Dancing with the stars: Πάγωσε όταν ανακοίνωσε η Αραβανή πως αποχωρεί! Το καρφί για την κριτική που δέχτηκε!

17 Φεβ. 2018 - 07:15 | Media
Dancing with the stars: Πάγωσε όταν ανακοίνωσε η Αραβανή πως αποχωρεί! Το καρφί για την κριτική που δέχτηκε!

Φαντασμαγορικό ήταν στο 4ο live του Dancing with the stars με τα ζευγάρια να δίνουν για ακόμα μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό χορεύοντας στους ρυθμούς αγαπημένων επιτυχιών, που ακούστηκαν σε δημοφιλείς κινηματογραφικές ταινίες.

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή τo ζευγάρι που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ηλίας ενώ τη χαμηλότερη η Δωροθέα Μερκούρη και ο Βλαντιμίρ.

Ωστόσο τον τελικό λόγο είχε το τηλεοπτικό κοινό το οποίο αποφάσισε να μην συνεχίσει στο σόου η Βίκυ Κάβουρα.

Η Ευαγγελία Αραβανή ενημέρωσε τους τηλεθεατές για την αλλαγή στον τρόπο ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, περνώντας κατευθείαν στα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από την κριτική επιτροπή και τις ψήφους του κοινού.

Οι δύο συμμετέχουσες που είχαν συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν η Δωροθέα Μερκούρη και η Βίκυ Κάβουρα, με την Ευαγγελία Αραβανή να ανακοινώνει την αποχώρηση της δεύτερης.

Η Βίκυ Κάβουρα άκουσε «παγωμένη» την ανακοίνωση του αποτελέσματος και στη συνέχεια σχολίασε για όσα άκουσε στο χτεσινό Live από τους κριτές: "Η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα κι εγώ σήμερα ότι πιέζομαι λίγο. Δεν μου άρεσε μετά από την κριτική που πήρα. Το ένιωσα λίγο περίεργα μέσα μου. Κι αυτό το νιώθεις μερικές φορές, λες ότι «δεν θέλω άλλο» και ήρθε".

Απούσα από το 4ο live του Dancing With The Stars ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη. Η Ευαγγελία Αραβανή λίγο μετά την έναρξη του σόου, ενημέρωσε τους τηλεθεατές λέγοντας: «Πριν συνεχίσουμε θα ήθελα να σας πω πως εκτός από τη Μαρία Κορινθίου, που θα είναι αργότερα κοντά μας, όπως και κάθε Παρασκευή άλλωστε, ένα ζευγάρι δεν θα χορέψει απόψε και αυτό είναι η Χριστίνα Λαμπίρη με τον καβαλιέρο της, Αλέξανδρο Παπαδόπουλο. Η Χριστίνα για προσωπικούς της λόγους δεν θα βρίσκεται απόψε κοντά μας, την περιμένουμε όμως την επόμενη Παρασκευή».

Και ο χορός για τους διαγωνιζόμενους και τους παρτενέρ τους ξεκίνησε…

Ένα βαλς από το “Twilight Saga” χόρεψαν Βασίλης Κακουριώτης και Νικόλ Μαυρίδη. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Παύλος Μανογιαννάκης έβγαλαν ενέργεια επί σκηνής, με χιπ-χοπ από την ταινία “8 Mile”. Σε ρυθμούς ρούμπα από την ταινία “Spectre” του Τζέιμς Μποντ, λικνίστηκαν ο Αντώνης Βλοντάκης και η Ελίνα Πιπίνη. Bollywood, που μας θύμισε την ταινία “Slumdog Millionaire” χόρεψαν η Άννη Πανταζή και ο Ρίχαρντ Σιλάγκι.

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Κετσερίδης επέλεξαν ένα foxtrot από την ταινία “Burlesque”. Ένα πάσο ντόμπλε από την “Μάσκα του Ζορό” χόρεψαν ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Τζένη Νικολέντζου. Τσα-τσα-τσα από την ταινία “Trolls” μας παρουσίασαν ο Κώστας Τσουρός και η Μαρία Τσίτου, ενώ στους ρυθμούς μιας σάμπα από τους “Μαχητές των Δρόμων” χόρεψαν η Μυριέλλα Κουρέντη και ο Τάσος Ρούσσος.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ηλίας Λαδάς χόρεψαν ένα πάσο ντόμπλε υπό τους ήχους του soundtrack της επιτυχίας “Ο τελευταίος των Μοϊκανών”. Μιχάλης Σεΐτης και Κλωντιάννα Στόγια ανέβασαν στροφές με ένα μάμπο από το “Dirty Dancing”. Ατμόσφαιρα “Μουλέν Ρουζ” δημιούργησαν η Μαρία Κορινθίου και ο Ηλίας Μπούτσης, χορεύοντας τσα-τσα-τσα. Τη βραδιά έκλεισαν η Δωροθέα Μερκούρη με τον Βλάντιμιρ Μορότσκο, με ένα jive από την ταινία “Pulp Fiction”.

ant1news