Επικαιρότητα:

Τα Ζώδια της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου

15 Σεπ. 2023 - 09:41 | Ζώδια
Τα Ζώδια της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου

Τα Ζώδια της Παρασκευής 15.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Με το κομμάτι των συνεργασιών, αλλά και των προσωπικών σχέσεων, να βρίσκεται για λίγο στο μάτι του κυκλώνα, Κριέ, σήμερα θα το χρησιμοποιήσεις σαν εφαλτήριο για να οργανώσεις σωστά τη δουλειά σου! Το γεγονός πως σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να δεις ένα πλάνο σου να πραγματοποιείται, η τουλάχιστον να δρομολογείται, θα σου δώσει το έναυσμα για να ορίσεις σε νέα βάση το ευρύτερο πλαίσιο! Συνεργάτες, νέες επαφές και η προσπάθεια για να δημιουργήσεις ένα νέο κλίμα ευνοούνται σήμερα για να μπορέσεις να βάλεις κι εσύ σε νέα βάση τα δεδομένα σου! Μπορεί να σου προκύψουν θέματα εμπιστοσύνης… Μην λειτουργήσεις παρορμητικά! Όποιες οικονομικές κινήσεις εμφανιστούν σήμερα, μπορεί να δημιουργήσουν ένα άγχος, όμως θα έχουν θετική εξέλιξη.

Ταύρος
Η μέρα που ίσως περίμενες περισσότερο από κάθε άλλη, τα βρει, φαίνεται πως σήμερα έφτασε! Έχοντας μία ανάγκη να εκφραστείς δημιουργικά και να κάνεις κάτι καινούργιο, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις τα δυνατά σου και να το καταφέρεις! Πλέον θα δεις πως θα εμπόδια μειώνονται και όλα θα Μπουν σε ένα καλύτερο πρόγραμμα! Έτσι, θα έχεις κι εσύ σήμερα την δυνατότητα να οργανωθείς σε μεγαλύτερη βάση και να μπορέσεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό –, έχοντας μία πολύ θετική ψυχολογία σα σύμμαχό σου! Προσπάθησε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις στο σπίτι. Σε άλλα νέα, αν αντιληφθείς ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο στην παρέα, προσπάθησε να το διαχειριστείς ψύχραιμα και μην επιμείνεις σε λεπτομέρειες!

 
Δίδυμοι
Σήμερα ξεκινάς κάτι νέο σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο, Δίδυμε! Ο Ερμής ορθοδρομεί κι εσύ φαίνεται πως θα βάλεις μπρος όλα αυτά που σκεφτόσουν να ξεκινήσεις - αλλά όλο κάτι συνέβαινε κι έπαιζαν αναβολές και καθυστερήσεις! Νέες κατευθύνσεις και ένας διαφορετικός τρόπος αντιμετώπισης των καταστάσεων για να μπορείς να διατηρείς την ηρεμία σου και την ψυχραιμία σου! Τέτοιες αποφάσεις παίζουν σήμερα, τις οποίες και θα πάρεις μετά από διάφορα που θα σου τύχουν, όπως παράξενες συνεννοήσεις ή παρεξηγήσεις που θα προκύψουν από το πουθενά… Η διάθεσή σου είναι σε ένα καλό επίπεδο και η επιθυμία σου να κάνεις κάποιες αλλαγές και στο χώρο του σπιτιού μπορεί να φαίνονται δύσκολες στην αρχή, όμως θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο όλο πλαίσιο που θα θέσεις σε εφαρμογή σήμερα!

Καρκίνος
Σήμερα φαίνεται πως αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά, Καρκίνε. Υπάρχουν νέες προοπτικές και ο τρόπος που προσεγγίζεις τις καταστάσεις φαίνεται να είναι αρκετά διαφορετικός με το προηγούμενο διάστημα! Φαίνεται πως είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις – έστω κι αν αυτό συμπεριλαμβάνει οριστικές ρίξεις και τέλη σε συνεργασίες οι σχέσεις που δεν σε εξυπηρετούν πλέον! Θα χρειαστεί να είσαι λίγο προσεκτικός τον τρόπο που θα προσεγγίσεις ένα οικονομικό ζήτημα σήμερα, καθώς φαίνεται να λειτουργήσεις κάπως παρορμητικά… Επίσης καλό θα ήταν να μην επιμένεις σε απόψεις και ιδέες! Υπάρχει μία ασάφεια στην ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργήσει ένα θέμα από το πουθενά.


