Η στιγμή που ανασύρουν νεκρό τον Tiktoker Τζάνε από γκρεμό στην Ιταλία

14 Μαρ. 2024 - 14:14 | Συμβαίνει γύρω μας
Η στιγμή που ανασύρουν νεκρό τον Tiktoker Τζάνε από γκρεμό στην Ιταλία

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του γνωστού tiktoker Τζάνε, ο οποίος σκοτώθηκε όταν έπεσε σε γκρεμό σε πόλη «φάντασμα» της Ιταλίας.

Ο γνωστός και αγαπημένος Tiktoker Τζάνε, σκοτώθηκε στο χωριό Ghorio di Roghudi, στην Περιφέρεια της Ρέτζιο ντι Καλάμπρια.

Σχεδόν μια μέρα η επιχείρηση για να βρεθεί η σορός του Τζάνε

Σε δημοσίευμα ιταλικού μέσου ενημέρωσης, corrieredellacalabria, αναφέρεται ότι «ομάδες της πυροσβεστικής από τη μονάδα, Melito Porto Salvo, και της SAF από το αρχηγείο, συμμετείχαν από χθες το βράδυ (12/3) έως σήμερα το απόγευμα (13/3) σε επιχείρηση διάσωσης στο Ghorio di Roghudi».

Το ιταλικό μέσο κάνει λόγο ότι το θύμα είναι ένας 23χρονος, ο όποιος γλίστρησε σε γκρεμό όταν έκανε πεζοπορία με άλλα τρία άτομα.

«Η πυροσβεστική, που ειδοποιήθηκε από τους Καραμπινιέρους, έφτασε στο σημείο και έκανε ό,τι μπορούσε για να βρει τον νεαρό κατά μήκος της πλαγιάς. Τον εντόπισαν και τον έφτασαν αλλά, δυστυχώς, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σήμερα το πρωί, τα ξημερώματα, αφού εκτιμήθηκε η εξαιρετική δυσκολία ανάβασης του γκρεμού, κατόπιν αιτήματος του Κέντρου Επιχειρήσεων του Reggio Calabria, ενεργοποιήθηκε το ιπτάμενο τμήμα της Πυροσβεστικής Lamezia Terme, το οποίο έστειλε το ελικόπτερο Drago VF62 για την ανάσυρση του πτώματος με φορείο».

 

Σύμφωνα με το επίσης ιταλικό μέσο rainews η ομάδα- τεσσάρων ατόμων, αναμέσα τους ο Chris Kogias και ο κολλητός του Τζανέ Dreamgreek, μπήκε σε ένα παλιό ερειπωμένο σπίτι, που σήμερα χρησιμοποιείται ως αποθήκη οικοδομικών υλικών.

 
Μόλις μπήκαν μέσα, ο Τζανέ φέρεται να ανέβηκε στο μπαλκόνι, εκεί κατέβασε το πόδι του και έπεσε σε μια πλαγιά βάθους 40 μέτρων, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Την είδηση ότι ο Τζάνε είναι νεκρός, έκανε γνωστή ο Youtuber Χρήστος Κόγιας που ήταν μαζί του ταξίδι στην Ιταλία. Ο ίδιος ανέβασε ένα στόρι που γράφει: «Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη».

 
Βίντεο του Τζάνε στο Tik Tok Ο ίδιος μετράει χιλιάδες ακολούθους στα social media και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό του. Επίσης ασχολούταν ενεργά και με την γυμναστική.

@lordtzane #tzane ♬ πρωτότυπος ήχος - lordtzane