Επικαιρότητα:

Τα πέδιλα του καλοκαιριού και πώς να τα συνδυάσετε

24 Ιουλ. 2013 - 10:24 | Shopping

Tα πέδιλα με ξύλινα τακούνια θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαν μια εξελιγμένη εκδοχή των clogs.

Στα 70΄s ήταν hot item για τα hippie κορίτσια και τις bohemian υπάρξεις, ενώ μέχρι τώρα θεωρούνται ένα από τα βασικά παπούτσια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, ειδικά το καλοκαίρι. Με βασικό υλικό τους το ξύλο και σε γήινους τόνους εξασφαλίζουν σταθερότητα στο βήμα και ευελιξία στους συνδυασμούς.

Tο γαλλικό τεύχος του Marie Claire σάς δίνει μερικές ιδέες για να μπορέσετε να συνδυάσετε τα πέδιλα με ξύλινα τακούνια με τα ρούχα της γκαρνταρόμπα σας και να τραβήξετε τα βλέμματα.

Maxi φόρεμα: Φανταστείτε ένα ψηλοτάκουνο τέτοιο πέδιλο με ένα μάξι, bohemian φόρεμα με λαχούρια ή λουλούδια. Φτιάχνει ένα σύνολο-υπόδειγμα hippie γοητείας.

Μπεζ παντελόνι:
Για να φορέσετε τα αγαπημένα σας πέδιλα και στο χώρο της δουλειάς μπορείτε να τα συνδυάσετε με μπεζ ή χακί παντελόνι. Οι συνδυασμοί με τα χρώματα αυτά είναι άπειροι και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα σικάτο και λιτό ντύσιμο.

Το ευκολοφόρετο τζιν: Το ευκολοφόρετο τζιν σε όλες του τις αποχρώσεις αποτελεί ιδανικό συνδυασμό. Ειδικά αν επιλέξετε ένα πέδιλο σε έντονο χρώμα δημιουργείτε το τέλειο καλοκαιρινό ντύσιμο.

Εμπριμέ φορέματα: Φέτος τα πιο ψηλά και πολυτελή, προσγειώνουν όμορφα εμπριμέ φορέματα με χαρούμενα μοτίβα ή ζωηρόχρωμες αποχρώσεις και δημιουργούν κομψά σύνολα για γάμους και λοιπές ειδικές περιστάσεις.