Επικαιρότητα:

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν το 2024

08 Δεκ. 2023 - 16:32 | Ζώδια
Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν το 2024

Η αγάπη είναι δύσκολη. Έχει τα πάνω και τα κάτω της. Το 2024 αναμένεται να είναι μία χρονιά αλλαγής για όλα τα ζώδια.

Αν και για κάποια από τα ζώδια οι αλλαγές αυτές θα είναι θετικές και θα ανοίξουν νέους δρόμους στην ζωή τους για άλλα ζώδια θα είναι κάπως επώδυνες. Υπάρχουν 4 ζώδια που την νέα χρονιά είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους με τον σύντροφο τους.

Ο τερματισμός ενός γάμου ή μίας σχέσης σας είναι πάντα δύσκολο να το αντιμετωπίσετε και ακόμη πιο δύσκολο να το ξεπεράσετε. Ωστόσο εάν μία σχέση έχει κάνει τον κύκλο της είναι καλό να κλείνει και να μένει στο παρελθόν για να σας επιτρέψει να εξελιχθείτε και να πάτε παρακάτω στην ζωή σας.

Υπάρχουν 4 ζώδια που την νέα χρονιά είναι πιθανό να πουν «αντίο» στον σύντροφό τους, σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν το 2024

  • Λέων
  • Σκορπιός
  • Τοξότης
  • Ιχθύες

Λέων

Υπάρχουν πλευρές του Λέοντα που είναι ασύμβατες με τον/την σύντροφο του. Έτσι μπορεί η σχέση τους να μπει στον «πάγο» και ο ρομαντισμός να φύγει από το παράθυρο. Είναι πολύ πιθανό αυτή η κατάσταση να οδηγήσει σε έναν ξαφνικό χωρισμό. Ωστόσο εάν επιλέξουν να μην τα παρατήσουν τότε μία μια συμφιλίωση μπορεί να είναι στον ορίζοντα. Το κλειδί; Η γοητεία του Λέοντα.

Μπορεί να χρησιμοποιήσει την φυσική έλξη που ασκεί στον/στην σύντροφο του για να ζεστάνει ξανά την ατμόσφαιρα και να βρει τρόπο να διορθώσει όσα προβλήματα προέκυψαν.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί την νέα χρονιά θα προσπαθήσουν να αποτινάξουν την ρουτίνα από την καθημερινότητα τους. Το 2024 τους υπόσχεται αλλαγές και ανατροπές. Εάν έχει να επιλέξει ανάμεσα σε μία «χλιαρή» σχέση ή έναν χωρισμό για να βρει τελικά έναν παθιασμένο σύντροφο είναι σίγουρο ότι θα προτιμήσει το δεύτερο. Καλό είναι να προσπαθήσουν να αποφύγουν να γίνουν παρορμητικοί και να κυριευτούν από τα συναισθήματα τους κυρίως το διάστημα από τον Απρίλιο έως τον Δεκέμβριο.

Τοξότης

Το 2024 θα μπορούσε να είναι μία χρονιά που οι Τοξότες θα βρουν την αγάπη. Ωστόσο δεν είναι έτοιμοι να παραδοθούν σε μία σχέση. Ο Τοξότης είναι διαβόητος για την ανεξαρτησία και την αποφασιστικότητά του. Έτσι μπορεί να τολμήσει να δώσει τέλος σε μία σχέση που δεν προχωράει τον Φεβρουάριο ή τον Αύγουστο. Είναι μία τολμηρή επιλογή αλλά ο Τοξότης είναι γνωστό ότι δεν φοβάται τις αλλαγές και βάζει τέλος σε ό,τι μπορεί να τον περιορίζει.

Ιχθύες

Η νέα χρονιά θα είναι χαοτική για την ερωτική ζωή των Ιχθύων. Θα υπάρξει ένταση αφού δεν αποκλείεται το πάθος αλλά και η ζήλια με τον/την σύντροφο του. Είναι πολύ πιθανό μέσα στην χρονιά να υπάρξουν καυγάδες που θα οδηγήσουν σε χωρισμό. Οι Ιχθύες δεν είναι από τα ζώδια που θα προσπαθήσουν να ρίξουν «γέφυρες» μετά από έναν μεγάλο καυγά.

Αυτό δεν αποκλείεται να φέρει σοβαρές τριβές και έναν χωρισμό. Ωστόσο θα πρέπει να θυμούνται ότι οι προκλήσεις σε μία σχέση μπορεί να οδηγήσουν σε βαθύτερη αγάπη εάν κάποιος είναι έτοιμος να κάνει συμβιβασμούς.

Πηγή: enikos.gr