Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 13/10/2017

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 13/10/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Πάρασκευή 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα σε κάνουν να περάσεις καλά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που μόλις μπήκε το Σκορπιό μπορεί να σε παρασύρει σε ατασθαλίες κάθε είδους. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές στο ποτό, στο φαγητό ακόμα και στο φλερτ καθώς θα σε ωθήσουν σε σπατάλες και μετά θα αναρωτιέσαι που χάλασες τα χρήματα που σου λείπουν!

Το ταίρι σου θα είναι ο ιδανικός σου σύμμαχος στις κραιπάλες σήμερα και θα πρέπει κάποιος από τους δυο σας να κρατήσει χαρακτήρα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ο ενθουσιασμός σου σε συνδυασμό με το φλερτ μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο και να εκτεθείς σε μια νέα γνωριμία!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα σε απασχολήσουν οι υποχρεώσεις του σπιτιού καθώς η Σελήνη μόλις πέρασε στο Λέοντα και σε προτρέπει να αναλάβεις δράση και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που μόλις μπήκε στο Σκορπιό θα σε παρασύρει και θα σε κάνει να μη δώσεις την πρέπουσα σημασία σε θέματα που σχετίζονται με τους δικούς σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τα θέματα που μπορεί να προκύψουν και μην αδιαφορήσεις για κάτι που μπορεί να μην απασχολεί εσένα άμεσα απασχολεί όμως τους δικούς σου ανθρώπους.

Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες σήμερα και να ξεκινήσεις με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και μετά να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου . Αν είσαι ελεύθερος/η μη δώσεις γη και ύδωρ σε μια νέα γνωριμία καθώς αύριο μπορεί να έχεις αλλάξει γνώμη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η παρουσία των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου θα γίνει αισθητή με κάποιο τρόπο καθώς η Σελήνη πέρασε στο Λέοντα και θα δημιουργήσει κινητικότητα. Είναι πιθανό να έχεις κάποιο τηλέφωνο από αγαπημένους σου συγγενείς ή μια πρόσκληση από το γείτονα να πιείτε ένα καφέ. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που μόλις μπήκε στο Σκορπιό θα σε παρασύρει να πεις μυστικά και να κάνεις αποκαλύψεις που δεν θα έπρεπε να κάνεις. Αν έχεις σκοπό να βγεις μια βόλτα στα μαγαζιά  βγες με συγκεκριμένο μπάτζετ καθώς οι σπατάλες σε αγορές που δε χρειάζεσαι είναι σίγουρες.

Κράτησε την προσωπική σου ζωή προστατευμένη είτε έχεις βρει το ταίρι σου είτε βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης. Αν δεν το κάνεις οι πληροφορίες θα διαδίδονται στο περιβάλλον σου με ταχύτητα αστραπής και παραλλαγμένες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα όσα χρήματα και να κερδίζεις θα σου φαίνονται λίγα και η Σελήνη από το Λέοντα θα σε βάλει στη διαδικασία να προωθήσεις τις δεξιότητες σου προκειμένου να διαπραγματευτείς μια αύξηση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που μόλις μπήκε στο Σκορπιό θα σου χαρίσει υπεραισιοδοξία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην καταλάβεις κάποιες παράτολμες κινήσεις σου και τελικά να βγεις ζημιωμένος/η. Προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με τα χρήματα που ξοδεύεις καθώς θα παρασυρθείς και μετά το ταμείο θα είναι μείον!

Η διαχείριση ενός οικονομικού θέματος θα δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου καθώς θα έχεις την τάση να κινείσαι στα άκρα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μη ξεκινήσεις τα έξοδα προκειμένου να εντυπωσιάσεις αυτόν/ην που θέλεις καθώς αυτός δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα αποκτήσεις ξανά την αυτοπεποίθηση που είχες χάσει τις προηγούμενες ημέρες! Βέβαια μαζί με εκείνη πέρασε και ο Δίας στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργώντας μια όψη τετραγώνου που θα σε δυσκολέψει. Σήμερα θα έχεις την τάση να αλλάζεις γρήγορα συναισθήματα και να φαίνεται πως αδιαφορείς προς τους άλλους. Εσύ μπορεί να το κάνεις για να μην εμπλακείς σε φασαρίες και εντάσεις αλλά οι άλλοι δεν θα καταλάβουν τις προθέσεις σου! Η καλοπροαίρετη διάθεση σου θα γίνει η αιτία να βγάλεις λάθος συμπεράσματα για σχέσεις και συνεργασίες για αυτό μην πάρεις αποφάσεις σήμερα!

Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να συγκρατήσει τη διάθεση σου για υπερβολές αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα το καταφέρει! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει αλλά θα πρέπει να κρατήσεις χαρακτήρα και να μην υποσχεθείς πολλά καθώς αύριο μπορεί να έχεις αλλάξει γνώμη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καχυποψία θα είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό σου σήμερα και θα έχεις την τάση να αμφιβάλλεις για όλους και για όλα! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα ενισχύσει τις δεύτερες σκέψεις σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να παραμείνεις αισιόδοξος/η. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που μόλις μπήκε στο Σκορπιό θα φέρει υπερβολές στις σκέψεις αλλά και τις πράξεις σου. Πρόσεξε τις επαφές με συγγενείς και ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς η καχυποψία που έχεις θα τους θίξει και μετά δεν θα είναι εύκολο να τους εξηγήσεις πως το θέμα δεν είναι προσωπικό!

