Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου

08 Φεβ. 2018 - 09:56 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Ο ευερέθιστος χαρακτήρας σας δεν θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις συνεργασίες σας. Βάλτε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και, εκτός του ότι θα νιώσετε πιο άνετα στον χώρο σας, θα αρχίσουν να βελτιώνονται και οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα σας λείπουν η δύναμη και το θάρρος, για να προβείτε σε καινούργια ξεκινήματα. Φροντίστε να κάνετε μεθοδικές και μελετημένες κινήσεις, για να προλάβετε απρόοπτα. Ορισμένες ασάφειες του επαγγελματικού χώρου μπορεί να σας κοστίσουν υλικά και ψυχικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ισως υπάρξουν προβλήματα στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό χώρο. Οι δραστηριότητές σας θα σχετιστούν κατά κάποιον τρόπο με άτομα από τον στενό κύκλο σας. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους οικογενειακούς δεσμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν χρειαστεί να αλλάξετε προσανατολισμό, μη διστάσετε να κάνετε κάποια μικρά βήματα για αρχή και προχωρώντας περισσότερα. Χρειάζεται να είστε σοβαροί, υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι, αν θέλετε τα θέματά σας να προχωρήσουν.

ΛΕΩΝ: Βελτιωμένη είναι σήμερα ατμόσφαιρα και θα επηρεαστούν θετικά τα συναισθήματά σας. Οργανώστε τις πρωτοβουλίες σας και διδαχθείτε μέσα από παλιά σφάλματα ή παραλείψεις, για να δημιουργήσετε το υπόβαθρο μιας σταθερής και διαρκούς ανάπτυξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι απαραίτητο οι άλλοι να έχουν την ίδια καλή ψυχολογία με εσάς. Είναι πολύ πιθανό οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε να σχετίζονται με παλιές υποθέσεις σας, στις οποίες καλείστε να πάρετε θέση.

ΖΥΓΟΣ: Οταν το παρακάνετε, να είστε σίγουροι ότι θα φορτιστεί αρνητικά η ατμόσφαιρα. Οι διεκδικήσεις σας αρχίζουν να πιάνουν τόπο, αλλά από την άλλη πλευρά θα μπείτε σε σκέψεις που θα σας υποχρεώσουν να κάνετε έναν απολογισμό του παρελθόντος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι βασικές αλλαγές στη ζωή σας και κυρίως μέσα σας θα συντελεστούν τώρα, με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθεί το κλίμα και το ύφος της ζωής σας. Η γενική κατάσταση θα σας κάνει να νιώθετε αγωνία για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο δυναμισμός σας θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και η ενεργητικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ. Εάν λειτουργείτε με γνώμονα τη λογική, θα παρουσιαστούν καλές προοπτικές στον οικονομικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα αιφνίδια έξοδα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν και τα εμπόδια στις επιδιώξεις σας. Με τη λογική μπορείτε να επιδιώξετε το καλύτερο, μια που τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα είναι έντονα και θα χρειάζονται προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συγκινησιακοί παράγοντες θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αλλά περισσότερο από την καρδιά σας θα πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε το μυαλό σας και να φυλάγεστε από την υπερβολή, όπως και όσο μπορείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Προχωρήστε τα σχέδιά σας και ας εξακολουθούν να υπάρχουν εντάσεις και αρκετό παρασκήνιο. Μην απελπιστείτε και θυμώσετε εξαιτίας των νέων ευθυνών στον εργασιακό χώρο ή λόγω των περίπλοκων καταστάσεων στον οικονομικό τομέα.