Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 18/11/2017

18 Νοε 2017 - 05:39 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 18/11/2017

 Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και τις σκιές που κρύβονται στο νου σου, με στόχο να αφήσεις την αλλαγή να έρθει στη ζωή σου. Βλέπεις, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε καλεί να πιστέψεις ακόμη περισσότερο σε εσένα και να καταφέρεις να επιτύχεις. Ασχολήσου με δύσκολες υποθέσεις που προκαλούν την οξυδέρκεια και την ευελιξία σου.

Αισθηματικές

Όποια και αν είναι η κατηγορία στην οποία ανήκεις στα αισθηματικά σου να ξέρεις ότι η ημέρα ευνοεί τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, τις αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα. Τί σημαίνει αυτό; Αν είσαι μόνος, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να αναρωτηθείς τί ψάχνεις και να κάνεις τις παραδοχές που θα σε αφήσουν να μπεις σε μια νέα σχέση. Αν πάλι βιώνεις τη δέσμευση, ήρθε η ώρα να δεις αν θα πας παρακάτω ή αν θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο δεσμός σου.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, το μοτίβο δεν αλλάζει ιδιαίτερα. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να έρθεις αντιμέτωπος με τις ανασφάλειές σου και να τις λύσεις οριστικά. Έτσι, οι συνεργασίες σου θα πάρουν νέα τροπή προς το καλύτερο. Στα οικονομικά, προσπάθησε να θέσεις νέες βάσεις και να συνειδητοποιήσεις τα λάθη σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, η ημέρα σε καλεί να ψάξεις βαθιά στο υποσυνείδητό σου και να φέρεις στην επιφάνεια σκέψεις και άγχη που σε κάνουν να δυσκολεύεσαι στην καθημερινότητά σου. Έτσι, θα καταφέρεις να κάνεις μια νέα αρχή απαλλαγμένος από τα παλιά. Ακόμη και αν βρίσκεσαι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, είναι η ευκαιρία να κάνεις νέο ξεκίνημα.

Αισθηματικές

Η σημερινή ημέρα σε κάνει να θέλεις να μοιραστείς πολλά πράγματα με τον σύντροφό σου, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να τα πεις με τον ίδιο σου τον εαυτό. Αξιολόγησε τη σχέση που βρίσκεσαι και αν πιστεύεις ότι αξίζει προχώρα παρακάτω. Ειδάλλως, χάρισε την ελευθερία σε εσένα και τον σύντροφό σου για να βρείτε και οι δυο το πραγματικό σας ταίρι. Αν είσαι μόνος, είναι καλή στιγμή να ανακαλύψεις μέσα σου τί ακριβώς αναζητάς και τότε θα καταφέρεις να το έλξεις στη ζωή σου.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα και για αυτό καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς τον εαυτό σου λίγο περισσότερο.Οι λύσεις των προβλημάτων σου βρίσκονται μέσα σου και όχι στο εργασιακό περιβάλλον. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά. Όσο καλύτερα αντιληφθείς τον ίδιο σου τον εαυτό, τόσο καλύτερα θα ελέγξεις τα πράγματα.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι μια μέρα που φέρνει αλλαγές στη ζωή σου καθώς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να ψάξεις στο βάθος και να βρεις την αλήθεια που κρύβεται εκεί. Ίσως, ακόμη, η πραγματικότητα να αποκαλυφθεί από μόνη της, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω. Είναι ώρα να εμπιστευτείς την κρίση και τις δυνατότητές σου, γιατί αυτές είναι που θα σε κάνουν να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές

Το σημερινό Σάββατο αναμένεται πολύ σημαντικό για εσένα και έπειτα για τη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος. Υπάρχει μια τάση που σε στρέφει προς τον εσωτερικό σου κόσμο με σκοπό να ανακαλύψεις τα πραγματικά σου συναισθήματα. Αν νιώθεις ότι τα πράγματα είναι επιφανειακά, τότε σίγουρα θα θελήσεις να φύγεις από τη σχέση, έτσι ώστε να αφήσεις το χώρο για κάτι νέο. Ακόμη και μόνος να είσαι, σήμερα έρχεται η συνειδητοποίηση που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα επόμενα βήματα για μια νέα αρχή.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα νιώσεις μια ώθηση που σε σπρώχνει να στραφείς προς τον ίδιο σου τον εαυτό για να βρεις τις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί στη δουλειά. Δεν ωφελεί να γκρινιάζεις… Στα οικονομικά, μπορείς να κινηθείς ανατρεπτικά και να προετοιμάσεις το έδαφος για καλύτερες ημέρες.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, σου στέλνει το κάλεσμά της για να κάνεις ένα εντελώς νέο ξεκίνημα, σε όποιον τομέα της ζωής σου νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη. Οπότε, μην διστάσεις να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου, να βάλεις τέλος εκεί που πρέπει ή να δώσεις το χώρο να εξελιχθεί ό,τι αξίζει και μπορεί να έχει διάρκεια στο χρόνο. Τα αυξημένα συναισθήματα ή η ευαισθησία δεν πρέπει να σε προβληματίζει, καθώς έτσι έρχεσαι σε ουσιαστική επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο.

