Επικαιρότητα:

Ελένη Μενεγάκη: Και εγώ και ο Μάκης θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε τη Μαρινούλα μας

27 Νοε 2015 - 10:08 | Show Biz
Ελένη Μενεγάκη: Και εγώ και ο Μάκης θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε  τη Μαρινούλα μας

Η Ελένη Μενεγάκη παραμένει, διαχρονικά, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπο της ελληνικής showbiz. Παρά τα 23 χρόνια καθημερινής, πολύωρης τηλεοπτικής παρουσίας της. Ότι κι αν κάνει απασχολεί και συζητιέται με την ίδια όμως να δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Μία από αυτές είναι και αυτή που έδωσε στο Madame Figaro. 

Στο τεύχος Δεκεμβρίου, η παρουσιάστρια φωτογραφίζεται με τα πιο καλόγουστα ρούχα των μεγαλύτερων οίκων και μιλάει για τα πάντα στην Κάλλια Καστάνη. Για το νέο μέλος της οικογένειάς της, για τον Ματέο Παντζόπουλο αλλά και τις δυνατές της συνεργασίες. Μία από αυτές είναι και με γνωστή εταιρεία προϊόντων ομορφιάς της οποίας είναι πρέσβειρα καταλαμβάνοντας μία θέση ανάμεσα στην dream team καλλονών της εταιρείας, στην οποία εντάσσονται stars όπως οι Irina Shayk και Doutzen Kroes. 

Πώς καταφέρνει να τα βγάζει πέρα, και μάλιστα με επιτυχία; “Προς Θεού, όλα γίνονται. Εδώ τα βγάζουν πέρα γυναίκες με πολύ πιο δύσκολη καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα, δε θα τα βγάλω πέρα εγώ; Αλίμονο! Είναι ίσως λίγο πιο πιεστικά, αλλά κι αυτό εξαρτάται από τις επιλογές και τις προτεραιότητές σου. Προφανώς κανείς δε με ανάγκασε να κάνω κι άλλο παιδί. Και εγώ και ο Μάκης θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε το μωρό μας, τη Μαρινούλα μας, και ευχαριστούμε το Θεό που τα καταφέραμε. Αυτό το “δώρο” είναι χίλιες φορές πιο σημαντικό από οποιεσδήποτε άλλες πρόσκαιρες δυσκολίες”, λέει, ενώ παραδέχεται ότι, όπως όλα τα πρόσωπα στην τηλεόραση, έτσι κι αυτή, στην αρχή κάθε σεζόν, έχει αγωνία για την σχέση με το κοινό της. 

“Η σχέση με τον κόσμο είναι σαν όλες τις σχέσεις μας: τις προσωπικές, τις επαγγελματικές, τις φιλικές, τις ερωτικές. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Τίποτα δε σου χαρίζεται. Προσφέρεις και παίρνεις, κάνεις λάθη, διορθώνεσαι, αλλάζουν, αλλάζεις. Είναι μια σχέση ζωντανή. Αλλά οπωσδήποτε η καθημερινή μου παρουσία στο “γυαλί” τόσα χρόνια, το μεγάλωμά μου ουσιαστικά μες στην τηλεόραση, έχει χτίσει σχέσεις αγάπης, καθημερινότητας, συνήθειας. Υπάρχει εθισμός, νομίζω, και από τις δύο πλευρές. Κι εγώ είμαι εθισμένη στον κόσμο και ο κόσμος μαζί μου”.

Φυσικά, η παρουσιάστρια του Alpha, αναφέρεται και στη νέα της συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία και την καμπάνια του brand- κολοσσού, στην οποία πρωταγωνιστεί. “Είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτή τη συνεργασία, καθώς ήταν κάτι που και οι δύο πλευρές το πιστεύαμε και το θέλαμε πολύ. Όπως θα ξέρεις, μιλάμε για μια εταιρεία-κολοσσό, για τη μεγαλύτερη εταιρεία καλλυντικών παγκοσμίως, ένα διεθνές brand που χτίστηκε πάνω σε επιτυχημένα προϊόντα και σε βάθος χρόνου. Η καμπάνια μας σχεδιάστηκε, στήθηκε και υλοποιήθηκε με απόλυτο επαγγελματισμό και το αποτέλεσμα ήταν άψογο. Πραγματικά νιώθω υπερήφανη και γι’ αυτό που βλέπω και γι’ αυτό που ξέρω ότι προσφέρουν τα προϊόντα για τα οποία μιλάω”. 

Ποια είναι, όμως, η καλύτερη συμβουλή που της έχουν δώσει για τα μαλλιά της; “Αυτή που επαναλαμβάνω κι εγώ στην εκπομπή όποτε βρω την ευκαιρία: “Να ασχολείσαι με τα μαλλιά σου”. Να μην πιστεύεις πως τα μαλλιά που είχες στα 15 ή στα 20 σου θα είναι τα ίδια ή πως θα έχουν τις ίδιες ανάγκες με τα μαλλιά σου στα 25, στα 30, στα 40 σου. Μεγαλώνοντας και μετά από όσα “υπομένει” ακόμα και η πιο γερή τρίχα –από βαφές και ισιώματα μέχρι το styling ή το απλό καθημερινό στέγνωμα με το πιστολάκι–, φθείρεται, σκληραίνει, εμφανίζει διαφορετική υφή. Η συμβουλή μου, λοιπόν, είναι: “Αγάπα τα μαλλιά σου για να τα βλέπεις πάντα όμορφα, υγιή, γεμάτα και πλούσια. Προστάτεψέ τα με καλή διατροφή και τα κατάλληλα προϊόντα”. Ας πούμε, εγώ τη μάσκα δεν την αποχωρίζομαι ποτέ- ακόμα και το καλοκαίρι στην παραλία βάζω μάσκα πριν μπω στη θάλασσα”.