Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 21/11/2017

21 Νοε 2017 - 06:23 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 21/11/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια μέρα που σου δίνει την εύνοιά της στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω. Μπορείς να ασχοληθείς με περισσότερο ενδιαφέρον και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα με θέματα που αφορούν τον χώρο της εργασίας, ενώ είναι καλή στιγμή να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις!Φαίνεται πως δεν είσαι διατεθειμένος να σπαταλήσεις, ούτε χρόνο, ούτε ενέργεια, ούτε χρήμα, για αυτό είσαι πρακτικός, γρήγορος και αποτελεσματικός. Αξιοποίησε το χάρισμα αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 Αισθηματικές

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα οι συναισθηματικές στιγμές φαίνεται πως θα είναι αρκετές σήμερα. Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στο ταίρι σου με δημιουργικούς και ευρηματικούς τρόπους. Δοκίμασε να κάνεις κάτι διαφορετικό από ό,τι συνήθως και να είσαι σίγουρος ότι θα τύχεις σημαντικής αποδοχής. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που είσαι μόνος. Με έναν έξυπνο τρόπο μπορείς να ξεκλειδώσεις την καρδιά εκείνου ή εκείνης που θέλεις…

 Επαγγελματικές

Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις σημαντικές επενδύσεις και να ασχοληθείς με νέες συνεργασίες. Οι υπάρχουσες φαίνεται πως σήμερα αποδίδουν σημαντικούς καρπούς. Στα οικονομικά, παίξε σωστά τα χαρτιά σου και δράσε με ακρίβεια.

 Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα νηφαλιότητας και ηρεμίας. Θα υπάρξουν πολλές στιγμές κατάλληλες για να χαλαρώσεις και να πάρεις δυνάμεις. Παράλληλα, όμως, θα βρεις τον τρόπο και τον χρόνο να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και μάλιστα με πολύ σπουδαία αποτελέσματα. Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με μια μακροχρόνια συνεργασία, επικυρώνοντάς την και διασφαλίζοντας την εξέλιξή της. Επίσης, ο αισθηματικός τομέας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί σε βοηθάει να ανακτήσεις την εσωτερική σου ισορροπία. Κατανοείς τη δύναμη της αγάπης και το πόσο πολύ μπορεί να σε βοηθήσει.

 Αισθηματικές

Είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι τη σημερινή ημέρα νιώθεις αισιοδοξία και σιγουριά για την προσωπική σου ζωή. Ειδικά αν βρίσκεσαι σε σχέση, σήμερα αποκτάς μια αυτοπεποίθηση που πηγάζει από την ποιότητα του δεσμού σου. Νιώθεις καλά με τον άνθρωπο που σε συντροφεύει και το συναίσθημα αποκτάει δύναμη και ενέργεια. Αν πάλι είσαι μόνος, φαίνεται πως μοιάζεις σίγουρος για τις επιλογές σου και είσαι έτοιμος να κάνεις μια νέα αρχή με το σωστό άτομο.

 Επαγγελματικές

Στην εργασία σου σήμερα δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρεις. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Έτσι, καταφέρνεις να ολοκληρώσεις συμφωνίες και συνεργασίες και μάλιστα με ένα βάθος χρόνου. Στα οικονομικά, είσαι τυπικός, σίγουρος και αποτελεσματικός. Συνέχισε έτσι και θα δεις μεγάλη βελτίωση.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό πλανητικό σκηνικό μοιράζει την εύνοιά του με διάφορους τρόπους και προς κάθε τομέα. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, το συναίσθημα οπισθοχωρεί και στο προσκήνιο στέκεται η εργασία και το χρήμα. Μπορείς να αξιοποιήσεις το χρόνο σου στο έπακρο για να επιτύχεις αυτό για το οποίο δουλεύεις καιρό τώρα. Παράλληλα, μπορείς να προσηλωθείς με πάθος στα σχέδιά σου και να επιτύχεις εξαίσιες συμφωνίες. Από την άλλη, η Αφροδίτη σε θετική όψη με τον Πλούτωνα, ευνοεί τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, αλλά δίνει και σταθερότητα, αισθησιασμό και κατανόηση. Απόλαυσε τις προσωπικές σου στιγμές και μην αφήσεις τον κάθε τομέα να παρεισφρήσει στον άλλον. Αντιμετώπισέ τους ξεχωριστά. 

