Γυναικεία μόδα - μάθε τις τάσεις που θα έρθουν αυτή τη σεζόν

17 Μαρ. 2022 - 07:34 | Shopping
Γυναικεία μόδα - μάθε τις τάσεις που θα έρθουν αυτή τη σεζόν

Η γυναικεία μόδα αλλάζει, μεταβάλλεται και ανακυκλώνεται. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι τάσεις καθορίζονται με βάση τις διεθνής πασαρέλες των μεγάλων οίκων. Τρεντς για όλα τα γούστα θα βγουν στο προσκήνιο για ακόμη μια φορά ώστε να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου χωρίς δισταγμό.

Γυναικεία μόδα - μάθε τις τάσεις που θα έρθουν αυτή τη σεζόν
Εκτός από τις τάσεις στα σχέδια, τα χρώματα επίσης που θα αναδειχθούν φέτος, θα σας καταπλήξουν. Μπαίνουμε στη σεζόν άνοιξη και καλοκαίρι 2022. Ετοιμάσου να γεμίσεις την ντουλάπα σου με καταπληκτικά έντονα χρώματα που θα λατρέψεις σε κάθε εκδοχή τους.

Μην ξεχάσεις τα παπούτσια που θα συνοδεύουν το στυλ σου, από sneakers και flatforms μέχρι και το απόλυτο all-time-classic αξεσουάρ, τις γυναικείες γόβες σε online καταστήματα όπως το https://modivo.gr/c/gynaikes/ypodimata/goves. Επίσης επανέρχονται επιτέλους στη μόδα οι αγαπημένες και κλασικές μπαλαρίνες.

Συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο για να μάθεις πρώτη τις τάσεις στη γυναικεία μόδα για την φετινή σεζόν και να αναδείξεις μέσα από αυτή τον χαρακτήρα σου.

Τι στυλ ρούχων θα φορεθούν πολύ φέτος;
Τα ρούχα που η γυναικεία μόδα θα αναδείξει φέτος είναι όμορφα, αέρινα, σοφιστικέ, φανταχτερά και με χρώμα. Σιγουρέψου ότι θα συμπεριλάβεις στην ντουλάπα σου φορέματα mini, midi, maxi. Μην διστάσεις να φορέσεις οτιδήποτε με κρόσια γιατί δίνουν τον αέρινο, boho χαρακτήρα του 2022 που θα παγιωθεί όχι μόνο σε ρούχα αλλά και αξεσουάρ. Από πολλούς οίκους όπως Dior, Burberry αλλά και Balmain έγινε κατανοητό πως τα κρόσια θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Επιστροφή στα crochet και τα πλεκτά ρούχα φαίνεται να τεκμηριώνουν μεγάλοι οίκοι μόδας σε πολλά χρώματα και υπέροχα σχέδια. Yves Saint Laurent και Supriya Lele φρόντισαν να αναδείξουν αυτά τα ρούχα που αναμφίβολα μπορούν να φορεθούν από όλες μας. Όπως και πέρυσι, τα crop-top μπουστάκια και σουτιέν θα παραμείνουν στη κορυφή. Miu Miu, Chanel, και Ford είναι μερικοί από τους οίκους που στηρίζουν αυτή τη τάση. Προτείνεται να φορεθεί είτε σε συνδυασμό με σακάκι είτε χωρίς. Όπως και να επιλέξεις να το φορέσεις θα κάνεις θραύση.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η λάμψη από το στυλ σας και τα ρούχα σας. Μην φοβηθείς να φορέσεις παγιέτες και γκλίτερ και να αναδείξεις με αυτό τον τρόπο τα ρούχα σου. Από μία μπλούζα με παγιέτα μέχρι και ολόκληρο φόρεμα, θα είσαι σίγουρα στη μόδα και θα ξεχωρίζεις.

Η τάση στα χρώματα φέτος
Η άνοιξη και το καλοκαίρι έχουν πάντα μια ιδιαίτερη σημασία και συμβολίζουν την αναγέννηση, τη ζωή και την χαρά. Όλα αυτά τα συναισθήματα θα αποτυπωθούν στην μόδα και θα αναδειχθούν μέσω έντονων χρωμάτων και αντιθέσεων.

Το πορτοκαλί θα μας απασχολήσει πολύ όπως είπε και ο οίκος Givenchy στις πασαρέλες. Έντονο και με προσωπικότητα το πορτοκαλί θα φορεθεί όχι μόνο σε ρούχα αλλά και σε αξεσουάρ όπως τσάντες. Το λευκό αποτελεί το απόλυτο χρώμα της αναγέννησης. Έχει πάψει να θεωρείται τάση στη μόδα και κατέχει πλέον τη θέση του κλασικού. Ferragamo και Fendi το ανέδειξαν σε αέρινα φορέματα και γυναικεία κοστούμια.

Δεν θα μπορούσε να λείψει από τις τάσεις το μωβ, και συγκεκριμένα το Very Peri. Το Veri Peri είναι ένα έντονο μπλε της μυρτιάς σε συνδυασμό με βιολετί και υπότονο κόκκινο. Αυτή η απόχρωση ήταν παρούσα σε πάρα πολλούς οίκους όπως Lanvin, Chanel και Valentino. Τέλος, το πράσινο ως χρώμα που προσδιορίζει φρεσκάδα και φύση δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα χρωμάτων της σεζόν. Versace και Dior εγκρίνουν σε συνδυασμό με prints και σχέδια.