Σήμερα οι νέες γνωριμίες θα γίνουν μετ εμποδίων καθώς δεν θα είναι εύκολο να νιώσεις άνετα με κάποιον/α. Αν έχεις βρει το ταίρι σου όσο λιγότερο μιλήσεις τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να μην παρεξηγηθείς!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα και θα σε κάνει να νιώσεις δραστήριος/α και χαρούμενος/η κυρίως αν βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους! Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που μόλις μπήκε στο Σκορπιό θα προσδώσει ένταση στα συναισθήματα σου είτε είναι αρνητικά είτε θετικά. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τις υπερβολικές σου αντιδράσεις καθώς θα γίνουν η αιτία για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους φίλους σου. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η πριν μοιραστείς μαζί τους πράγματα.

Σήμερα θα είσαι επιρρεπής στο φλερτ είτε έχεις βρει το ταίρι σου είτε όχι και οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί. Κάποιος/α από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου δείξει το αισθηματικό του ενδιαφέρον αλλά θα πρέπει να σκεφτείς υπεύθυνα πριν αποφασίσεις να ενδώσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σου να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, να διαφημίσεις τις ικανότητες σου πάνω στο αντικείμενο που εργάζεσαι αλλά και να κάνεις τους άλλους να σε προσέξουν θα είναι ο βασικός σου στόχος. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που μόλις μπήκε στο ζώδιο σου είναι αποτρεπτικό για νέες συμφωνίες καθώς δεν θα είναι εύκολο να δεις τα πράγματα που σου παρουσιάζονται με ρεαλισμό. Η πληθωρική σου παρουσία σήμερα δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη αλλά θα πρέπει να προσέχεις καθώς κάποιες στιγμές θα πρέπει να είσαι διακριτικός/η.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι πιο ρεαλιστής/στρια σε σχέση με εσένα και αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις καθώς θα πιστέψεις  πως προσπαθεί να σου ανακόψει τα σχέδια. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κράτησε τις νέες γνωριμίες μακριά από τη δουλειά αλλά και τον περίγυρο σου μέχρι να δεις τι θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα το μυαλό σου βρίσκεται σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα και για αυτό θα εκνευριστείς πολύ αν κάποιος/α προσπαθήσει να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα αλλά το τετράγωνο που θα κάνει με το Δία από το Σκορπιό δεν θα σε βοηθήσει να πατήσεις γη. Αιτία θα είναι οι σκέψεις σου και η πλούσια φαντασία σου που θα φτιάχνει τόσα σενάρια ικανά να σε κρατήσουν απασχολημένο/η όλη την ημέρα. Προσπάθησε να “συντονιστείς” αλλιώς μην αναλάβεις πρακτικά θέματα καθώς θα είναι δύσκολο να τα φέρεις εις πέρας.

Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σε επαναφέρει στη γη καθώς διαφορετικά θα είναι πολύ δύσκολο να συνεννοηθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η και ωραίος καλύτερα να μην πάρεις αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή σήμερα καθώς δεν θα μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα τι θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα βαθύτερα σου συναισθήματα, τα απωθημένα σου και οι περίεργες σκέψεις που κάνεις κατά καιρούς θα έρθουν στην επιφάνεια καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο  Λέοντα και θα τα αναμοχλεύσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματικές υπερβολές που με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν ένα φαύλο κύκλο συναισθημάτων που θα σε παρασύρει. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από τα πράγματα και τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν ώστε να τα δεις πιο αντικειμενικά και λιγότερο συναισθηματικά. Προσοχή σε οικονομικές κινήσεις και δοσοληψίες με το δημόσιο και τρίτους.

Σήμερα επιθυμείς τη απόλυτη ταύτιση με το ταίρι σου όμως στην προσπάθεια σου να το επιτύχεις μπορεί να γίνεις λίγο φορτικός/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς δεν θα είσαι ρεαλιστής/στρια με αυτόν/ην που σου αρέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα σε περίπτωση που έχεις κατά νου κάποια σημαντική απόφαση είτε για επαγγελματικά είτε για προσωπικά θέματα θα αναζητήσεις πρώτα και τη γνώμη του/ης συντρόφου σου ή έστω των στενών συνεργατών σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και είναι ιδανική για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που μόλις μπήκε στο Σκορπιό θα σε κάνει άκρως πληθωρικό/η ακόμα και στις κινήσεις σου και αυτό μπορεί να γίνει αιτία σχολιασμού. Αν δεν θέλεις κάτι τέτοιο απλά κράτησε τα προσχήματα εκεί που πρέπει!

Σήμερα θα είσαι υπερβολικός/η με τα συναισθήματα σου με αποτέλεσμα είτε να “γαντζωθείς” επάνω στο ταίρι σου είτε να αδιαφορήσεις τελείως. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες θα είναι αρκετές αλλά το θέμα είναι ποια θα επιλέξεις εσύ…

ΙΧΘΥΕΣ

Πρακτικά θέματα, δουλειές της καθημερινότητας και εργασιακές υποχρεώσεις βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα και θα είναι δύσκολο να βρεις δικαιολογίες και να τις αποφύγεις! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που μόλις μπήκε στο Σκορπιό θα σου δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να φανείς αφερέγγυος/α. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τηλεφωνήματα για συναντήσεις και εξόδους και ενέδωσε σε αυτά μόνο αν έχεις τελειώσει με τις υποχρεώσεις σου!

Σήμερα θα βρεις στο πρόσωπο του/ης συντρόφου σου την ευκαιρία για να μην κάνεις δουλειές και να αφιερώσεις χρόνο σε εκείνον/η, αλλά σε συμβουλεύω να βάλεις προτεραιότητες.  Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες θα παρασύρουν τη σκέψη σου και θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στις δουλειές σου!

 

πηγή: e-zwdia.gr

Το διαβάσαμε στο e-zwdia


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: