Επικαιρότητα:

Η ρόδα του φορτηγού άγγιξε τις τρίχες στο κεφάλι μου. Ο οδηγός είχε κοκαλώσει…

09 Φεβ. 2018 - 16:09 | Show Biz
Η ρόδα του φορτηγού άγγιξε τις τρίχες στο κεφάλι μου. Ο οδηγός είχε κοκαλώσει…

Για τη συμμετοχή του στο Dancing with the stars μίλησε στην εκπομπή Εμείς και τον Γιάννη Βίτσα, ο Αλέξης Κωστάλας. Ένα τρομακτικό περιστατικό της ζωής του που μέχρι τώρα δεν ξέραμε, τον είχε κάνει να πει το ναι στην πρόταση που του είχε κάνει ο Γιάννης Λάτσιος.

«Χαίρομαι που είμαι στο έκτο Dancing with the stars γιατί περνάω όμορφα. Δυσκολεύτηκα πολύ την πρώτη φορά που μου είχε γίνει η πρόταση. Δεν ήξερα αν θα κατάφερνα να ανταποκριθώ σε αυτό που προσδοκούσαν από εμένα. Θυμάμαι ήταν Κυριακή η μέρα που ξεκίναγε το πρώτο Dancing with the stars και την προηγούμενη Τρίτη εγώ ακόμα δεν είχα πει το ναι. Τελικά ένα παρ΄ολίγον μοιραίο γεγονός αποφάσισε για εμένα…

Ήμουν στην Ιταλία για τον παγκόσμιο διαγωνισμό του πατινάζ. Την μέρα εκείνη είχα την πρώτη μετάδοση και το μεσημέρι περπατούσα, χάζευα τα ωραία κτίρια στο Τορίνο και φτάνω στην άκρη του πεζοδρομίου, δεν βλέπω το πεζοδρόμιο και πέφτω. Πρόλαβα να γυρίσω το κεφάλι μου και να μην πέσω με το πρόσωπο. Μόλις πέφτω βλέπω μία ρόδα αυτοκινήτου να αγγίζει απαλά τις λίγες τρίχες που έχω στο κεφάλι μου. Το φορτηγό είχε φρενάρει απότομα, ο οδηγός είχε κοκαλώσει. Ζήτησα συγγνώμη γιατί εγώ έφταιγα… Μία ώρα μετά συνειδητοποίησα ότι για δύο τρία λεπτά, θα μου είχε κάνει το κεφάλι λιώμα. Τότε πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη Λάτσιο και του είπα μέσα!», ανέφερε ο Αλέξης Κωστάλας.