Αισθηματικές

Οι φόβοι πρέπει να αντιμετωπιστούν σήμερα και να δεις με ρεαλισμό την πραγματικότητα ως έχει. Αυτό ισχύει και για τη σχέση σου φυσικά. Επομένως, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, αλλά και στο ταίρι σου, έτσι ώστε να κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα σας βοηθήσει να βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα. Αν πάλι είσαι μόνος, η ενδοσκόπηση επιβάλλεται!

Επαγγελματικές

Αλλαγές αναμένονται στα επαγγελματικά και αυτό θα έχει να κάνει καθαρά με τον τρόπο που θα αντιλαμβάνεσαι και θα χειρίζεσαι τα πράγματα. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και διεκδίκησε ένα καλύτερο αύριο για εσένα μέσα από τη συμπεριφορά σου. Στα οικονομικά δεν χρειάζονται υπερβολές.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να αποκαλύψεις πράγματα σχετικά με καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Μπορείς να κοιτάξεις κάτω από την επιφάνεια και να αντιληφθείς πέρα από το προφανές, καθώς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σου δίνει τη δυνατότητα αυτή. Επομένως, είτε πρόκειται για μια προσωπική ή αισθηματική υπόθεση, είτε για μια επαγγελματική, μπορείς να ξεσκεπάσεις την αλήθεια και να κάνεις μια νέα αρχή βάση αυτής.

Αισθηματικές

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα που φέρνει αλλαγές στις σχέσεις, αλλά και σημαντική αυτογνωσία. Με λίγα λόγια, μπορείς να αξιολογήσεις καλύτερα τα δεδομένα που υπάρχουν στο δεσμό σου σε σχέση με αυτά που πραγματικά αναζητάς. Έτσι, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των καταστάσεων. Η ατμόσφαιρα είναι αισθησιακή για αυτό φρόντισε να την αξιοποιήσεις, είτε είσαι μόνος, είτε όχι.

Επαγγελματικές

Και στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας καλά σήμερα, αν καταφέρεις να έρθεις σε ουσιαστική επαφή με τα «θέλω» και τις ανάγκες σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να αξιολογήσεις τα μέχρι τώρα πεπραγμένα και να διορθώσεις τα λάθη όσο είναι ακόμη καιρός.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα δεν σου δίνει περιθώριο να ξεφύγεις από την αντιμετώπιση των φόβων και των ανασφαλειών σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε φέρνει αντιμέτωπο με σκέψεις και συναισθήματα που είναι καλά θαμμένα μέσα σου, έτσι ώστε να τα διαχειριστείς και να απαλλαγείς επιτέλους από αυτά. Έτσι, αφήνεις χώρο και χρόνο ελεύθερο για να κάνεις τα επόμενά σου βήματα, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο.

Αισθηματικές

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που έχεις στο νου σου, καθώς είναι μια ημέρα που σε βοηθάει να έρθεις σε ουσιαστική επαφή με τα «θέλω» σου. Μη διστάσεις να προχωρήσεις σε αλλαγές και δέξου όσα κρύβεις μέσα σου, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους, είτε στους ελεύθερους.

