Πως να φοράμε σωστά τα καλσόν από το πρωί μέχρι το βράδυ

19 Νοε 2013 - 19:27 | Shopping

Τα καλσόν είναι ζεστά, βολικά και, μεταξύ μας, κρύβουν κάποιες ατέλειες των ποδιών μας. Εδώ και λίγα χρόνια, εκτός από τα κλασικά μαύρα και nude καλσόν, στην αγορά βρίσκουμε καλσόν με χρώματα και σχέδια. Ας δούμε, λοιπόν, μερικά tips για να φοράμε σωστά τα καλσόν μας.

1. Αν θέλεις να φορέσεις το κλασικό μαύρο καλσόν, φόρεσε μαύρο, όχι μαύρο-γκρι ή μολυβί.

2. Όταν αγοράζεις καλσόν στο χρώμα του δέρματος, πρέπει να είναι πραγματικά στο χρώμα του δέρματος. Προσπάθησε να βρεις την απόχρωση που είναι πιο κοντά στη δικιά σου, ούτε πιο σκούρο, ούτε πιο ανοιχτό. Να θυμάσαι, το καλσόν στο χρώμα του δέρματος είναι όπως το makeup, πρέπει να είναι αόρατο, χωρίς να γυαλίζει, αλλά να καλύπτει.

3. Καλό είναι το καλσόν να συνδυάζεται σωστά με τα παπούτσια, για να δείχνουν πιο ωραία τα πόδια σου. Δώσε σημασία στον συνδυασμό χρωμάτων.

4.  Συνδύασε ένα έγχρωμο καλσόν με ρούχα με σχέδια, όπως πουά ή καρό, για ένα παιχνιδιάρικο στυλ.

5. Μπορείς να φορέσεις έγχρωμο καλσόν ακόμη και στη δουλειά. Επίλεξε, λοιπόν, ένα ταγέρ σε ασφαλές χρώμα, όπως το γκρι, και από κάτω βάλε ένα καλσόν με χρώμα.

6. Να θυμάσαι ότι τα καλσόν με χρώμα ταιριάζουν καλύτερα στις πρωινές βόλτες και όχι τόσο στις βραδινές εξόδους.

7. Η καλύτερη επιλογή είναι να συνδυάζεις το χρώμα του ρούχου σου με το χρώμα του καλσόν. Αν, λοιπόν, φοράς ένα πράσινο φορεματάκι, μπορείς να κάνεις το σύνολο σου ακόμη πιο στυλάτο, φορώντας ένα καλσόν σε παρόμοια απόχρωση.