Πώς να εξαφανίσω τη μυρωδιά της υγρασίας από τα πουλόβερ μου;

10 Δεκ. 2013 - 20:46 | Shopping

Όταν έρχεται η ώρα να βγάλουμε τα πουλόβερ μας από την αποθήκη ή από τις βαλίτσες, αυτά βγάζουν μία περίεργη μυρωδιά που θυμίζει λίγο μούχλα.

Για να μπορέσεις να διώξεις αυτή τη μυρωδιά χωρίς να χρειαστεί να τα πλύνεις χρησιμοποίησε το παρακάτω κολπάκι για να την εξαφανίσεις.

Το μυστικό είναι η βότκα!
Για να γλιτώσεις από τυχόν "παρενέργειες" δόκιμασε να ψεκάσεις με λίγη βότκα σε ένα κρυφό σημείο ενός πουλόβερ έτσι ώστε αν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα (αν ξεβάψει), να μη φαίνεται. Αφού το δοκιμάσεις και όλα πάνε καλά, ψέκασε όλο το πουλόβερ με βότκα. Θα βοηθήσει να φύγουν οι άσχημες μυρωδιές. Οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες της βότκας την καθιστούν εξαιρετικό καθαριστικό και απολλυμαντικό για τα ρούχα.
Αμέσως μετά κρέμασε τα ρούχα που έχεις ψεκάσει με τη βότκα σε καλά αεριζόμενο χώρο για να στεγνώσουν. Η μυρωδιά της βότκας θα εξασθενίσει με το στέγνωμα και θα απομακρυνθούν όλες οι δυσάρεστες οσμές.

Υ.Γ. Αν τυχόν υπάρχουν λεκέδες στο πουλόβερ σου, η βότκα δε θα το καθαρίσει. Απλά θα απομακρύνει κάθε μυρωδιά που μπορεί να έχει.