Επικαιρότητα:

Πέδιλα για κάθε περίσταση

31 Μαίου 2013 - 08:03 | Shopping

Μπορεί οι σαγιονάρες, τα σανδάλια και τα φλατ πέδιλα γενικότερα σπάνια να βρίσκουν θέση στις εκάστοτε κολεξιόν των σχεδιαστών, αποκτούν όμως πάντα την πρώτη θέση στην καθημερινή καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα της μέσης γυναίκας, η οποία -sorry, κ. Jimmy Choo- δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορεί με δωδεκάποντα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τώρα, λοιπόν, που ο καιρός το επιτρέπει -και με το παραπάνω- δείτε τις αγαπημένες μας σαγιονάρες και τα πέδιλα που θα συνδυάσουμε τις φούστες και τα σορτσάκια μας φέτος το καλοκαίρι.

Πέδιλα με φιόγκο, από τα Migato

Η μανία με τους φιόγκους έχει διαδοθεί και στα παπούτσια φέτος, γι'αυτό η Migato λανσάρισε αυτά τα πέδιλα με τους τεράστιους πουά φιόγκους που δε μπορούν παρά να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Φορέστε τα με τη λινή βερμούδα σας. Διατίθενται και σε λευκό με μπλε πουά φιόγκο.

Τιμή: 29 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Migato.

Σανδάλια με κρόσσια, από τα Zara

Σανδάλια σε tribal στιλ, με μπλε κρόσσια στο πάνω μέρος και με πολύχρωμη πλέξη στα λουράκια τους. Συνδυάστε τα με casual ντύσιμο και μία απλή ταμπά τσάντα.

Τιμή: 39,95 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Zara.

Σαγιονάρες Esthissis Nellis, από τα Gianna Kazakou

Αν αναζητάτε ένα πιο... βραδινό πέδιλο, κάποιο δηλαδή που θα μπορούσατε να φορέσετε σε μια πιο επίσημη περίσταση, μόλις το βρήκατε. Είναι δερμάτινα, σε συνδυασμό λευκού-χρυσού (διατίθενται και σε μαύρο-χρυσό) και είναι διακοσμημένα με λαμπερές πέτρες για glamorous εμφανίσεις.

Τιμή: 55 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Gianna Kazakou, ενώ μπορείτε να τα αγοράσετε online και από εδώ.

Φλατ πέδιλα Sam Edelman, από τα Nak

Φλατ πέδιλα με λουράκι που δένει πίσω από τη φτέρνα, σε χρωματικό συνδυασμό πορτοκαλί-κίτρινο και σομόν, με εύκαμπτη λαστιχένια σόλα (διατίθενται και σε άλλους χρωματικούς συνδυασμούς). Φορέστε τα με το παστέλ σας φόρεμα.

Τιμή: 79 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Nak.

Φλατ σανδάλια Twins, από τα Camper

Μπορεί οι τιμές τους να είναι τσουχτερές, η άνεση, όμως, που προσφέρουν στις καθημερινές βόλτες είναι ασύγκριτη. Ξεχωρίσαμε τα Twins για το όμορφο κροκί χρώμα τους και το λουράκι γύρω από τον αστράγαλο που κρατά το πόδι σταθερό. Φορέστε τα με μακριά φορέματα ή με κοντά σορτς.

Τιμή: 140 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Camper.