Αισθηματικές

Εξαίσια η ημέρα στα αισθηματικά σου. Υπάρχει συναίσθημα, κατανόηση και ισορροπία. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σε βοηθάει να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα στην αισθηματική σου ζωή. Νέες πτυχές της σχέσης ξετυλίγονται και αυτό σε κάνει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου εκεί. Αν είσαι μόνος, ίσως ήρθε η ημέρα που θα σηματοδοτήσει μια περίοδο αλλαγών.

 Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά τα πας πολύ καλά σήμερα και μάλιστα είναι κατάλληλη η στιγμή για να λύσεις εκκρεμότητες και να βάλεις βάσεις για νέες συνεργασίες. Οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες ευνοούνται. Μέσα από αυτές θα δεις αργά και σταθερά σημαντικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, κινήσου με δυναμισμό και τόλμησε να κάνεις την επένδυσή σου κατόπιν ωρίμου σκέψεως. 

 Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα μπορεί να σε βοηθήσει να τα πας άψογα στην εργασία σου, αλλά και στον τομέα των κοινωνικών συναναστροφών. Δείχνεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την καριέρα σου και την κοινωνική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό μια συγκέντρωση ή μια εκδήλωση να σε φέρει κοντά με άτομα που μπορούν να σε στηρίξουν στα επαγγελματικά σου βήματα. Τα επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια ευνοούνται με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, γιατί μέσα σου γεννιέται η ανάγκη δημιουργήσεις πλούτο. Η υλική αφθονία αποκτάει ιδιαίτερη σημασία σήμερα και όλες σου οι κινήσεις θα είναι πολύ σημαντικές για να υλοποιήσεις το όραμά σου.

 Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις μια ωραία έκπληξη στον σύντροφό σου. Μπορείς να σκεφτείς έξυπνες ιδέες για να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει ενθουσιασμό. Αν πάλι είσαι μόνος, θα έχεις την οξυδέρκεια που χρειάζεται για να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ. Μπορείς να παίξεις έξυπνα το παιχνίδι της προσέγγισης, να φλερτάρεις με λεπτότητα και να καταφέρεις στο τέλος τον στόχο σου.

 Επαγγελματικές

Στην εργασία σου σήμερα θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τις ικανότητές σου για να βγεις από τη δύσκολη θέση και να αντιμετωπίσεις σωστά τις προκλήσεις. Οι συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται πολύ. Αν υπάρχει ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο στα σκαριά, είναι καλή στιγμή να το ξεκινήσεις.

 Λέων

Η σημερινή ημέρα σε προτρέπει να γίνεις πιο συντηρητικός και τελειομανής, καθώς ανησυχείς λίγο περισσότερο για τη δημόσια εικόνα σου. Σε ενδιαφέρει η άποψη του κόσμου, για αυτό έχει μεγάλη σημασία να είσαι επιτυχημένος ή τουλάχιστον να φέρνεις αποτελεσματικά εις πέρας ό,τι αναλαμβάνεις. Μπορείς να γίνεις ακόμη και πεισματάρης προκειμένου να πετύχεις στους τομείς των επαγγελματικών ή των οικονομικών. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σου χαρίζει επιτυχία στις επενδύσεις ή στις πωλήσεις. Οπότε, αν το επάγγελμά σου συνδέεται με κάτι από αυτά τα δύο, μην αφήσεις την ημέρα να πάει χαμένη.

 Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου πρόκειται να έχεις μια πολύ όμορφη ημέρα. Το συναίσθημα που πηγάζει από μέσα σου θα είναι η κινητήριος δύναμη για ό,τι κάνεις. Νιώθεις σίγουρος και τυχερός για τη σχέση σου. Αναγνωρίζεις σε αυτή ποιότητα και ουσία που σου προσφέρει ικανοποίηση. Φρόντισε να το δείξεις έμπρακτα στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, καλό είναι να αφήσεις την πόρτα σου ανοιχτή σήμερα, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχεις «επισκέπτες»!

 Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά πολλές υποθέσεις φαίνεται να εξελίσσονται και νέα ξεκινήματα να υλοποιούνται σιγά σιγά. Έχεις αρκετό δυναμισμό και θέληση να τα καταφέρεις και έτσι λειτουργείς με τυπικότητα και σύμφωνα με τους κανόνες. Στα οικονομικά, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να βάλεις τάξη και να τολμήσεις να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα που θα σου φέρει έσοδα.

 Παρθένος

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, φίλε Παρθένε η ημέρα είναι θαυμάσια για να «πέσεις με τα μούτρα» στη δουλειά. Έτσι κι αλλιώς, έχεις την ανάγκη να αποδείξεις την αξία σου μέσα από την προσφορά σου και την αποδοχή από τους γύρω σου. Όσο καλύτερα τα πας και όσο καλύτερα είναι τα σχόλια τόσο πιο ικανοποιημένος θα νιώσεις. Έτσι, μη διστάσεις να κάνεις σημαντικά βήματα στην καριέρα σου και να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, αν είναι απαραίτητο, προκειμένου να κάνεις την προώθηση της δουλειάς σου. Οι πωλήσεις ανεβαίνουν σήμερα και φυσικά δεν είναι τυχαίο. Έχεις πολύ κόπο να καταβάλεις, αλλά πάντα με το αζημιώτο.

 Αισθηματικές

Στα αισθηματικά δέχεσαι την επιρροή της θετικής όψης της Σελήνης με τον Πλούτωνα και αυτή σε κάνει αξιαγάπητο, ευαίσθητο και αποδεκτό από το άλλο φύλο. Έτσι, αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα περάσεις πολύ όμορφα καθώς ο αισθησιασμός θα είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα και θα ξυπνήσει συναισθήματα και στους δυο σας. Αν πάλι αναζητάς τη συντροφικότητα, μπορείς εύκολα να κάνεις νέες γνωριμίες ή να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε έχει συνεπάρει. 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα είναι πολύ σημαντικές οι κινήσεις που θα κάνεις, ενώ είσαι σε θέση να πάρεις πρωτοβουλίες που θα αποδειχθούν αποτελεσματικές. Εκτός από τις σπουδαίες πωλήσεις, μπορείς να επιδιορθώσεις καταστάσεις που είναι προβληματικές και να βρεις καίριες λύσεις. Στα οικονομικά, μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα φαίνεται πως θα σου φέρει σημαντικά έσοδα.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα προσφέρεται για να προχωρήσεις μπροστά σε όλους –σχεδόν- τους τομείς της ζωής σου. Από τη μία η Σελήνη στον Αιγόκερω, σε παθιάζει με την επιτυχία και σε ωθεί να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και επιμονή προς την κατάκτηση των στόχων σου σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από την άλλη, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, τονίζει την ευαισθησία και την αρμονία στις σχέσεις. Η πνευματική αγάπη αποκτάει κυρίαρχο ρόλο στην αισθηματική σου ζωή και κατευθύνει τις ενέργειές σου. Μπορείς να περάσεις όμορφα και να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου.

