Επικαιρότητα:

Το ζώο που βλέπετε πρώτο φανερώνει αυτό που σας θυμώνει περισσότερο

08 Δεκ. 2021 - 08:04 | Ψυχολογία
Το ζώο που βλέπετε πρώτο φανερώνει αυτό που σας θυμώνει περισσότερο

Η συμπεριφορά, τα συναισθήματα και οι σκέψεις σας, είναι αυτά που κάνουν την προσωπικότητά σας μοναδική. Αυτά τα χαρακτηριστικά θεωρείται ότι παραμένουν ίδια σε όλη σας τη ζωή. Όσον αφορά τον θυμό, έχουμε επίσης ένα μοναδικό ερέθισμα που τον εκδηλώνει και αυτό το τεστ θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποιο είναι στην δική σας περίπτωση.
Κάντε παρακάτω το τεστ που ακολουθεί και μάθετε τι μπορεί εύκολα να σας θυμώσει.

Τo ζώο που θα δείτε πρώτο στην εικόνα θα αποκαλύψει τον λόγο που κάνει trigger τον θυμό σας.

Αν είδατε την αρκούδα

Είστε ένα άτομο που φροντίζει τους γύρω του, που είναι μια πολύπλοκη προσωπικότητα και γνήσιο. Παρόλο που δίνετε προτεραιότητα στην οικογένεια και τους φίλους σας, δεν αφήνετε κανέναν να πατήσει τα όρια σας. Δεδομένου ότι έχετε αγνή καρδιά, δεν μπορείτε να αντέξετε ανθρώπους που είναι χειριστικοί, ψεύτικοι ή τα πισώπλατα μαχαιρώματα τους, πράγμα που σημαίνει ότι ο θυμός σας πυροδοτείται από τα ναρκισσιστικά άτομα.

Αν είδατε το ψάρι

Είστε από εκείνους τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τη φαντασία, την εξυπνάδα και την κοινή λογική για να λάβουν αποφάσεις και να λύσουν προβλήματα. Δεν αντέχετε τους σαρκαστικούς ανθρώπους, αυτούς που δεν θέλουν να βοηθήσουν, αυτούς που μαλώνουν συνεχώς και αυτούς που γελούν εις βάρος των άλλων. Το ερέθισμα που προκαλεί τον θυμό σας είναι οι ανόητοι άνθρωποι.

Αν είδατε το καγκουρό

Εύκολα περιγράφεστε ως ανιδιοτελείς άνθρωποι με αγνή καρδιά. Ανεξάρτητα από τα σκαμπανεβάσματα που έχετε αντιμετωπίσει στη διάρκεια της ζωής σας, δεν αφήνετε το παρελθόν σας να σας ρίξει. Σας αρέσει να συναναστρέφεστε ανθρώπους που είναι προσγειωμένοι και πιστοί σε εσάς. Οι ψεύτικοι φίλοι και οι ψεύτες γενικά, απλά δεν έχουν θέση στη ζωή σας και αυτός είναι ο λόγος που η προδοσία είναι το βασικό αίτιο του θυμού σας.

Αν είδατε το λιοντάρι 

Είστε ηρωικοί και θαρραλέοι στην καρδιά και άτομα που δεν τους αρέσει να εγκαταλείπουν τα πράγματα που αγαπούν ή τους στόχους τους. Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και ευγενική καρδιά. Έτσι, αυτό που μπορεί να πυροδοτήσει το θυμό σας είναι το να τσατιστείτε.

Αν είδατε το δελφίνι

Είστε άτομα που βασίζεστε στη φαντασία και τη δημιουργικότητα και επικεντρώνεστε μόνο στην πρωτοτυπία. Αυτό που αντιπαθείτε περισσότερο από όλα, είναι οι άνθρωποι που αλλάζουν τον εαυτό τους απλά για να ταιριάξουν με ένα πλήθος ή ακόμα και για να ευχαριστήσουν τους άλλους, κάνοντας του τη χάρης. Έτσι, το κύριο ερέθισμα του θυμού σας είναι τα άτομα που δεν είναι αυθεντικά.

Αν είδατε μια αλεπού

Μπορείτε εύκολα να μάθετε νέα πράγματα από τους άλλους, είτε εκείνοι είναι Διευθύνοντες Σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών, είναι είτε απλοί φύλακες χώρων. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αντέξετε τους ανθρώπους που εκφοβίζουν, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει τους ίδιους σας τους γονείς. Πάντα βάζετε τη λογική πάνω από όλα τα άλλα. Ωστόσο, ο θυμός σας μπορεί εύκολα να πυροδοτηθεί από αυταρχικούς ανθρώπους.

Αν είδατε τη γάτα

Παρόλο που μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι είστε απλώς ντροπαλοί, στην πραγματικότητα δεν σας αρέσει να μιλάτε τόσο πολύ. Δεν θέλετε την προσοχή των άλλων ανθρώπων, προτιμάτε να ζήσετε τη ζωή με τον δικό σας τρόπο, χωρίς να ανησυχείτε για το τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι. Γι' αυτό ο θυμός σας μπορεί να πυροδοτηθεί από άτομα που μιλάνε πολύ.

Αν είδατε έναν αετό

Θέλετε να στοχεύετε ψηλά στη ζωή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να το κάνετε μόνοι. Δεν αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά τείνετε να είστε συγκεντρωμένοι και ακριβείς στην προσέγγισή σας. Δεν υπάρχει χρόνος για δράματα ή μικροπράγματα για να ασχολείστε και θέλετε οι άλλοι να σκέφτονται όπως και εσείς. Γι' αυτό το κύριο ερέθισμα του θυμού σας είναι το δράμα και όταν κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει ίντριγκες.

Αν είδατε τον ελέφαντα

Παρόλο που μπορεί να φαίνεστε τρομακτικοί, είστε ακριβώς το αντίθετο: ευγενικοί, στοργικοί και έμπιστοι. Έχετε σταθερή προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Αυτό που πυροδοτεί το θυμό σας είναι η κακή συμπεριφορά και για αυτό δεν συγχωρείτε εύκολα τους αγενείς ανθρώπους.

Αν είδατε ένα κουνέλι

Με την δημιουργική, ενθουσιώδη και δυναμωτική ψυχή σας, έχετε την τάση να γελάτε και να σκορπίζετε την ευτυχία τριγύρω. Γι' αυτό δεν σας αρέσουν τόσο οι άνθρωποι που φέρνουν θλίψη ή οποιαδήποτε άλλη αρνητικότητα στη ζωή σας. Το κύριο αίτιο του θυμού σας είναι οι αρνητικοί άνθρωποι.

Αν είδατε την καμηλοπάρδαλη

Είστε ευγενικά άτομα και περιμένετε το ίδιο από τους άλλους, ενώ αποφεύγετε τους ανθρώπους που δεν σέβονται τη ζωή και τον χρόνο σας. Επιπλέον, δεν αντέχετε όσους αναζητούν τις αδυναμίες των άλλων και τις χρησιμοποιούν προς όφελός τους, φέρνοντας τις ανασφάλειές τους εναντίον τους. Γι' αυτό οι χειριστικοί άνθρωποι είναι το αίτιο του θυμού σας.

.e-radio