Επικαιρότητα:

Ελεονώρα Μελέτη: Αποχαιρέτησε μέσω Skype τους συνεργάτες της – «Η τηλεόραση θα παραμείνει στη ζωή μου»

18 Απρ. 2024 - 10:46 | Media
Ελεονώρα Μελέτη: Αποχαιρέτησε μέσω Skype τους συνεργάτες της – «Η τηλεόραση θα παραμείνει στη ζωή μου»

Τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές αποχαιρέτησε σήμερα (18/4) η Ελεονώρα Μελέτη βγαίνοντας στο «Mega Καλημέρα» μέσω Skype. Η παρουσιάστρια από σήμερα θα πρέπει να απέχει από την θέση της, όπως και άλλοι συνάδελφοί της οι οποίοι συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές.

Κατά την έναρξη της εκπομπής ο Θανάσης Πάτρας ανέφερε: «Την καλημέρα μας, τα φιλιά μας. Είμαστε εδώ και θα είμαστε για τις επόμενες 15 ημέρες με την εξαιρετικά ωραία παρέα μας, με την φιλική μας συντροφιά. Να πούμε ότι σήμερα η Ελεονώρα μας δεν θα είναι μαζί μας λόγω του ΦΕΚ, που προέκυψε για τις Ευρωεκλογές, δεν θα εμφανίζεται στην εκπομπή. Παρ’ όλα αυτά θα είναι εδώ μαζί μας, σε πολύ λίγο, μέσω Skype. Όλα τα υπόλοιπα θα κυλίσουν κανονικότατα». 
Στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη βγήκε στην εκπομπή και αρχικά εξήγησε ότι: «Εστάλη ένα ΦΕΚ το οποίο λέει ότι από την στιγμή που έχουν προκηρυχτεί εκλογές θα πρέπει οι άνθρωποι που είναι επαγγελματίες και υποψήφιοι, σε ιδιωτικούς είτε σε δημόσιους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, να απέχουν από την θέση τους. Σεβόμενοι λοιπόν και εμείς τις οδηγίες σήμερα βγήκα για να σας αποχαιρετήσω».

Ακόμα, η παρουσιάστρια είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, τον καθένα ξεχωριστά γιατί με την ιδιαίτερη προσωπικότητά του μου μάθατε πράγματα και είναι πολύ σημαντικό, κάθε φορά να παίρνεις κάτι από τους ανθρώπους. Ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεργαστώ με όλους εσάς.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον κόσμο για τα τρία αυτά χρόνια που ζήσαμε μαζί, τα οποία αποχαιρετώ στην παρούσα φάση, αλλά δεν έχω νεότερα ως προς την ανανέωση του τηλεοπτικού μας ραντεβού. Η τηλεόραση θα παραμείνει στη ζωή μου με οποιοδήποτε τρόπο, απλά με διαφορετικές συνθήκες. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη θα πω εγώ»