Επικαιρότητα:

Τζένιφερ Άνιστον-Tζάστιν Θερού: Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που χώρισαν!

17 Φεβ. 2018 - 07:17 | Show Biz
Τζένιφερ Άνιστον-Tζάστιν Θερού: Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που χώρισαν!

Οι καβγάδες για το πού θα μείνουν, οι παπαράτσι, οι ενοχλητικοί γείτονες και... μία μορταδέλα ξεχείλισαν το ποτήρι

Όταν η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2015 το Χόλιγουντ μιλούσε για ένα love story που πραγματικά στέριωσε. Όμως, πίσω από τα πλατιά χαμόγελα, οι τριγμοί στη σχέση ήταν ήδη στο ξεκίνημά τους. 

Και, παρά το γεγονός ότι ο χωρισμός τους σόκαρε τον καλλιτεχνικό κόσμο, πηγές λένε ότι το ζευγάρι τσακωνόταν από την ημέρα του γάμου τους, κυρίως για το πού θα μείνουν.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, ο Τζάστιν Θερού ήθελε να μείνουν στη Νέα Υόρκη, ενώ η Τζένιφερ, στο Λος Άντζελες, προκειμένου να μην την κυνηγούν οι παπαράτσι και να μπορεί να διατηρεί την «ανωνυμία» της. 

Παρόλο που η 49χρονη ηθοποιός τελικά μετακόμισε στο διαμέρισμα του συζύγου της στο West Village της Νέας Υόρκης, το χάος που ακολούθησε προκάλεσε μεγάλες εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. 

 Οι παπαράτσι, οι γείτονες και η... μορταδέλα

Οι παπαράτσι θα παραμόνευαν έξω από το διαμέρισμα ή θα στήνονταν στο παρκάκι απέναντι, κάτι που σήμαινε ότι κάθε κίνηση της Άνιστον θα καταγραφόταν από το φωτογραφικό φακό. Την ενοχλούσαν δε και οι γείτονες, που στήνονταν μαζί με τους φωτογράφους όλη την ώρα έξω από την πόρτα της.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι το γεγονός που πηγές προσκείμενες στο ζευγάρι αναφέρουν ως το «περιστατικό της μορταδέλας». Τι είχε συμβεί τότε; Ο Τζάστιν κατέβηκε από το διαμέρισμα και διαπίστωσε ότι κάποιος είχε βάλει πάνω στην αγαπημένη του μοτοσικλέτα κομμάτια μορταδέλας. Η Άνιστον πίστευε ότι το έκανε κάποιος από τη γειτονιά και έγινε έξω φρενών.

«Ο Τζάστιν είχε μία  πολυσυλλεκτική μάδα φίλων και του άρεσε που δεν ανήκαν όλοι στην κινηματογραφική βιομηχανία. Ήταν φίλος με ανθρώπους από το χώρο των εστιατορίων, συγγραφείς, κωμικούς, αλλά και tatoo artists. Ήταν μία "επίλεκτη" ομάδα, ένα δίκτυο που δεν είχε στο Λος Άντζελες. Ο Τζάστιν μπορεί να πάρει τη μοτοσικλέτα του, να περπατήσει στη γειτονιά, να πάει σε ένα μπαρ και όλα αυτά χωρίς να τον ενοχλεί κανείς. Όμως την Τζένιφερ την ακολουθούν παντού οι παπαράτσι», ανέφερε η πηγή.

«Εκείνος ήθελε πραγματικά η Τζεν να νιώθει άνετα στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, διαπραγματευόταν με τους παπαράτσι, κάνοντας συμφωνία ότι μπορούν να τη φωτογραφίζουν μόνο μία φορά την ημέρα και να την αφήνουν ήσυχη», πρόσθεσε η πηγή.

«Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί ποτέ, δεν ήτν χαρούμενη στη Νέα Υόρκη», δήλωσε η πηγή. 

Το ζευγάρι πούλησε το διαμέρισμα στο West Village, ωστόσο Θερού διατήρησε ένα άλλο σπίτι που είχε στο Greenwich Village. Και παρόλο που εκείνος ήθελε να μένουν εκεί όταν βρίσκονταν στην Ανατολική Ακτή, η Άνιστον προτιμούσε να μένει σε πολυτελή ξενοδοχεία.  Από την άλλη, σύμφωνα με την πηγή, στον Θερού δεν άρεσε να μένει σε ξενοδοχεία, ειδικά μακριά από το κέντρο της πόλης. 

Τελικά, ο Θερού συμφώνησε να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες, αν και ο κύκλος του βρισκόταν ακόμη στη Νέα Υόρκη και το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα βρισκόταν εκεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Άνιστον και Θερού συναντήθηκαν πρώτη φορά το 2007 στα γυρίσματα της ταινίας «Tropic Thunder», όπου εκείνος έγραφε το σενάριο μαζί με τον κολλητό φίλο της Τζένιφερ, Μπεν Στίλερ. 

Παντρεύτηκαν  το 2015, ενώ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στις 15 Φεβρουαρίου 2018.

«Αυτή η απόφαση ήταν κοινή και ελήφθη στο τέλος του χρόνου. Είμαστε δύο καλοί φίλοι που απφοάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι, ωστοσό θα συνεχίσουμε τη φιλία μας», ανέφερε η ανακοίνωση.