Επικαιρότητα:

Τα 4 ζώδια που θα περάσουν ένα αξέχαστο Πάσχα

29 Απρ. 2024 - 10:34 | Ζώδια
Τα 4 ζώδια που θα περάσουν ένα αξέχαστο Πάσχα

Η Άση Μπήλιου, δίνει τις προβλέψεις της για τα ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τη Μεγάλη Εβδομάδα και θα είναι τα πιο τυχερά του φετινού Πάσχα.

 Τη Μεγάλη Εβδομάδα έχουμε και δύο σημαντικές πλανητικές αλλαγές που θα διαφοροποιήσουν την καθημερινότητα αλλά και τις διαθέσεις μας. Η πρώτη πλανητική αλλαγή της εβδομάδας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 29/04/2024 στο ζώδιο της διακυβέρνησής της. Μπορεί η έλξη στις σχέσεις μας να είναι σημαντική, αλλά οι κοινές αξίες και απόψεις σε όλα τα θέματα είναι αυτό που μας κάνει να «κολλάμε» με τους άλλους. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο φέρνει μια πιο βαθιά διάσταση σε όλες τις σχέσεις και ιδίως τις ερωτικές. Πέραν της ρομαντικής της διάθεσης είναι μια Αφροδίτη που αγαπά να ικανοποιεί τις αισθήσεις της με το παραπάνω. Την Τρίτη ο Άρης περνά στο ζώδιο της διακυβέρνησης του τον Κριό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 09/06/2024. Ο πλανήτης της δράσης και του «πολέμου» απαιτεί να γίνουμε πιο διεκδικητικοί. Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτές τις πλανητικές αλλαγές και θα έχουν ένα αξέχαστο Πάσχα.

Ταύρος
Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας σας κάνει να έχετε δεύτερες σκέψεις ίσως και αμφιβολίες για ένα στόχο ή για κάποιο φίλο ή συνεργάτη. Τη Μεγάλη Δευτέρα ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στο ζώδιο σας δημιουργώντας θετικότερες προοπτικές στον έρωτα, τις σχέσεις, αλλά και στα οικονομικά. Τη Μεγάλη Τρίτη όμως έχουμε ακόμη μια πλανητική αλλαγή καθώς περνά στον Κριό ο Άρης, σε έναν πιο εσωτερικό, παρασκηνιακό και ψυχολογικό οίκο. Από τώρα μέχρι τις 09/06 που θα παραμείνει εκεί μπορεί να κάνετε πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, προετοιμασία για ένα νέο ξεκίνημα ή να δρομολογήσετε και κάποιες αλλαγές που αφορούν στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή. Είναι ακόμη μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναλάβετε δυναμικά πρωτοβουλία να κόψετε τον ομφάλιο λώρο με τις εξαρτήσεις σας που σας κρατούν πίσω. Η εβδομάδα συνεχίζεται με ιδιαίτερη ενεργοποίηση του Πλούτωνα, καθώς σχηματίζει όψεις με την Αφροδίτη (1η Μαΐου), τον Άρη (03/05), ενώ στις 02/05 γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Υδροχόο στον τομέα που έχει να κάνει με την καριέρα, την επαγγελματική σας κατεύθυνση, αλλά και το στάτους σας ακόμη και στην προσωπική σας ζωή.

Τα ζώδια που θα έχουν ένα αξέχαστο Πάσχα: Παρθένος
Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με κάποια αίσθηση σύγχυσης ειδικά για θέματα που αφορούν σε σχέσεις και συνεργασίες. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ και επίσης σε μια ασυμφωνία ή διαμάχη με ένα άτομο από το περιβάλλον σας προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και επανέρχεστε να το συζητήσετε όταν θα έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα. Με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ταύρου από την ίδια μέρα και μέχρι τις 23/05 θα εισπράττετε χαρά και ικανοποίηση με οτιδήποτε διευρύνει τους ορίζοντες σας και σας τονώνει τόσο πνευματικά όσο και φυσικά. Η αισιόδοξη στάση σας θα ελκύει ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες. Είναι η κατάλληλη επιρροή μέχρι τις 23/5 που η Αφροδίτη θα συμπορεύεται με τον Δία για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να βγείτε ίσως από τη ζώνη ασφαλείας σας. Τη Μεγάλη Τρίτη και μετά από μια περίοδο με αρκετή ένταση και πίεση στις σχέσεις αλλά και περισσότερο άγχος στην καθημερινότητα σας, ο Άρης αποχωρεί από τους Ιχθύς και προχωρά στον Κριό στρέφοντας την προσοχή σας τόσο στα οικονομικά όσο και στις συναισθηματικές σας επενδύσεις.

 
Σκορπιός
Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με τη συνάντηση του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που μεγεθύνει τις τάσεις φυγής, αλλά και τις εξιδανικεύσεις και τις αυταπάτες στην ερωτική σας ζωή. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και το 7ο Ηλιακό σας σπίτι, φέρνοντας φρέσκο αέρα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Το διάστημα που ακολουθεί μέχρι τις 23/05, που συμπορεύεται με τον Δία στον Ταύρο, έχετε την ανάγκη για αγάπη και ισορροπία στη ζωή σας. Σε όποια φάση κι αν είστε, δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, σε συνεργασία ή όχι, από δω και κάτω οι άλλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητας σας. Την Τετάρτη αλλαγή ζωδίου έχουμε και για τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Άρη που περνά μετά από 2 χρόνια στον Κριό. Θα μείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 09/06 και θα οδηγήσει τη δράση σας κυρίως σε θέματα που αφορούν στη δουλειά ή τις όποιες υποχρεώσεις σας αλλά και στα θέματα της υγείας. Είναι μια εξαιρετική επιρροή αν θέλετε να μπείτε σε ένα συστηματικό πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας. Mε τον Άρη στον Κριό αν χρειαζόσασταν ένα κίνητρο είτε για να ξεκινήσετε άσκηση, διατροφή, είτε για να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο σπίτι και να το ανανεώσετε ή να ψάξετε τις προοπτικές μιας νέας δουλειάς τότε θα το έχετε.

.ladylike

 
Τα ζώδια που θα έχουν ένα αξέχαστο Πάσχα: Αιγόκερως
Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς τη Μεγάλη Δευτέρα σας δημιουργεί την επιθυμία να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά με τη σειρά της στον φιλικό σας Ταύρο. Από αυτή τη θέση πρακτικά μέχρι τις 23/05 σάς δίνει το πάνω χέρι σε πολλές δραστηριότητες και δημιουργεί καλύτερες συνθήκες παντού. Από τη μια ενισχύει την προσωπική σας ζωή, από την άλλη βοηθά περισσότερο στα θέματα των παιδιών, φτιάχνει τη διάθεση και το κέφι σας στη δουλειά και προσθέτει και πόντους στη φήμη σας. Η πιο σημαντική αλλαγή της εβδομάδας για το ζώδιο σας είναι η είσοδος του Άρη στον Κριό στις 30/04 που θα στρέψει την προσοχή σας ιδιαίτερα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε κάποιο μέλος της οικογένειας σας, να κάνετε κάποιες δουλειές στο χώρο του σπιτιού. Γενικά θα είστε σε μεγαλύτερη ένταση και πιο ευερέθιστοι σε αυτή την περίοδο που εκτείνεται μέχρι τις 09/06. Απλά προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι και να έχετε πλάνο για να μην χάνετε την ενέργεια σας τρέχοντας σε 500 διαφορετικές κατευθύνσεις.