Καπέλο: Το απαραίτητο καλοκαιρινό αξεσουάρ

09 Ιουλ. 2013 - 17:00 | Shopping

Tο καπέλο δεν είναι μόνο αξεσουάρ μόδας, είναι και «προστατευτικό εργαλείο» ομορφιάς. Αν νομίζετε ότι είναι μόνο θέμα των προσταγών της μόδας η αγάπη των celebrities για τα καπέλα, το Daily Makeover, σας αποδεικνύει ότι κάνετε λάθος.

Όταν ο ήλιος κάνει την εμφάνιση του έρχονται στο προσκήνιο και τα όπλα που έχετε για την προστασία από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία. Μαζί με την αντηλιακή κρέμα που είναι απαραίτητη για την προστασία του δέρματος, το καπέλο εξασφαλίζει τη μόνιμη σκίαση και συνδυάζει την προστασία του δέρματος και των μαλλιών.

Ειδικά, αν έχετε τάση για πανάδες και κηλίδες το καπέλο πρέπει να γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ. Εξάλλου, σκεφτείτε ότι περίπου μία στις τρεις γυναίκες αναφέρει ότι έχει εμφανίσει αλλεργία στον ήλιο ενώ οι γυναίκες ηλικίας 25-35 ετών έχουν τη μεγαλύτερη προδιάθεση για φωτοδερματίτιδες.

Αν δεν έχει μεγάλη ηλιοφάνεια μπορείτε να επιλέξετε σκούρα χρώματα όπως μαύρο και καφέ, ενώ για τις μέρες που ο ήλιος είναι πολύ δυνατός τα ανοιχτόχρωμα καπέλα όπως και τα ψάθινα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιλογών.