Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

06 Οκτ. 2023 - 09:40 | Ζώδια
Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

Η Σελήνη σήμερα ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου κάνοντας το πέρασμά της κατά τις μεσημεριανές ώρες στο ζώδιο του Ιχθύ, χαλαρώνοντας το κλίμα της ημέρας μας. Η μέρα ξεκινά με δράση και ενεργοποίηση ενώ ολοκληρώνεται με συναισθηματισμό και ευαισθησία! 
ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Δία, σε κάνει να επικεντρώνεσαι στα οικονομικά, να εστιάζεις στα χρήματα, καθώς και σε ότι σου ανήκει. Ευνοείσαι, βρίσκεις λύσεις να αυξήσεις την ρευστότητα, από σωστές επενδύσεις που έχεις κάνει, ή που θα κάνεις σήμερα που είναι πολύ θετική μέρα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει βοήθεια από την οικογένεια και από την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για συζητήσεις με τον σύντροφο, που αφορούν την πορεία της σχέσης. Πιθανή πρόταση γάμου, συμβίωσης. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι κατάλληλη για γνωριμία που προκύπτει μέσα από το στενό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη οικονομική άνοδος και τύχη στα οικονομικά. Ευκαιρίες για αύξηση εισοδήματος! Τα επαγγελματικά σχέδια προωθούνται!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου, φέρνει προσωπική ανάπτυξη, εύνοια, επίτευξη στόχων και κοινωνική άνοδο. Το άγγιγμα του Μίδα θα αισθανθείς στους βασικούς τομείς της ζωής σου. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση, φέρνει θετικά αποτελέσματα, ισχυροποιείς τα πιστεύω, τις απόψεις, τις θεωρίες σου. Μέρα γεμάτη επικοινωνίες, μετακινήσεις, ειδήσεις και ευχάριστα νέα, προσδίδει η κίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για να βγεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις ανέμελες στιγμές με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, η τύχη σου χαμογελά σήμερα, με πολλές επιτυχίες στον έρωτα, στο φλερτ και τις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζητήσεις για επαγγελματική συνεργασία που είναι στα σκαριά, καταλήγει θετικά. Αύξηση του εισοδήματος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Δία, φέρνει ανάταση ψυχής, ανεβαίνει η διάθεση, από τα μηνύματα που στέλνει το σύμπαν και μπορείς να αποκωδικοποιήσεις. Είσαι αισιόδοξος και για τα πρακτικά θέματα της ζωής όπως τα οικονομικά που παρουσιάζουν βελτίωση από έξτρα χρήματα που λαμβάνεις. Η Σελήνη από τον Καρκίνο σε εστιάζει σε αυτόν τον τομέα, όπου οι έξυπνοι χειρισμοί, σε βγάζουν από κάθε είδους προβληματισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική, είναι όμως ρομαντική, οπότε εκμεταλλεύσου την για εξομολογήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα προσφέρεται να αποβάλλεις αρνητικά συναισθήματα που προέρχονται από το παρελθόν και να ξανανιώσεις την μαγεία του έρωτα, στο πρόσωπο μιας καινούργιας γνωριμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη εύνοια σε περιμένει στα οικονομικά. Η σωστή διαχείριση και οι έξυπνες επενδύσεις φέρνουν αποτέλεσμα. Στη δουλειά μιλούν με θετικά λόγια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Δία, φέρνει εύνοια σε σχέδια, όνειρα για το μέλλον, που δεν μένουν σε αυτό το στάδιο, αλλά προχωρούν και υλοποιούνται. Η κοινωνικότητα αυξάνεται, καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου. Προθυμοποιούνται να σε βοηθήσουν, δίνοντας ευκαιρίες γύρω από την ενασχόληση με το ίντερνετ και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, που ανεβάζουν την φήμη σου. Η Σελήνη από το ζώδιο σου, λέει να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου και το αλάνθαστο ένστικτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για έξοδο με τον σύντροφο την παρέα. Οι συζητήσεις για το μέλλον ευνοούνται. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες ανάμεσα στο ευρύτερο κοινωνικό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αποφασισμένος να πας μπροστά στα επαγγελματικά και να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Επίτευξη στόχων!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Δία, τονώνει το κοινωνικό σου προφίλ, φέρνει εύνοια στα επαγγελματικά και ανεβάζει την διάθεση. Αναγνωρίζονται οι κόποι σου και βγαίνεις ασπροπρόσωπος στους ανωτέρους, που σε βοηθούν στο εξής να ανέλθεις στην ιεραρχία. Διαφυλάττεις όμως την προσωπική σου ζωή σαν κόρη οφθαλμού και η Σελήνη από τον Καρκίνο, φροντίζει να γιατρέψεις παλιές πληγές του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι δύσκολη, έχεις άλλες προτεραιότητες, παρόλα αυτά αξιοποιείς τον λιγοστό χρόνο για να τον αφιερώσεις στον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα σε βρίσκει επικεντρωμένο σε άλλα ζητήματα και δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις άμεσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αναρρίχηση στον επαγγελματικό στίβο είναι δεδομένη. Ο κρυφός άσος στο μανίκι που κρατάς, θα σε ευνοήσει στα οικονομικά, που προς το παρόν δεν ανακοινώνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Δία, φέρνει ανανεωτικό αέρα σε ότι αφορά τα μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Η επιτυχία σε περιμένει από την επίτευξη των στόχων, την εκπλήρωση των ονείρων, όπου μέσα σε αυτό βρίσκεται και ο σχεδιασμός ενός μακρινού ταξιδιού. Φίλοι από τα παλιά στέκονται στο πλευρό σου, αλλά δεν αποκλείονται και οι καινούργιοι, με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο, που προάγει την κοινωνικότητα, τις γνωριμίες και τις επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για να σχεδιάσεις ένα ταξίδι αναψυχής με τον σύντροφο, όπου θα συζητήσεις για το επόμενο βήμα της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα επιβάλλεται να βγεις, να κοινωνικοποιηθείς και να εκμεταλλευτείς την εύνοια που προσφέρει η μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά σχέδια ευνοούνται, προωθούνται και οδεύεις προς την εκπλήρωση ενός μεγαλόπνοου ονείρου. Έξοδα για ταξίδια και καλοπέραση!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Δία, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε ένα οικονομικό πρόβλημα που σε ταλανίζει από καιρό. Βρίσκεις διέξοδο, ξεπερνάς την δυσκολία και φεύγει το άγχος. Εύνοια στα κληρονομικά! Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σε εστιάζει στα επαγγελματικά, φέρνοντας την αναγνώριση που ποθείς και η επιθυμία σου να κατακτήσεις μια καλύτερη θέση εκπληρώνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ανοίγεις διάπλατα την ψυχή σου στον σύντροφο και ξαλαφρώνεις από ότι σε βαραίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, αποκόβεσαι από το παρελθόν και ξεκινάς μια καινούργια σελίδα στην ζωή σου με μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες και οι στόχοι στέφονται με επιτυχία. Εύνοια στα οικονομικά από κληρονομιές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Δία, σε βοηθά να αυξήσεις τις κοινωνικές επαφές, να έρθεις κοντά με άτομα του στενού περιβάλλοντος και να βελτιώσεις τις σχέσεις μεταξύ σας. Βάζεις σε νέα βάση τα σχέδια για το μέλλον, με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο, γίνονται πράξη τα όνειρα σου και οι άνθρωποι που σε αγαπούν βοηθούν να ταξιδέψεις, να σπουδάσεις και να αποκτήσεις εφόδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για να σχεδιάσεις με τον σύντροφο το μέλλον της σχέσης, κάνοντας το επόμενο βήμα που οδηγεί σε γάμο. Αν είσαι αδέσμευτος, μια σημαντική γνωριμία πάνω σε δρόμο έρχεται να σε ταρακουνήσει, ανεβάζοντας την ψυχολογία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συμφωνίες ευνοούνται και ήδη έχεις κάτι στα σκαριά. Οικονομικά βγαίνεις ωφελημένος, από έξυπνες διαπραγματεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Δία, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα. Καταφέρνεις να οριοθετήσεις τις υποχρεώσεις, τις ευθύνες, ώστε να αποβάλλεις τις μη αναγκαίες. Ωραίος τρόπος για να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου, κάνοντας πράγματα που σε ικανοποιούν. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, λύνει τους προβληματισμούς για ένα οικονομικό θέμα που τακτοποιείται από τις απολαβές της εργασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα φέρνει μικρά παραπονάκια από τον σύντροφο, που θεωρεί ότι δεν είναι προτεραιότητα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, παύεις να ασχολείσαι με το παρελθόν, εξαιτίας μιας μοιραίας γνωριμίας που έρχεται να σε εξιτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πρόγραμμα που ακολουθείς στην δουλειά σε βγάζει από πολλές ευθύνες. Η ρουτίνα είναι ευχάριστη, αφού συνοδεύεται παράλληλα με καινούργια πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Δία, φέρνει εύνοια, τύχη στον έρωτα. Είναι η στιγμή που θα ευεργετηθείς από τον σύντροφο, ή από ένα παιδί. Ενδεχομένως η πρόοδος ενός παιδιού σε κάνει υπερήφανο. Συνεργασίες ευνοούνται με την Σελήνη να κινείται στο απέναντι ζώδιο του Καρκίνου. Βελτιώνονται οι διαπροσωπικές σχέσεις. Η μέρα προσφέρεται για να συνδεθείς με τους ανθρώπους που σε αγαπούν και είναι σημαντικοί στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα υπόσχεται έρωτα με τον σύντροφο, με ευχάριστες στιγμές πάθους κι αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος, επέλεξε την σημερινή μέρα για να βγεις έξω, να κάνεις γνωριμίες, αφού η τύχη σου χαμογελά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να αναπτύξεις, να εξελίξεις το καλλιτεχνικό ταλέντο που διαθέτεις και να γίνει το επάγγελμα του μέλλοντος σου. Βοήθειες υπάρχουν! Στα οικονομικά κάποια έξοδα για την προώθηση του ταλέντου κρίνονται απαραίτητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Δία, σε επικεντρώνει στην οικογένεια, στο σπίτι και στις πολύ προσωπικές σου ανάγκες. Οι οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται, έρχεσαι κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπα και απολαμβάνεις σπιτική θαλπωρή. Ευνοείσαι από την αξιοποίηση, εκμετάλλευση περιουσιακού στοιχείου. Η Σελήνη που κινείται στον Καρκίνο, φέρνει στην επιφάνεια υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που επιλύονται όταν γίνονται με πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για έξοδο και παρόλο που ο σύντροφος διαφωνεί, τον πείθεις να μείνετε μέσα, παραθέτοντας ένα σωρό από επιχειρήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα προσφέρεται για γνωριμία, ανάμεσα στο στενό και οικείο περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στην δουλειά σε βρίσκει η σημερινή μέρα, που προσφέρει εύνοια σε ότι κάνεις. Έξοδα για το σπίτι!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, με συζητήσεις για τα δημιουργικά σχέδια ξεκινά η Παρασκευή και το εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Δία, σε φέρνει σε επαφή με άτομα του στενού περιβάλλοντος, ώστε να παραθέσεις τις ιδέες σου. Ευχάριστα νέα από την προώθηση των ταλέντων, που στέφονται με επιτυχία, αφού είναι μοναδικά και ξεχωριστά. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει αισιοδοξία για τα επιχειρηματικά πλάνα που υλοποιούνται άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για διασκέδαση, έξοδο και καλοπέραση με τον έρωτα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορείς να ανακαλύψεις τον άνθρωπο που θα σε συντροφεύσει στο μέλλον, μιας και η μέρα είναι ευνοϊκή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκμεταλλεύσου την μέρα για να έρθεις σε επαφή με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια. Συζητήσεις ευνοούνται! Μην υπερβάλλεις στα έξοδα!

oroskopos.gr