Επικαιρότητα:

Ανδρικά μαγιό 2013: Πέντε σχέδια για όλα τα γούστα

30 Μαίου 2013 - 13:17 | Shopping

 Τι τύπος μπαμπά είστε στην παραλία; Παιχνιδιάρης; Χαλαρός; Με «τρέλα» για σπορ; Όπως κι αν σας αρέσει να περνάτε τον χρόνο σας κάτω από τον καυτό ήλιο, έχουμε βρει για εσάς το κατάλληλο μαγιό, στην κατάλληλη τιμή.

Blue Harbour, από τα Marks & Spencer

Ριγέ μαγιό, σε στιλ βερμούδας, με κορδονάκι και τσέπες στο πλάι. Κομψό και λιτό, για τον μπαμπά που θα το συνδυάσει με πόλο μπλουζάκι.

Τιμή: 30 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Marks & Spencer.


Ριγέ μαγιό, από τα Zara

Μαγιό με λεπτή ρίγα, σε στιλ σορτς, σε φούξια χρώμα, ενώ διατίθεται και σε μπλε. Έχει τσέπες και κορδονάκι στη μέση. Απευθύνεται στους μπαμπάδες που δεν διστάζουν στα εκκεντρικά χρώματα (και σε αυτούς που μαυρίζουν εύκολα!).

Τιμή: 19,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara.


Ριγέ μαγιό, από τα Pull & Bear

Μαγιό με οριζόντιες ρίγες, σε στιλ βερμούδας, σε σκούρο μπλε και navy απόχρωση. Για τους στιλάτους μπαμπάδες που προτιμούν, ωστόσο, τα κλασικά σχέδια.

Τιμή: 19,99 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear.


Μαγιό-σορτς, Calvin Klein

Μονόχρωμο μαγιό, σε στιλ σορτς με τσέπες και κορδονάκι στη μέση. Διατίθεται σε γαλάζιο και σε ροζ. Για τους fashionistas μπαμπάδες που αγαπούν το χρώμα.

Τιμή: 35 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Yoox.


Rear View 18 VS, Quicksilver

Μαγιό με εμπριμέ καλοκαιρινό print, σε στιλ βερμούδας, με κορδόνι στη μέση και μήκος μέχρι τη μέση του μηρού. Για τους μπαμπάδες που «τη βγάζουν» πάνω σε ένα surf.

Τιμή: 60,99 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Intersport.