Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 18/2/2018

18 Φεβ. 2018 - 05:42 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 18/2/2018

Η ημέρα μας επιτρέπει να ξεπεράσουμε τα όριά μας, ώστε να μπορούμε να δούμε τη ζωή από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι ιδιαίτερα σκεπτική σήμερα και έχεις τάσεις απομόνωσης. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις όσα σε απασχολούν και θέσε νέες προτεραιότητες για τη ζωή σου. Βρες τις ισορροπίες σου και σκέψου έναν διαφορετικό τρόπο να διαχειρίζεσαι την καθημερινότητά σου για να μην είναι τόσο πιεστική. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι δυσκολεύεσαι να αποκαλύψεις τις κρυφές σου φαντασιώσεις, σήμερα όμως είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο. Προσοχή στα οικονομικά σου . Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνική η σημερινή ημέρα για εσένα αγαπημένη μου, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους. Η επαφή μαζί τους φαίνεται ότι θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων. Μία από αυτές τις γνωριμίες ενδέχεται να εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό, καθώς είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να οργανώσεις όσο καλύτερα μπορείς τα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έρθουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου για τις οποίες πρέπει να είσαι έτοιμη. Εκμετταλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην φοβηθείς να κάνεις μία νέα αρχή. Ευκαιρία σήμερα να ξεπεράσεις λίγο τον εαυτό σου και να δημιουργήσεις μία πιο ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Αν είσαι single, το επόμενο διάστημα θα κάνεις μία γνωριμία που θα σου αλλάξει τη ζωή. Προσοχή στην υγεία σου, μην υπερεκτιμάς τις αντοχές σου. Στα οικονομικά σου χρειάζεσαι ακόμη δουλειά για να φτάσεις σε ικανοποιητικό σημείο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς τα απρόοπτα που έρχονται στον δρόμο σου, θα αιφνιδιαστείς. Προσπάθησε με ηρεμία και λογική σκέψη να βρεις τρόπο να τα αντιμετωπίσεις. Στα αισθηματικά σου ήρθε η στιγμή να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς και να σκεφτείς λιγάκι και τον σύντροφό σου. Αν κάτι σε στεναχωρεί πρέπει να του το πεις. Κάνε μία συζήτηση μαζί του για να βρεθεί μία λύση. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να πάρεις ορθολογικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Έκανες μεγάλη πρόοδο στα επαγγελματικά σου την εβδομάδα που πέρασε και για αυτό θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου. Σίγουρα τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου. Στα αισθηματικά σου τώρα, ήρθε η στιγμή να κάνεις κινήσεις βελτίωσης της ερωτικής σου ζωής. Βγες από το καβούκι σου και δώσε στο σύντροφό σου τη σημασία που απαιτείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διάφορα εξωτερικά ερεθίσματα θα σε βάλουν σε σκέψεις για τα επαγγελματικά σου. Μάλλον έχει έρθει η στιγμή να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να φτιάξεις ένα πιο ορθολογιστικό πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθείς από εδώ και πέρα. Στα αισθηματικά σου αναμένονται φουρτούνες. Μην αφήσεις τίποτα ανεξήγητο, γιατί τα αναπάντητα ερωτήματα οδηγούν σε συγκρούσεις. Στα οικονομικά σου να θυμάσαι ότι ο τολμών νικά. Ώρα να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν.

ΖΥΓΟΣ

Τα νέα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή σεπροβληματίζουν, καθώς οι υποχρεώσεις σου αυξήθηκαν και ανησυχείς πώς θα ανταπεξέλθεις. Με σωστό προγραμματισμό και ενημέρωση θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Φαίνεται όμως ότι -παρόλο που έχεις αναλάβει περισσότερες ευθύνες- δεν θα έρθουν άμεσα καλύτερες απολαβές. Υπομονή και θα βελτιωθούν τα οικονομικά σου. Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να δώσεις περισσότερη σημασία. Έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου και αυτό έχει αντίκτυπο στην ερωτική σου ζωή. Μην μένεις αδρανής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι νέες επαγγελαμτικές σου αρμοδιότητες σε έχουν ενθουσιάσει. Σήμερα όμως σε απασχολού ν τα αισθηματικά σου. Ένας καινούργιος έρωτας σου «χτύπησε» την πόρτα και έχει ανανεώσει τη διάθεσή σου. Είσαι έτοιμη να περάσεις μία ξέγνοιαστη ημέρα, γεμάτη όμορφες στιγμές. Στα οικονομικά σου χρειάζεται να δείξεις περισσότερη προσοχή, καθώς την εβδομάδα που πέρασες είχες… σπάταλη διάθεση και βγήκες εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε μία εκκρεμή υπόθεση με κάποιο ακίνητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα οικογενειακό σου πρόσωπο και ένα σημαντικό ζήτημα που απαιτεί λύση. Διαχειρίσου τις καταστάσεις με ηρεμία και δώσε την απαιτούμενη προσοχή έτσι ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές. Η καλή επικοινωνία με τους γύρω σου θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Στα αισθηματικά σου χρειάζεται επίσης να έχεις καλή επικοινωνία με τον αγαπημένο σου αν θες αυτή η σχέση να έχει μέλλον. Βάλε τις βάσεις που θα σου δώσουν ασφάλεια για το μέλλον. Στα οικονομικά σου φρόντισε να κινηθείς έξυπνα, έτσι ώστε να έχεις το όφελος που επιθυμείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδανική μέρα για μία μίνι εξόρμηση στη φύση. Δώσε στον εαυτό σου τη χάλαρωση που χρειάζεται και κάνε κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου, η οποία είναι αρκετά κουραστική. Προγραμματίσε καλύτερα τις υποχρεώσεις για την εβδομάδα που έρχεται. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι πλέον περνάς μία πολύ καλύτερη περίοδο, καθώς βγήκες από τη ζώνη ασφαλείας σου και μίλησες ανοιχτά στο σύντροφό σου για όσα θέλεις από τη σχέση σας. Στα οικονομικά σου σύντομα θα δεις βελτίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έντονος υγιής ανταγωνισμός που επέδειξες την εβδομάδα που πέρασε θα σε ανταμείψει. Θα δεις τους κόπους σου να αποδίδουν καρπούς και θα φτάσεις τα επαγγελματικά σου σε ένα σημείο που θα σε ευχαριστούν πολύ. Στα οικονομικά σου βέβαια έχει έρθει ο καιρός να ζητήσεις όσα σου αναλογούν.Στα αισθηματικά σου πρέπει να ρίξεις το βάρος τώρα. Δώσε σημασία σε καταστάσεις που πιστεύουν ότι έχουν περάσει, γιατί δεν έχουν λυθεί και θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα. Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα οικονομικά κίνητρα είναι αυτά που οδήγησαν τις επαγγελματικές σου επιλογές την εβδομάδα που πέρασε και ακόμη η σκέψη σου είναι στραμμένη στα έσοδά σου. Ενδιαφέρεσαι πραγματικά να αλλάξεις την οικονομική σου κατάσταση και σίγουρα θα το παλέψεις περισσότερο. Αλλαγές θα έρθουν στα ερωτικά σου. Θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία που θα σου αλλάξει τον τρόπο σκέψης για την ερωτική σου ζωή. Θα αναστατωθείς ευχάριστα… Μην παραμελείς τους φίλους σου, γιατί έχουν αρχίσει και δυσανασχετούν με τον λίγο χρόνο που αφιερώνεις για εκείνους.