Επικαιρότητα:

Γη της Ελιάς: Πιάνεται στην προπέλα μιας βάρκας - Το σοκαριστικό τέλος της Βασιλικής

29 Ιουν. 2023 - 10:39 | Media
Γη της Ελιάς: Πιάνεται στην προπέλα μιας βάρκας - Το σοκαριστικό τέλος της Βασιλικής

Τέλος δεν έχουν τα βάσανα για τη Βασιλική και την οικογένειά της. Μετά τον εμπρησμό που κάηκε ολοσχερώς το σπίτι τους και κινδύνεψε η Χάιδω, η ίδια και το παιδί της, άλλο ένα κακό έρχεται να τη βρει στις τελευταίες σκηνές της σειράς, Γη της Ελιάς, που θα δούμε αυτή την Πέμπτη. 

Ο β΄ κύκλος της σειράς ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα και θα αφήσει πίσω μεγάλη αγωνία για την τύχη κάποιων πρωταγωνιστών. Ανάμεσα σε αυτούς και της Βασιλικής, η οποία θα έχει ένα σοβαρό ατύχημα μέσα στη θάλασσα.


Γη της Ελιάς: Η Βασιλική μεταξύ ζωής και θανάτου
Οπως θα δούμε, γυρίζει με άδεια στην Αρεόπολη ο Φίλιππος, ο οποίος αντικρίζει μια οικογένεια διαλυμένη από τα δεινά που έχουν υποστεί λόγω της φωτιάς στο σπίτι. Ο ίδιος προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους δώσει κουράγιο: «Μη στενοχωριέσαι, όλα θα γίνουν. Θα πάρουμε άλλο σπίτι, πιο όμορφο από αυτό», εμψυχώνει τη Βασιλική και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κάνει να ξεχαστεί. Ετσι αποφασίζει με τον Στάθη να την πάρουν και να πάνε με τη βάρκα για ψάρεμα για να περάσει λίγο ξένοιαστες στιγμές. Τελευταία στιγμή και με το έτσι θέλω, αποφασίζει να πάει μαζί τους και η Αρετή:

«Μπα, γιατί να μην έρθω κι εγώ, στο πηγάδι κατούρησα;», λέει με το γνωστό της ύφος. Μαζί τους με άλλη βάρκα πάνε κι αυτοί για ψάρεμα ο Μιλτιάδης με την Αννα και τον Πότη. Ολοι μαζί σαν μια ωραία παρέα αποφασίζουν να πάνε μέσα στο καλοκαίρι για ψάρεμα για να περάσουν όμορφα. Εκεί που είναι όλοι μαζί και ψαρεύουν με γέλια και χαρά, η πετονιά από το καλάμι της Βασιλικής μπερδεύεται και η κοπέλα πέφτει στη θάλασσα. Κανείς δεν δίνει σημασία καθώς πιστεύουν ότι η Βασιλική τούς κάνει πλάκα με βουτιές και δεν ανησυχούν που αργεί ν’ ανέβει ξανά στη βάρκα. Ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά, τα λεπτά περνούν και η Βασιλική δεν έχει εμφανιστεί στην επιφάνεια.

Η κοπέλα κινδυνεύει να πνιγεί, καθώς φοράει ένα μπλουζάκι με κρόσσια, τα οποία πιάνονται στην προπέλα της βάρκας και δεν την αφήνουν ν’ ανέβει στην επιφάνεια. Η Βασιλική παλεύει με νύχια και με δόντια να ξεφύγει από την παγίδα που έπεσε, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Στο μεταξύ όσοι είναι πάνω στις βάρκες καταλαβαίνουν ότι κάτι άσχημο συμβαίνει. Εμείς ως τηλεθεατές θα μείνουμε με την απορία αν γλίτωσε ή όχι η Βασιλική, καθώς η σειρά κλείνει και αφήνει αυτή η απάντηση να δοθεί στην τρίτη σεζόν τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, σύμφωνα με δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες, τόσο ο Στάθης όσο και ο Φίλιππος με τη βοήθεια και των άλλων από την άλλη βάρκα, πέφτουν στη θάλασσα και με κίνδυνο της ζωής τους ανεβάζουν τη Βασιλική στην επιφάνεια μισοπεθαμένη, δίνοντας μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή!

.youweekly.