Πώς να φορέσεις πουκάμισο χωρίς να φαίνεσαι βαρετός!

03 Μαίου 2022 - 09:36 | Shopping
Πώς να φορέσεις πουκάμισο χωρίς να φαίνεσαι βαρετός!

Οι επίσημες αλλά και οι casual εμφανίσεις κάθε άντρα καθορίζονται από ξεχωριστά items που μπορούν να τον κάνουν να εντυπωσιάσει σε κάθε του βήμα! Ένα από τα πιο αγαπητά αλλά και συνηθισμένα κομμάτια που επιλέγει ένας άντρας για το look του είναι και το πουκάμισο. Αν κι εσύ αγαπάς τα πουκάμισα για τις εμφανίσεις σου, είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε τρόπους, ώστε να τα φορέσεις, χωρίς ποτέ να φαίνεσαι βαρετός! 

Το ιδανικό outfit!
Το πουκάμισο μπορεί να φορεθεί τέλεια με ένα υφασμάτινο παντελόνι, που θα αναδείξει το στυλ σου, σε κάθε επίσημη και casual εμφάνιση. Επίλεξε ένα πουκάμισο σε γήινα χρώματα και συνδύασέ το με το αγαπημένο σου παντελόνι. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα δερμάτινο jacket αλλά και τα αξεσουάρ που εκφράζουν το στυλ σου, όπως backpack leather τσάντα. 

Πουκάμισο στο γραφείο
Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις τα βλέμματα στο γραφείο και αναζητάς μια κομψή λύση με πουκάμισο, μπορείς να επιλέξεις ένα κλασικό καρό και να το συνδυάσεις με easy to go κοστούμι ή και με jeans, αν φυσικά το επιτρέπει η περίσταση. Σε αυτή την περίπτωση το look σου δεν θα είναι καθόλου βαρετό, ενώ αντίθετα θα σου προσφέρει άνεση και τα χρώματα του καρό θα αναδείξουν το attitude σου αλλά και την υψηλή ποιότητα των στυλιστικών σου επιλογών. 

The casual way
Super επιλογή αποτελεί και το ανδρικό πουκάμισο σε συνδυασμό με αμάνικο μπουφάν. Πρόκειται για την επιτομή της ανοιξιάτικης κολεξιόν, ενώ ο συνδυασμός αυτός είναι και μια τέλεια ιδέα για να αντιμετωπίσεις τις μέρες με δροσιά και να απογειώσεις το στυλ σου. Επίλεξε ένα μονόχρωμο πουκάμισο και συνδύασέ το με ένα fun αμάνικο, που θα ταιριάξει με τα χρώματά σου αλλά και με τον σωματότυπό σου. Μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με ένα καπέλο jockey που είναι και η απόλυτη τάση της εποχής!

Your chic choice 
Εξίσου μοντέρνα πρόταση αποτελεί και ο συνδυασμός σε πουκάμισα ανδρικά με βερμούδα, κατά προτίμηση λινή. Οι carefree μέρες στο νησί πλησιάζουν και το απόλυτο σύνολο αποτελείται σίγουρα από λεπτά και αέρινα υφάσματα, που ακολουθούν το mood της εποχής. Επίλεξε ένα λευκό πουκάμισο και μια βερμούδα σε earthy χρώματα όπως το καφέ και εντυπωσίασε με την αυτοπεποίθηση και το στυλ σου! Ολοκλήρωσε το look σου με μοντέρνα loafers που θα σου χαρίσουν την απόλυτη στυλιστική ταυτότητα. 

Είσαι έτοιμος να ξεχωρίσεις και αυτή την άνοιξη; Επίλεξε έναν από τους παραπάνω συνδυασμούς και χάρισε νέο αέρα στις εμφανίσεις σου!