Λέων
Σήμερα κάτι νέο ξεκινά στα οικονομικά σου, Λέοντα! Και πλέον δε θα έχεις να φοβηθείς ότι κάτι θα στραβώσει την τελευταία στιγμή! Από σήμερα οι συζητήσεις θα δεις ότι γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία και μπορείς να διακρίνεις πιο άνετα το τι μπορεί να υπάρχει σαν πίσω κείμενο σε αυτά που ακούς! Σήμερα επίσης θα έχεις ένα νέο στα επαγγελματικά που δε θα χρειαστεί να το σκεφτείς δεύτερη φορά για να κάνεις τα δέοντα και ξεκινήσεις να δουλεύεις πάνω σε ένα πλάνο που είχες κατά νου καιρό τώρα! Σήμερα θα δεις πως θα έχεις την ευκαιρία να διοχετεύσεις την ένταση σου δημιουργικά πάνω σε αυτό το πλάνο!

Παρθένος
Σήμερα φαίνεται πως ανοίγει ένας νέος κύκλος για εσένα, Παρθένε! Οι καθυστερήσεις παύουν να υπάρχουν και σταδιακά θα δεις τα πράγματα που είχαν κολλήματα από τα τέλη Αυγούστου να κινούνται μεγαλύτερη ευκολία από σήμερα! Σήμερα θα μπορέσεις να θέσεις σε εφαρμογή τις αποφάσεις που έχεις πάρει εδώ και καιρό και να αναλάβεις δράση! Όχι ότι έμεινες άπραγος το προηγούμενο διάστημα… Προσπάθησε να παραμείνεις προσγειωμένος και να μη σε συνεπάρει ο ενθουσιασμός ή κάποιο ιδεώδες που δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα… Θα έχεις την ευκαιρία σήμερα να διοχετεύσεις το πάθος και την ένταση που έχεις στο νέο σου πλάνο, χωρίς να ανησυχείς μήπως σου ξεφύγει κάποια λεπτομέρεια!

Ζυγός
Σήμερα είσαι αποφασισμένος να κλείσεις ολοκληρωτικά έναν κύκλο που λειτουργεί άκρως επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου, Ζυγέ! Κεφάλαια που έπρεπε να έχουν κλείσει εδώ και καιρό, σήμερα σφραγίζονται ολοκληρωτικά και ετοιμάζεσαι για να κάνεις το επόμενο βήμα! Η ψυχολογία σου δεν είναι και η καλύτερη, καθώς θα αναγκαστείς να αποχωριστείς ανθρώπους ή καταστάσεις που μέσα από τη συνήθεια σου είχαν δημιουργήσει ένα αίσθημα ασφάλειας…! Από την άλλη όμως, φαίνεται πως είσαι έτοιμος να δεχτείς την οποία καινούργια αλλαγή! Η εξέλιξη είναι κάτι που πιστεύεις πως θα σε ξε κουνήσει από ένα βαλτωμένο σκηνικό και θα δώσει μία ουσιαστική ώθηση – θετικά – στην ψυχολογία σου!

Σκορπιός
Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεται τους ανθρώπους που σε ενδιέφεραν, πάντα ήταν παράξενος, Σκορπιέ… Φαίνεται πως αυτό το καταλαβαίνεις πλέον και θέλεις να το βελτιώσεις σε ένα σημαντικό βαθμό! Πάντα όμως η δικλείδα της ασφάλειας παραμένει για εσένα το νούμερο ένα ζητούμενο για να μπορέσεις να συνδεθείς – έστω και σε ένα βαθμό – με τους ανθρώπους που γνωρίζεις! Σήμερα λοιπόν, και κάτω από αυτά τα δεδομένα, φαίνεται πως επιθυμείς να βάλεις σε νέες βάσεις των κύκλο σου! Να διαμορφωθεί με έναν τρόπο διαφορετικό από τα μέχρι τώρα δεδομένα. Να πας κι εσύ ένα βήμα παρακάτω και να εξελιχθείς!

Τοξότης
 Ήρθε ο καιρός σήμερα να πάρεις μια σημαντική απόφαση, Τοξότη! Και αυτή έχει να κάνει με το πώς θα κινηθείς στα επαγγελματικά σου! Πιθανότατα να τραβούσες μέχρι τώρα μια κατάσταση από τα μαλλιά που πλέον δεν πάει άλλο… Και είσαι πολύ κοντά στο να δεχτείς όποια πρόταση σου γίνει, προκειμένου να δεις μια αλλαγή προς το καλύτερο! Τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά, φαίνεται πως είσαι με το ένα πόδι έξω το τωρινό περιβάλλον εργασίας σου για διάφορους λόγους! Η κούραση, ο φόρτος, το γεγονός ότι μιλάς και φαίνεται πως δεν εισακούγεσαι - ή λαμβάνεις το ελάχιστο από αυτά που ζητάς - κάνουν κάπως ξεκάθαρο το τοπίο για εσένα σήμερα!

Αιγόκερως
Σήμερα φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μία πιο φιλοσοφική διαδικασία, Αιγόκερε. Υπάρχουν ζητήματα που σε βασανίζουν αρκετά, και μέσα από μία διαδικασία εκκαθάρισης που κάνεις τον τελευταίο καιρό, φαίνεται πως σιγά-σιγά επιθυμείς να φτάσεις σε ένα άλλο επίπεδο, αρκετά πιο βελτιωμένο. Έτσι λοιπόν, σήμερα ο τρόπος με τον οποίον θα αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις φαίνεται πως σε κάνει να παραμερίζεις το άγχος και την πίεση και να προσπαθείς να δημιουργήσεις μία πιο σφαιρική άποψη για το όποιο ζήτημα! Αυτή η ξαφνική αλλαγή έχει να κάνει με την ανάγκη σου να εξασφαλίσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου! Είναι ίσως ένας νέος τρόπος για να αφήσεις κάποιες προτεραιότητες από εδώ και πέρα…!

Υδροχόος
Σήμερα είναι η καταλληλότερη μέρα, Υδροχόε, για να κλείσεις ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά ζητήματα που αφορούν υποχρεώσεις, όπως εφορία και τέτοια! Έτσι θα σηματοδοτήσει και το οριστικό τέλος σε κάποιες καταστάσεις, που αντιλαμβάνεσαι κι εσύ ο ίδιος ότι πλέον δεν τραβάνε άλλο! Κλείνοντας υποχρεώσεις οικονομικές τέτοιου τύπου, κλείνεις οριστικά τα κεφαλαία που τα αφορούν! Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι νέο και να μπορέσεις με αυτοπεποίθηση να το προχωρήσεις όσο καλύτερα μπορείς! Με τον κίνδυνο ασαφειών, ψιλό γραμμάτων και παρανοήσεων να χάνεται σταδιακά, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κινηθείς με μεγαλύτερη ελευθερία!

Ιχθύες
Σήμερα φαίνεται πως αρχίζει κάτι νέο σε επίπεδο συνεργασιών, Ιχθύ! Κάποιοι κύκλοι, θα έχεις παρατήσει, κλείνουν και κάποια γεγονότα φτάνουν στο τέλος τους! Αυτά θα δεις σήμερα πως ενώ μπορεί να σου στοιχίσουν, είναι για να σε οδηγήσουν σε κάτι νέο, μια εξέλιξη που πιθανότατα να ήθελες καιρό να κάνεις αλλά φοβόσουν το μετά, τις συνέπειες…! Το γεγονός ότι μπορεί να το κάνεις μετά από μια παθιασμένη παρότρυνση - συναισθηματική υποστήριξη των φίλων σου, είναι ένα πιθανό σενάριο! Είναι όμως και μια ανάγκη για να δοκιμαστείς σε κάτι καινούργιο κι εσύ! Μια εσωτερική παρόρμηση που σου είναι κάπως ακατανόητη, αλλά πλήρως επιθυμητή! Ένα περίεργο πράγμα να δοκιμαστείς σε νέες συνθήκες με νέα άτομα γύρω σου!

.athensvoice.