Καρδιακή ανακοπή υπέστη ο Δημήτρης Κόκοτας, τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν – «Ήρθε στο καμαρίνι, άρχισε να ιδρώνει»

29 Μαρ. 2024 - 10:46 | Show Biz
Καρδιακή ανακοπή υπέστη ο Δημήτρης Κόκοτας, τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν – «Ήρθε στο καμαρίνι, άρχισε να ιδρώνει»

Με καρδιακή ανακοπή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, στις 28 Μαρτίου απογευματινές ώρες μεταφέρθηκε με χρήση σειρήνας στο νοσοκομείο. «Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγινε προσπάθεια ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στον Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

«Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής-συνθέτης).

Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου», αναφέρεται συγκεκριμένα στο ανακοινωθέν.

Ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη την ανακοπή στις πρόβες του «J2US» χθες, Πέμπτη 28 Μαρτίου. Σήμερα το πρωί ο στιλίστας, Κώστας Ζήσης, περιέγραψε στο «Happy Day» με λεπτομέρειες τι συνέβη από τη στιγμή που ο τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, καθώς ήταν μαζί του στο καμαρίνι εκείνη τη στιγμή.

Ο στιλίστας είπε στην εκπομπή ότι ο Δημήτρης Κόκοτας έφτασε στις πρόβες ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στο stage. Λίγο αργότερα, επέστρεψε στο καμαρίνι με έντονες ενοχλήσεις, κάτι που επικοινώνησε στον Κώστα Ζήση και κάλεσαν βοήθεια.