Επικαιρότητα:

Ανατροπή! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπαίνει στο Survivor

18 Ιαν. 2018 - 07:14 | Media
Ανατροπή! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπαίνει στο Survivor

Μπορεί οι 24 παίκτες του φετινού Survivor να έχουν μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, η παραγωγή φαίνεται πως επιφυλάσσει μία έκπληξη και βάζει στο παιχνίδι την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και ακόμα μία γυναίκα!

Οι φήμες για την συμμετοχή της παρουσιάστριας κάνουν από το πρωί της Τετάρτης τον γύρο του Διαδικτύου, μετά από σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας newsbomb. Κατά την διάρκεια του ΕΔΩ, η Ντορέττα Παπαδημητρίου υποστήριξε πως δεν αποκλείεται να προστεθεί ακόμα ένας διάσημος παίκτης. Μάλιστα, «φωτογράφισε» την Κωνσταντίνα, αναφέροντας το χρώμα των μαλλιών και τον σωματότυπό της, αλλά και ότι συζητούσε με άλλο ένα παιχνίδι επιβίωσης και ένα show (σ.σ. το Nomads και το Dancing With The Stars), χωρίς, ωστόσο, να πει το όνομά της!

Παρά το ότι από τον ΣΚΑΙ, δεν επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν, σύμφωνα με πληροφορίες του People, η συμμετοχή της πρώην παρουσιάστριας του Alpha είναι δεδομένη, ωστόσο, δεν θα προλάβει να βρίσκεται στην πρεμιέρα της προσεχούς Κυριακής. Παράλληλα, κατά τις πληροφορίες μας, στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψει ακόμα μία γυναίκα, η οποία θα ενταχθεί στην ομάδα των Μαχητών!

peoplegreece