Μαγιό για εγκύους: Άνεση και στιλ στην παραλία

03 Ιουν. 2013 - 09:47 | Shopping

Εκτός κι αν ο γυναικολόγος σας συστήσει κάτι άλλο, το κολύμπι αποτελεί την καλύτερη δυνατή άσκηση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, αρκεί η θάλασσα να είναι καθαρή και να αποφεύγεται η ηλιοθεραπεία. Απολαύστε, λοιπόν, τα μπάνια σας παρέα με την κοιλίτσα, προσφέροντάς της άνεση, στήριξη αλλά και στιλ με τα πιο όμορφα μαγιό εγκυμοσύνης.

Tankini με άνοιγμα στην πλάτη από το Gabi

Κομψό tankini με τέλεια εφαρμογή. Αποτελείται από εμπριμέ τοπ με φλοράλ σχέδιο και σέξι κόψιμο στην πλάτη και μαύρο μπικίνι. Έχει τιρκουάζ χάντρες στο λαιμό, γύρω από τον οποίον δένει με κορδονάκι.

Τιμή: 110 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Gabi.gr εδώ.

Tankini με prints από τα Asos

Μαγιό σε δύο κομμάτια, tankini και βρακάκι, σε εμπριμέ print, από ελαστικό ύφασμα και σε σχέδιο που μπορεί να καλύψει όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης.

Τιμή: 18,56 ευρώ για το βρακάκι και 29,16 ευρώ για το τοπ.
Αγοράστε τα online από το Asos, εδώ και εδώ.

Ριγέ tankini από τα Mothercare

Η μόδα φέτος επιτάσσει ρίγες και το ιδανικό μαγιό για να εκπροσωπήσει την τάση αυτή κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είναι άλλο από το Navy που βρήκαμε στα Mothercare. Θα το βρείτε σε δύο κομμάτια, tankini με βρακάκι, με προσαρμόσιμες τιράντες.

Τιμή: 45 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Mothercare.

Μπικίνι από τα Prenatal

Σέξι και κομψό ταυτόχρονα, το μπικίνι που βρήκαμε στα Prenatal επιτρέπει στην κοιλίτσα σας να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα ελεύθερα. Το κάτω μέρος διαθέτει πολύ μαλακό λάστιχο στη μέση, ενώ ο συνδυασμός καφέ με τιρκουάζ θα κολακεύσει πολύ το μαύρισμά σας, το οποίο βέβαια δεν θα είναι τόσο έντονο όσο άλλες φορές. Προσοχή στον ήλιο μέλλουσες μαμάδες!

Τιμή: 60 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Prenatal.

Ολόσωμο μαγιό από τα H&M

Λιτό και κομψό, ιδανικό για κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης, σε μαύρο χρώμα και με όμορφο χιαστί σχέδιο στην πλάτη. Διαθέτει υποστηρικτικές ραφές κάτω από το στήθος και «σούρες» στα πλαϊνά για την κοιλίτσα σας που μεγαλώνει.

Τιμή: 19,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M.