Επαγγελματικές

Μπορείς να προσφέρεις πολλά στην εργασία σου σήμερα και φαίνεται πως είναι κατάλληλη στιγμή χρονικά να κάνεις τις αλλαγές που ονειρεύεσαι. Όσο πιο πολύ αντιλαμβάνεσαι την αλήθεια των καταστάσεων, τόσο καλύτερες αποφάσεις παίρνεις. Στα οικονομικά, θα πρέπει να συγκρατήσεις την ορμή του έντονου συναισθήματος που ίσως σε παρασύρει σε σπατάλες.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, έχεις την ευκαιρία σήμερα να σκάψεις μέσα σου για να βρεις το φως. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα με τα αρνητικά συναισθήματα που έχεις και σου μπλοκάρουν την κινητοποίηση. Είναι μια καλή ημέρα για να αξιολογήσεις τα πράγματα και τις καταστάσεις και να δεις τί από όλα αυτά αξίζει να παραμείνει ως έχει και τί πρέπει να αλλάξει. Μην διστάσεις να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου τώρα που το πλανητικό σκηνικό φτιάχνει τις ιδανικές προϋποθέσεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις να ακούς τις ανάγκες σου. Με τον τρόπο αυτό θα είσαι πιο ξεκάθαρος, τόσο προς τον ίδιο σου τον εαυτό, όσο και προς τον σύντροφό σου. Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να φωτίσεις πτυχές τις σχέσεις που διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό τα τελικά αποτελέσματα. Η συναισθηματική πρόοδος θα είναι αναπόφευκτη σήμερα.

Επαγγελματικές

Και στα επαγγελματικά, είναι καλή στιγμή να σταματήσεις τις βιαστικές κινήσεις και να συντονιστείς με τις εσωτερικές σου σκέψεις. Ίσως, πρέπει να ζυγίσεις καλύτερα τα πράγματα, έτσι ώστε να επιτύχεις την ισορροπία μεταξύ επιδιώξεων και πραγματικότητας. Στα οικονομικά, μπορείς να τα πας αρκετά καλά, αρκεί να αλλάξεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα χρήματα.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και το γεγονός αυτό σου δίνει την ώθηση να κάνεις μεγάλες αλλαγές σήμερα. Νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σου ζωή ή στα επαγγελματικά θα βρουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθούν. Άφησε πίσω σου φόβους και ανησυχίες, πίστεψε στον εαυτό σου και τόλμησε να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου με πάθος και αυτοπεποίθηση. Παράλληλα, οι νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σου πιο συναρπαστική, για αυτό άφησε την πόρτα ανοιχτή σε αυτές.

Αισθηματικές

Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται να αλλάζει καθοριστικά μετά τη σημερινή ημέρα. Μην τρομάζεις με την πρόβλεψη αυτή, γιατί αλλαγή για εσένα σημαίνει ζωή, ενδιαφέρον και ενθουσιασμός. Είτε είσαι μόνος, είτε συνυπάρχεις με κάποιο πρόσωπο, να ξέρεις ότι η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να αναγνωρίσεις καλύτερα τις ανάγκες σου, έτσι ώστε να τις βγάλεις στην επιφάνεια και να συνειδητοποιήσεις τον τρόπο που θα πλησιάσεις στην ευτυχία!

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου είναι μια καλή ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, να επιφέρεις αλλαγές και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου όσα έχεις πραγματικά στο μυαλό σου. Η βελτίωση των οικονομικών θα έρθει μέσω της εγκράτειας.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, η σημερινή ημέρα γίνεται ιδανική για να σταματήσεις λίγο τους ξέφρενους ρυθμούς της καθημερινότητας και να κάνεις μια ενδοσκόπηση. Κοίταξε μέσα σου, μίλα με τον εαυτό σου και βγάλε στην επιφάνεια τα συναισθήματα που πιστεύεις ότι μπλοκάρουν τις ενέργειές σου. Διώξε τους φόβους, αντιμετώπισε την αλήθεια και με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, σήμερα κιόλας!

Αισθηματικές

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, η ημέρα κρύβει σίγουρα πάθος και συναισθηματικό πλούτο. Απόλαυσε την ατμόσφαιρα που σφύζει από συναίσθημα, αλλά παράλληλα απόλαυσε τις αλλαγές που πρόκειται να έρθουν. Η εσωτερική αλλαγή και συνειδητοποίηση, σημαίνει ωριμότητα.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά υπάρχουν αρκετά ζητήματα που σε προβληματίζουν και σε κάνουν να βλέπεις εμπόδια στην εξέλιξή σου. Σήμερα, είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις τα πράγματα κάτω, να δεις την πραγματικότητα κάτω από την επιφάνεια και να πάρεις αποφάσεις. Τα οικονομικά μπορούν να ισορροπούν σιγά-σιγά.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να τα βρεις με τον εαυτό σου έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ζωής σου. Προσπάθησε να δεις μέσα σου και να αντιληφθείς την πραγματικότητα γύρω σου κοιτώντας κάτω από την επιφάνεια. Τίποτα σχεδόν δεν είναι αυτό που φαίνεται. Μόλις το ανακαλύψεις και το διαχειριστείς όπως του αξίζει, θα δεις ότι θα είσαι σε θέση να κλείσεις τα κεφάλαια των καταστάσεων που σε ταλαιπωρούν και να τα αντικαταστήσεις με νέα!

