Επικαιρότητα:

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια, Δήμητρα Ζέρβα

16 Μαίου 2024 - 14:01 | Show Biz
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια, Δήμητρα Ζέρβα

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο και τον χώρο του θεάτρου και της μουσικής η είδηση του θανάτου της ηθοποιού και τραγουδίστριας Δήμητρας Ζέρβα.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook, γνωστοποιώντας πως η καλλιτέχνις έφυγε από τη ζωή μετά από μία δύσκολη περιπέτεια υγείας

“Ακόμα ένα θλιβερό νέο… Ακόμα μια θλιβερή αποχώρηση όπως ενημέρωσε η αδελφή της μέσω ανάρτησής της… Μια γλυκιά μας συνάδελφος, ένα ταλαντούχο πλάσμα του θεάτρου μας, ένα γελαστό κορίτσι μας άφησε τόσο νωρίς μετά από μια δύσκολη περιπέτεια υγείας. Η Δήμητρα Ζέρβα δεν είναι πια κοντά μας… Θα την αποχαιρετήσουμε την Παρασκευή στις 12.30 από το κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων.. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Δήμητρα και ειλικρινή συλληπητήρια από όλους μας στους οικείους σου”, έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής.

Αρχικά, η είδηση του θανάτου της Δήμητρας Ζέρβα έγινε γνωστή από την αδερφή της, μέσω του λογαριασμού της ηθοποιού στο Facebook.

“Είμαι η αδερφή της Δήμητρας και επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος, σας ενημερώνω ότι μας άφησε και πήγε σε καλύτερα πεδία στο άπλετο φως. Ο αποχαιρετισμός θα γίνει την Παρασκευή 17/05/2024 στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων στις 12:30 το μεσημέρι”, έγραψε η ίδια.