 Αισθηματικές

Στα αισθηματικά η ημέρα δεν αναμένεται να δώσει εντάσεις και προβληματισμούς. Ίσα- ίσα μια τέτοια συμπεριφορά δεν έχει θέση στο σημερινό πλάνο. Υπάρχει ειλικρίνεια, αγάπη, σεβασμός. Η κατανόηση δίνει ξεχωριστή δύναμη στην αγάπη. Με λίγα λόγια κατανοώντας τον σύντροφό σου και αποδεχόμενος τα λάθη του, καταφέρνεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, η ζεστή συμπεριφορά σου ελκύει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 Επαγγελματικές

Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά σήμερα και είναι ιδανική ημέρα για να αυξήσεις τις αποδώσεις σου στον τομέα των πωλήσεων, να επικυρώσεις μια νέα μακροχρόνια συνεργασία, να ξεκινήσεις μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Φαίνεται πως τα οικονομικά ευνοούνται επίσης, γιατί νέες δραστηριότητες δημιουργούν πηγές εισοδήματος.

 Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και να προωθήσεις τις σχετικές υποθέσεις με επιτυχία. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ευνοούνται οι πωλήσεις, οι επενδύσεις και οι συνεργασίες. Μπορείς να διορθώσεις πράγματα και καταστάσεις που λειτούργησαν προβληματικά στο παρελθόν και να αναδομήσεις ό,τι είναι απαραίτητο. Ίσως ένα επιχειρηματικό πλάνο να χρειάζεται διόρθωση ή από την άλλη, κάποια διαπροσωπική σου σχέση να πρέπει να επαναπροσδιοριστεί.

 Αισθηματικές

Η Αφροδίτη σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα σου χαρίζει την εύνοιά της στον τομέα των αισθηματικών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και το πάθος που σε διακατέχει στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Έτσι, στην περίπτωση που έχεις σχέση, μπορείς να δώσεις λίγη ζωντάνια στον δεσμό σου, ενώ στην περίπτωση που αναζητάς έναν σύντροφο θα είσαι σε θέση να έλξεις το πρόσωπο που σου έχει πάρει το μυαλό.

 Επαγγελματικές

Στην εργασία σου είναι μια άκρως ευνοϊκή ημέρα. Βάλε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου και επαναπροσδιόρισε τις προτεραιότητες. Κάνε συναντήσεις, προχώρησε με συμφωνίες που θα σου αποφέρουν οφέλη με διάρκεια στο χρόνο. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις επενδύσεις που σχεδιάζεις από καιρό και θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα.

 Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις πολύ καλά, σχεδόν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Το ενδιαφέρον που θα δείξεις στην καριέρα σου και στην κοινωνική σου ζωή σου δίνει θετικά αποτελέσματα, αρκεί να κινηθείς στοχευμένα και με ακρίβεια. Επίσης, είναι σημαντικό το γεγονός ότι ακολουθείς τα χρονοδιαγράμματα και ξέρεις πώς να διαχειριστείς τον χρόνο σου, έτσι ώστε να μην τον σπαταλάς. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα στα αισθηματικά σου μέσα σε ένα αρκετά χαλαρό κλίμα.

 Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου θα υπάρχει αρκετή νηφαλιότητα και ηρεμία, ενώ δεν θα λείψει ο αισθησιασμός από την ατμόσφαιρα. Είσαι αρκετά ευαίσθητος και συναισθηματικός, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, τα χαρακτηριστικά αυτά σου προσδίδουν μια γλυκιά γοητεία. Μην ξαφνιαστείς αν ένα νέο πρόσωπο τα εκτιμήσει και δεν διστάσει να σου το δείξει.

 Επαγγελματικές

Η ενεργητικότητά σου είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται και στην εργασία σου. Κάνεις κινήσεις που είναι σαφείς, μέσα στα κατάλληλα χρονικά πλαίσια και που άμεσα θα σου χαρίσουν σημαντικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Η ημέρα είναι καλή για να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα ή να κάνεις μια επένδυση.

 Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, η ημέρα είναι καταπληκτική για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου. Μέσα από την ενδυνάμωση της κοινωνικής σου ζωής και του ρόλου σου στο κοινωνικό σύνολο, μπορείς να αποφέρεις σημαντικούς καρπούς προς όφελος της καριέρας σου. Κινήσου με δυναμισμό και πρόγραμμα. Οργάνωσε τα βήματα, έτσι ώστε με την πραγματοποίησή τους να φτάσεις κοντά στον στόχο σου. Μπορείς τώρα να συναντήσεις πελάτες και συνεργάτες και να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά με την επιρροή της Αφροδίτης – που πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Πλούτωνα- είσαι σε θέση να απολαύσεις έντονες στιγμές συναισθήματος. Η αγάπη και το πάθος θα κυριαρχήσουν στον τομέα αυτό και είναι σίγουρο ότι θα ψάξεις δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσεις όσα νιώθεις.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου σήμερα δεν περνάς απαρατήρητος. Έχεις σταθερό ρυθμό στον τρόπο που κινείσαι, σέβεσαι τα χρονικά όρια και αυτό εκτιμάται δεόντως. Είσαι επικοινωνιακός και είναι μια «πρώτης τάξεως» ευκαιρία να δώσεις ώθηση στις συνεργασίες σου και να δημιουργήσεις νέες. Στα οικονομικά, μη διστάσεις να επενδύσεις τα χρήματά σου. Ήρθε η στιγμή να υλοποιήσεις τα σχέδια που είχες στο μυαλό.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με την επιρροή της Σελήνης από το ζώδιο του Αιγόκερου, μπορείς να καταφέρεις πολλά σήμερα. Έχεις οργάνωση και τυπικότητα που σε βοηθάει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Κάποια σχέδια που βλέπεις ότι δεν σου «βγαίνουν» καλό είναι να τα επανεξετάσεις και να τα τροποποιήσεις, έτσι ώστε να είναι υλοποιήσιμα. Με την σωστή χρήση του χρόνου και των πόρων σου, μπορείς να είσαι πολύ αποτελεσματικός με ό,τι αναλαμβάνεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα σήμερα με το ταίρι σου, αφήνοντας πίσω τα άγχη της καθημερινότητας. Τα πράγματα κυλούν ήρεμα και αυτό σε κάνει να χαλαρώνεις στο πλευρό του συντρόφου σου. Το συναίσθημα θα έχει ένταση και ιδιαίτερο ρόλο στο δεσμό σου σήμερα.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Θα κάνεις κινήσεις που θα ωφελήσουν σημαντικά την καριέρα σου, ενώ φαίνεται πως τα εμπόδια ξεπερνιούνται. Είσαι οργανωτικός και μεθοδικός και έτσι καταφέρνεις να φέρεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να την αξιοποιήσεις προς όφελος των επαγγελματικών σου. Κάνε σήμερα σημαντικές συναντήσειςμε πελάτες, υπόγραψε σήμερα τα συμβόλαια που έχεις κατά νου και επικύρωσε τις συμφωνίες που είσαι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση. Στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να αφεθείς στην συναισθηματική αυτή ημέρα, ενώ θα εκπλαγείς και εσύ ο ίδιος από το πόσο δημιουργικούς τρόπους θα βρεις να εκφράσεις το πάθος σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά είναι μια καλή ημέρα για να έρθεις κοντά στον άνθρωπό σου, είτε είναι ο σύντροφός σου, είτε εκείνο το πρόσωπο που σε γοητεύει και από καιρό έχεις καταλάβει ότι κάτι υπάρχει μεταξύ σας. Αφέσου στη ροή των πραγμάτων. Υπάρχει εύνοια που θα σου χαρίσει όμορφες εξελίξεις.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου μπορείς σήμερα να βρεις απαντήσεις σε απαιτητικά ζητήματα που εδώ και καιρό δεν είχες καταφέρει να τακτοποιήσεις. Μάλιστα, είσαι σε θέση να κινηθείς μεθοδικά και πολύ αποτελεσματικά για να αυξήσεις τα κέρδη σου μέσω των πωλήσεων και των συνεργασιών. Στα οικονομικά, προχώρησε με τις επενδύσεις και τα νέα επιχειρηματικά σχέδια που έχεις στα σκαριά