Αισθηματικές

Τα πράγματα στη σχέση σου θα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, καθώς το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να αντιληφθείς καλύτερα τον ίδιο σου τον εαυτό. Το αποτέλεσμα θα είναι εμφανές και στην αρμονία της σχέσης σου. Σήμερα, είναι μια καλή ευκαιρία, όμως, να δώσεις και ένα τέλος αν χρειαστεί προκειμένου να νιώσεις πιο ισορροπημένος. Ακόμη και αν είσαι μόνος, την ημέρα αυτή θα έρθεις πιο κοντά με τις βαθύτερες ανάγκες σου.

Επαγγελματικές

Η λύση των προβλημάτων σου και στα επαγγελματικά θα έρθει μέσα από την αυτοβελτίωση. Όσο καλύτερα συναισθάνεσαι τις ανάγκες σου, τόσο πιο αποτελεσματικά θα μπορέσεις να λειτουργήσεις. Μην κλείνεις τα αυτιά σου στην εσωτερική φωνή! Στα οικονομικά σου δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Σάββατο αναμένεται πολύ ουσιαστικό για τις περαιτέρω εξελίξεις στην ζωή σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με τις βαθύτερες ανησυχίες και τους φόβους σου, έτσι ώστε να τους διαχειριστείς και εν τέλει να απαλλαγείς από αυτούς. Ένα νέο ξεκίνημα σηματοδοτεί η ημέρα, αρκεί να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία κατάλληλα. Αναλογίσου τους τομείς που πρέπει να κάνεις αλλαγές και τόλμησέ τις χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Αισθηματικές

Σήμερα είναι μια μέρα που πολλές καταστάσεις και συναισθήματα βγαίνουν από το σκοτάδι και βρίσκουν το δρόμο προς την επιφάνεια. Έτσι, όχι μόνο θα καταφέρεις να αντιληφθείς καλύτερα τις υποσυνείδητες σκέψεις σου, αλλά θα μπορέσεις να τις χειριστείς με τέτοιον τρόπο ώστε να αξιοποιηθούν σε ρεαλιστικό επίπεδο. Ό,τι δεν αξίζει να υφίσταται τελειώνει και ό,τι φαίνεται να είναι σημαντικό παίρνει σάρκα και οστά. Άρα, μια επισημοποίηση ή μια νέα σχέση έχουν πιθανότητες να συμβούν.

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά σήμερα, ενώ δεν θα λείψουν και τα νέα ξεκινήματα. Ίσως ένα νέο έργο να σου ανατεθεί ή να σου προταθούν νέα πράγματα. Ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις, φρόντισε να ακούσεις τις ανάγκες σου. Στα οικονομικά, φαίνεται πως θα έρθουν αλλαγές προς το καλύτερο ως αποτέλεσμα τις δικής σου στάσης.

Ιχθείς

Πολύ ευνοϊκή ημέρα η σημερινή για εσένα, φίλε Ιχθύ. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σου προσφέρει την ευκαιρία να μηδενίσεις το κοντέρ και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Θέλεις, λοιπόν, να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Κάνε το! Θέλεις να κινηθείς στον επιχειρηματικό κόσμο τολμώντας το μεγάλο βήμα; Προχώρα! Όπως και να έχει, αφού «τα πεις» λίγο με τον εαυτό σου θα καταφέρεις να βρεις τις απαντήσεις μέσα σου!

Αισθηματικές

Οι ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σου ζωή θα είναι αρκετές σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις τις βάσεις για μια νέα σχέση ή να πάρεις την απόφαση για να κάνεις το δικό σου βήμα παρακάτω, με όποιον τρόπο και αν αποφασίσεις. Όποια και αν είναι η κατάστασή σου στα αισθηματικά, η γνώση που θα αποκτήσεις ερχόμενος σε επαφή με τον εσωτερικό σου εαυτό είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να κινηθείς.

Επαγγελματικές

Στην δουλειά σου σήμερα θα τα καταφέρεις αρκετά καλά, ενώ δεν θα λείψουν οι αφορμές που θα σε κάνουν να ξεσκεπάσεις καταστάσεις και λόγια. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και πράξε σύμφωνα με αυτό. Στα οικονομικά, πρέπει να κινηθείς με περισσότερη αυτοπεποίθηση και έλεγχο.