονομάσω προσωπικά», ξεκαθαρίζει η Τάνια Ιακωβίδου στην Ντέμη Νταβαρη.

Σύμφωνα με την Espresso, η Ελένη Μενεγάκη παραμένει ανένδοτη στην απόφαση που πήρε με τον δικηγόρο της με τις διαφορές τους να λύνονται στις δικαστικές αίθουσες, εκτός αν η Τάνια Ιακωβίδου ζητήσει συγγνώμη δημοσίως ή γραπτώς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: