Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, 4 έως 10 Δεκεμβρίου 2023

04 Δεκ. 2023 - 09:53 | Ζώδια
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, 4 έως 10 Δεκεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η καριέρα σου θα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτή τη βδομάδα, είτε πρόκειται για την ανάληψη νέων ευθυνών, είτε για την ηγεσία ενός έργου, είτε για τη συνεργασία σου με τους άλλους. Θα είσαι μια υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο εργασίας σου. Η αποφασιστικότητα σου θα γίνει αντιληπτή από τους άλλους και να είσαι βέβαιη πως θα εκτιμηθεί. Η αγάπη και το πάθος θα είναι επίσης ένα θέμα για σένα. Εάν είσαι ελεύθερη μια πιθανή γνωριμία θα ανάψει τη φλογερή σου καρδιά. Εάν διατηρείς μια μόνιμη σχέση είναι μια εξαιρετική στιγμή να εμπλουτίσεις την καθημερινότητα με νέες δραστηριότητες και εξομολογήσεις. Απλά φρόντισε να επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου ειλικρινά και καθαρά, προκειμένου να αποφύγεις περιττές συγκρούσεις. Αν και η οικονομική σου κατάσταση δείχνει μια βελτίωση καλό θα ήταν να μην εφησυχάζετε πολύ και να αποφύγεις τις παρορμητικές αγορές.

Ταύρος

Αυτή τη βδομάδα στο μέτωπο της εργασίας μπορεί να νιώθεις ότι έχεις κολλήσει στη θέση σου και ότι δεν προχωράς μπροστά. Ωστόσο δεν είναι η ώρα να εγκαταλείψεις τις προσπάθειες σου. Απλά μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις λίγο πιο σκληρά από το συνηθισμένο για να γίνεις αντιληπτή, αλλά με τη χαρακτηριστική σου επιμονή η επιτυχία είναι εφικτή. Η δικτύωση και η συνεργασία με άλλους θα είναι επωφελής. Σε θέματα καρδιάς μπορεί να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι. Μπορεί να υπάρχει κάποια αβεβαιότητα στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, για το που πηγαίνεις σε μια υπάρχουσα σχέση, ή να αμφισβητείς μια νέα γνωριμία. Είτε έτσι είτε αλλιώς, καλό θα ήταν να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσεις τις προτεραιότητες σου. Όσον αφορά τα οικονομικά ίσως χρειαστεί να σφίξεις λίγο το ζωνάρι καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν απροσδόκητα έξοδα. 

Δίδυμοι

Οι δημιουργικές παρορμήσεις σου αυτή την εβδομάδα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μερικές εξαιρετικές ιδέες σε θέματα καριέρας. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου και μη φοβάσαι να μιλήσεις για τις ιδέες σου. Μπορεί να έρθουν απροσδόκητες ευκαιρίες, γι’ αυτό μείνε συγκεντρωμένη και ετοιμάσου να αναλάβεις δράση. Θυμήσου να επικοινωνείς αποτελεσματικά με συναδέλφους και μείνε οργανωμένη. Έξτρα φλερτ προστίθεται στην καθημερινότητα σου κυρίως αν είσαι μόνη συναισθηματικά – ερωτικά. Εάν βρίσκεσαι μέσα σε μια μόνιμη σχέση είναι κατάλληλη η στιγμή για να αναζωπυρώσεις το πάθος και το ρομαντισμό. Σε κάθε περίπτωση αυτή η βδομάδα είναι εξαιρετική για να δοκιμάσεις κάτι νέο στην ερωτική σου ζωή. θα μπορούσες να πάρεις υπολογισμένα ρίσκα στα οικονομικά αυτό το διάστημα. Αν και είναι σημαντικό να παραμείνεις προσγειωμένη και ρεαλίστρια μη φοβάσαι να ρισκάρεις αν αισθάνεσαι καλά!

Καρκίνος

Αφιέρωσε χρόνο για να σκεφτείς και να σχεδιάσεις στρατηγικές για τις επόμενες κινήσεις σου, προκειμένου να πετύχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σου. Στην επαγγελματική σου ζωή δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια και αναποδιές αυτή τη βδομάδα. Ωστόσο μη χάνεις την αισιοδοξία σου και μην εγκαταλείπεις τους στόχους σου. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή θα αποδώσουν σύντομα. Μπορεί να διαπιστώσεις πως είσαι πιο ευαίσθητη συναισθηματικά και συντονισμένη με τις ανάγκες του αγαπημένου σου κι αυτό να ωφελήσει τη σχέση σας. Μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα μαζί του και να εκφράζεσαι με μεγαλύτερη σαφήνεια. Εάν είσαι μόνη, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσεις την κοινωνική σου ζωή και να αφήσεις ανοιχτή την καρδιά σου. Οι ευκαιρίες έρχονται από εκεί που δεν τ περιμένεις. Εάν καταφέρεις να διατηρήσεις τον οικονομικό σου προϋπολογισμό θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αυτή τη λίγο δύσκολη περίοδο ευκολότερα.

Λέων

Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να είσαι δυναμική και προνοητική στα εργασιακά και θέματα καριέρας. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο, αλλά είναι στο χέρι σου να τις αδράξεις και να τις εκμεταλλευτείς σωστά. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο αλλά είναι σημαντικό σ’ αυτή τη φάση να είσαι συγκεντρωμένη για να μπορέσεις να πετύχεις. Στα συναισθηματικά – ερωτικά φαίνεται να είσαι στα καλύτερα σου. Αποπνέεις αυτοπεποίθηση και πάθος γι’ αυτό και προσελκύεις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να μην μπερδεύεσαι ανάμεσα στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Εάν διατηρείς μια μόνιμη σχέση θα πρέπει να επικοινωνείς ανοιχτά και ειλικρινά με το αγαπημένο σου προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα υγιές και ρομαντικό παράλληλα περιβάλλον και ατμόσφαιρα. Παρορμητικές αγορές μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση αργότερα, γι’ αυτό διαχειρίσου με σύνεση τα οικονομικά.

Παρθένος

Αυτή η βδομάδα έχει να κάνει με τη δημιουργία συνδέσεων και την οικοδόμηση σχέσεων στο χώρο εργασίας. Η ομαδική εργασία είναι σημαντική και απαραίτητη για την επιτυχία, επομένως μη φοβάσαι να απευθυνθείς σε συναδέλφους για βοήθεια ή συμβουλές. Επίσης δεν αποκλείεται να λάβεις αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει και την αφοσίωση στις υποχρεώσεις σου. Η επικοινωνία είναι το κλειδί της επιτυχίας σε θέματα καρδιάς, επομένως μη διστάσεις να κάνεις αυτές τις κάπως δύσκολες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, ελκύεσαι από κάποιον που ενσαρκώνει τις ιδιότητες που επιθυμείς περισσότερο από ένα σύντροφο. Αφιέρωσε χρόνο για να γνωριστείτε καλύτερα και μη βιαστείς για κάτι δεσμευτικό. Η οικονομική σταθερότητα που επιδιώκεις χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια. Ωστόσο μη φοβάσαι να κάνεις μια μικρή επένδυση τώρα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλη ανταμοιβή αργότερα.

Ζυγός

Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να επικεντρωθείς στους δικούς σου στόχους προσωπικής ανάπτυξης και καριέρας, αντί να εμπλέκεσαι σε δράματα των άλλων. Αξιοποιώντας τις διπλωματικές σου δεξιότητες θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις τυχόν συγκρούσεις και να βρεις ένα υγιή συμβιβασμό που να λειτουργεί και να εξυπηρετεί και τα δικά σου συμφέροντα. Είναι εύκολο για σένα να εξομαλύνεις τυχόν συγκρούσεις στη σχέση σου, αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Δώσε προτεραιότητα στις ανάγκες του ερωτικού συντρόφου χωρίς όμως να ξεχνάς τις δικές σου. Με τη βοήθεια της έμφυτης γοητείας είναι εύκολο να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν προέρχεται από το παρελθόν σου. Εάν παραμείνεις πρακτική και οργανωμένη στον τομέα των οικονομικών μπορείς να πάρεις αποφάσεις ή να επιδιώξεις μικρές επενδύσεις, αρκεί να είσαι καλά διαβασμένη και να ακολουθείς τις στρατηγικές σου.

Σκορπιός

Αυτή η βδομάδα πιθανά να φέρει ευκαιρίες για την επαγγελματική σου ανάπτυξη και επιτυχία. Με την έξυπνη και γρήγορη αντίληψη σου και με την προσοχή οποιασδήποτε λεπτομέρειας, μπορείς να εντυπωσιάσεις τους ανώτερους και τους συνεργάτες σου με ευκολία. Εμπιστεύσου την έμφυτη διαίσθηση σου και ανέλαβε υπολογισμένα ρίσκα, καθώς αυτό θα σε οδηγήσει σε προσοδοφόρες ανταμοιβές. Το πάθος και η οικειότητα με τον αγαπημένο σου ίσως να βρίσκονται στο πιο υψηλό επίπεδο αυτή την περίοδο, καθιστώντας αυτή τη στιγμή ιδανική για να ενισχύσετε το δεσμό σας. Εάν είσαι μόνη, κράτησε ανοιχτή την καρδιά και το μυαλό σου καθώς μπορούν να έρθουν νέες ρομαντικές ευκαιρίες στο δρόμο σου. Εμπιστεύσου επίσης το ένστικτο σου όταν πρόκειται να πάρεις αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά σου. Απέφυγε τις άσκοπες δαπάνες και κράτησε υπό έλεγχο την κατάσταση των οικονομικών σου.

Τοξότης

Η καριέρα σου βρίσκεται στο επίκεντρο αυτή την περίοδο και είσαι έτοιμη να ανεβάσεις τις προσδοκίες σου, αλλά και να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σε αναδείξει και θα σου εξασφαλίσει καλύτερο μέλλον, αλλά και οικονομικές απολαβές. Αισθάνεσαι σίγουρη, ικανή και αποφασισμένη να πετύχεις και η σκληρή δουλειά θα αποδώσει σε μεγάλο βαθμό. Μπορεί να λάβεις αυτή τη βδομάδα επαίνους ή να σου προσφερθεί ένα νέο έργο, ευθύνη ή εργασία που θα σε εμπνεύσει να προχωρήσεις. Η φυσική γοητεία, το παιχνιδιάρικο πνεύμα σου θα σε κάνει ακαταμάχητη. Είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε είσαι μόνη, θα βρεις χαρά και πληρότητα εκφράζοντας την αγάπη και εκτίμηση στους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Η θετική στάση και το επιχειρηματικό πνεύμα σου θα βοηθήσουν να προσελκύσεις αφθονία και ευημερία στα οικονομικά, αρκεί κι εσύ να βάλεις ένα φρένο στα άσκοπα έξοδα και τις δαπάνες.

Αιγόκερως

Αν και συνεχίζεις να δουλεύεις σκληρά, η επιμονή και η αποφασιστικότητα σου θα βοηθήσουν να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας. Σταδιακά βλέπεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου και αυτό ανεβάζει το πήχη των προσδοκιών σου. Μη φοβάσαι να αναλάβεις νέες ευθύνες και καθήκοντα καθώς θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Εάν είσαι μόνη, διατήρησε τα μάτια και την καρδιά σου ανοιχτά γιατί η αγάπη είναι στον ορίζοντα. Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά. Σκέψου να επενδύσεις σε μια περαιτέρω εκπαίδευση που θα σου δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις μεγαλύτερους στόχους και κατά συνέπεια μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές.

Υδροχόος

Υψηλή παραγωγικότητα και καινοτομία περιλαμβάνει η νέα σου εβδομάδα. Οι μοναδικές ιδέες σου και οι σκέψεις σου αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει, επομένως μη διστάσεις να τις εκφράσεις και να τις υλοποιήσεις. Μπορεί ακόμα να αναλάβεις ένα ηγετικό ρόλο ή να κάνεις πολύτιμες συνεργασίες που θα σε οδηγήσουν γρηγορότερα στην επιτυχία. Διατήρησε την εστίαση σου υψηλά και μείνε ανοιχτή σε νέες ιδέες. Η συναισθηματική – ερωτική σου ζωή έχει ενδιαφέρον αυτή τη βδομάδα είτε είσαι μόνη, είτε διατηρείς μια μόνιμη σχέση. Μπορεί να νιώσεις απροσδόκητα ότι ελκύεσαι από κάποιον που μέχρι εχτές πιθανά και να μην έβλεπες ή να αναζωπυρωθεί μια φλόγα απ’ τα παλιά. Σε γενικές γραμμές άσε τον εαυτό σου να πειραματιστεί και να απολαύσει την διαδρομή. Οι διακυμάνσεις των οικονομικών δε θα πρέπει να σε απογοητεύουν. Εμπιστεύσου το σύμπαν που κάτι καλό προετοιμάζει για σένα.

Ιχθύες

Αυτή η βδομάδα έχει να κάνει κυρίως με τον καθορισμό νέων στόχων στα εργασιακά και την ανάληψη υπολογισμένων κινδύνων. Μπορεί να εντοπίσεις απροσδόκητες ευκαιρίες και προκλήσεις που θα κάνουν τη διαδρομή προς την επιτυχία ευκολότερη. Εμπιστεύσου τις ικανότητες σου και τόλμησε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Η συναισθηματική σου – ερωτική σου ζωή ίσως και να βρίσκεται στα καλύτερα της. Άνοιξε την καρδιά σου στον αγαπημένο σου και δείξε του ακόμη και τις ευαίσθητες πτυχές σου. Να είσαι βέβαιη ότι αυτό θα γεφυρώσει όλες τις αποστάσεις. Εάν είσαι μόνη, έχε μάτια και μυαλό ανοιχτά και να είσαι πρόθυμη να ρισκάρεις και να παίξεις λίγο. Μπορείς να αντισταθείς σε οικονομικές σπατάλες έτσι ώστε να κρατήσεις το έλεγχο και να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

.tlife.g