Επικαιρότητα:

Μαρία Σολωμού: «Αν έχει κάνει κάτι ο Αλέξης Γεωργούλης, εγώ θα τον κρεμάσω»

23 Απρ. 2023 - 16:10 | Show Biz
Μαρία Σολωμού: «Αν έχει κάνει κάτι ο Αλέξης Γεωργούλης, εγώ θα τον κρεμάσω»

«Αν υπήρχε μία περίπτωση όντως ο Αλέξης να έχει κάνει αυτά τα πράγματα εγώ πρώτη θα τον κρεμάσω» είπε η ηθοποιός. 

Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στην καταγγελία βιασμού και ξυλοδαρμού εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη, σημειώνοντας πως είναι πάντα με το μέρος των γυναικών, ενώ τόνισε πως όταν έμαθε για την υπόθεση δεν μπορούσε να το πιστέψει. 

«Ο Αλέξης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί με καλή καρδιά και όσοι τον ξέρουν θα το πουν αυτό. Το βασικότερο, προσπαθούσα να σκεφτώ και έλεγα ας προσπαθήσω συναισθηματικά να κρατήσω μια απόσταση και είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις συναισθηματική απόσταση από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι από τους ανθρώπους μου ο Αλέξης. Και να πω κάτω από ποια συνθήκη και σε ποιον πλανήτη θα μπορούσε ο Αλέξης να γίνει βίαιος προς τον οποιονδήποτε, όχι σε γυναίκα και πραγματικά δεν υπάρχει αυτό», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

«Κάποιοι έχουν χτυπήσει το σφυράκι και έχουν αποφασίσει την ενοχή του»

 Για όσους έχουν ήδη κρίνει ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένοχος, η ίδια απάντησε: «Όλο αυτό για μένα είναι σοκαριστικό. Δεν ξέρω τι πιστεύω, δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό το πράγμα. Νιώθω κι εγώ προσβολή με αυτό το πράγμα. Από την άλλη θέλω να κάνω αυτό που λένε, να αφήσω τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, η οποία όμως δεν έχει προλάβει και ξαφνικά νιώθω μια ατμόσφαιρα από πάρα πολλά που έχουν γραφτεί, σαν να έχουν χτυπήσει το σφυράκι και να έχουν αποφασίσει κάποια πράγματα ως προς την ενοχή του», είπε η Μαρία Σολωμού μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Αν υπήρχε μία περίπτωση όντως ο Αλέξης να έχει κάνει αυτά τα πράγματα εγώ πρώτη θα τον κρεμάσω, εγώ. Δεν το δέχομαι ο φίλος μου που για τέτοια σοβαρά θέματα το έχουμε υπεραναλύσει. Υπάρχει τόσος κόσμος γύρω μας και τόσοι συνάδελφοι που τραβάμε τα μαλλιά μας, λέμε δεν γίνεται, είναι για άλλον άνθρωπο, σαν να μιλούν για κάποιον άλλον», κατέληξε.